• Bude propouštění na amestii v roce 2011? Prosím, bude se vztahovat za řízení bez řidičáku? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Bude propouštění na amestii v roce 2011? Prosím, bude se vztahovat za řízení bez řidičáku?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Bude propouštění na amestii v roce 2011? Prosím, bude se vztahovat za řízení bez řidičáku?

  • Zabránění jízdě osobám bez řidičáku



    Další informace


  • Kolik mě bude stát zaplacení řidičáku ??



    Další informace


    Zabavení řidičáku za alkohol



    Další informace


    Jak se zachovat při ztrátě řidičáku?



    Další informace


    Je nějaké omezení na dělání řidičáku na 600ccm motorku?



    Další informace


    Bude padat zákaz řízení motorových vozidel pod vlivem i bez a bez řidičského oprávnění?



    Další informace


  • Má zaměstnanec nárok na stravné i v roce 2011, pokud mu pracovní cesta znemožnila navštívit závodní jídelnu?

    Pokud pracovní cesta trvala méně než 5 hodin, ale zaměstnanec se vrátil, až když už závodní jídelna nevydávala obědy. V roce 2010 to šlo, ale zajímalo by mě, zda se to v roce 2011 nezměnilo. Prosím, pokud víte i konkrétní paragraf, uveďte jej. Děkuji.

    Další informace


    Proč k výměně nového OP není nutný trvalý pobyt a k řidičáku ano?

    Není to zbytečně složité? Někdo má trvalé bydliště na jedné straně republiky a přechodně už řadu let bydlí na druhé straně. Ale kvůli nějakému lejstru musí 2x cestovat sem a tam a vyjde to pěkně draho. A občanka, nejdůležitější doklad jde vyřídit v pohodě kdekoliv na MÚ a pošlou vám ji. Není to trošku na hlavu?

    Další informace


    Je oprávněná pokuta od MÚ za neodevzdání řidičáku?

    Můj syn dostal v době (12/2007),kdy byl ve výkonu trestu za autonehodu,pokutu od MÚ za neodevzdání řidičského průkazu ve výši 11.000,-Kč.Toto rozhodnutí mu nebylo doručeno,protože má nahlášený trvalý pobyt na MÚ a dopis ležel 15 dnů tam,on byl v době doručení ve výkonu trestu,který ale na MÚ neohlásil.V soudním rozsudku má napsáno,že podle §49/1 a §50/1 tr. zákona se zakazuje řízení mot. vozidel na dobu 6 let. Ve výkladech těchto paragrafů není o odevdání ŘP žádná zmínka. Syn má ŘP jen skupiny A.O pokutě a o odevzdání ŘP se dozvěděl až teď po nařízení exekuce na svůj majetek. Jak se může nyní bránit a nebyla pokuta od MÚ protiprávní,když rozsudek s uvedenými paragrafy nic takového nenařizoval?Doplňuji:Pokuta je za to,že do 5 dnů od nabytí právní moci rozsudku neodevdal ŘP a tím se dopustil přestupku proti pořádku ve státní správě a územní samosprávě podle ust. § 46 odst.1 zákona č 200/1990 Sb. Opsáno z rozhodnutí MÚ. Podotýkám,že o těchto paragrafech je zmínka poprve právě v tomto rozhodnutí,v rozsudku soudu je napsáno přesně JEN toto: Podle § 49/1 tr. zákona a § 50/1 tr. zákona ukládá soud obžalovanému trest zákazu činnosti spočívající v zákazu činnosti řízení všech motorových vozidel na dobu 6 roků. Nic víc o tomto v rozsudku není.

    Další informace


    schvali se vubec zakon o propousteni veznu na podminecny tresty jak navrhoval minystr pospisil

    milá paní, pletete si pojmy a dojmy...vězni se nemůžou jen tak propustit, ani změnit trest...

    Další informace