Čerstvost chleba. - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Čerstvost chleba.. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Jakou večeři obvykle jíte? Já většinou studenou-chleba nebo rohlík s máslem, salámem nebo sýrem a k tomu zeleninu.Další informace |
Lze po domluvě přepravovat letadlem v nákladovém/zavazadlovém prostoru pekárnu na výrobu bezlepkového chléba?Další informace |
chci si pořídit pekárnu sencor,ale nedozvěděla jsem se celkový čas pečení chlebato by mělo být přeci v návodu , než si ji koupíš , zalistuj v němDalší informace |
Proč se podává k luštěninám chleba?Luštěniny se málokdy užívají jako samostatné jídlo. Lidé v různých světadílech nezávisle na sobě přirozeně vycítili, že lepší je jíst je s spolu s rýží, chlebem, tortilami (mexické placky) nebo jinak připravovanými obilovinami. Tato praxe, ke které lidé došli citem a zkušenostmi, má své opodstatnění i z pohledu moderní dietologie.Pro většinu lidí je optimální příjem asi 30-75 gramů luštěnin denně (vážené v suché formě). Takové množství představuje větší či menší hrnek vařeného jídla - podle toho, kolik vody jsme při vaření použili. Většinou se luštěniny užívají ve dvou oddělených jídlech během dne a podávají se vždy alespoň s dvojnásobným množstvím chleba, rýže nebo jiných obilovinDalší informace |
Proč chleba plesniví do oranžova?Chleba vždy plesnivěl do zelena-do modra, nyní plesnivý do oranžova a ta plíseň hodně cítit. Nevíte čím by to mohlo být?Jedná se pořád o stejný druh chleba ,,z Tesca konzumní a uchováváme ho taky stejně.Další informace |
Proč byl kdysi plesnivej chleba jedlej a dneska už je nejedlej?Potenciálně jedovatej je furt - a jedlej nikdy nebyl...Ty´s někdy plesnivej chleba jed´??Já tedy ne...:-DDalší informace |
Pokud koupíte výborný čerstvý chleba, ukrojíte si první krajíc a sníte jej jen tak bez ničeho, bez namazání čímkoli? :-)Často, je to vynikající! To je pak veselé dechové muziky! Mimochodem chleba starší než dva, tři dny mi nechutná, prostě nestojí ani za prd. Možná to má kořeny z let na vojně, kde se musel chleba záměrně nechat ve skladu u provianťáka aspoň 3 dny. Nebylo přece možné, aby někdo v nastoupené jednotce pustil větříček. Nedalo se to dost dobře lokalizovat. Jinak to bylo hodnoceno jako zesměšnění ČSLA a útok proti vládnoucí straně.Další informace |
Máte doma pekárnu chleba?Pokud ano,jste s pekárnou spokojeni?Další informace |
Myslíte, že půjde fazole v tomatové omačce z plechovky s kouskem chleba považovat za zdravou večeři?Kolikrát do týdne si jde tuto baštu dopřát, aby to tělo nebylo třeba už nějak proti srsti?Jistě nejde pouze o nadýmání. :)Další informace |
Kolik vody se nachází v 1 bochníku chleba?Kolem 50 %. Jestli nevěříš tady je návod na stanovení vlhkosti chleba .Doporučuji vyzkoušet a ověřit. a href"http://www.spspt.kvalitne.czrotokoly3/11.doc" rel"nofollow" http://www.spspt.kvalitne.cz/ hellip /aDalší informace |
Jde upíct z běžných surovin doma chleba, aby chutnal jako rohlík?Ježiši za co?... a href"http://recepty.vareni.cz/toastovy-chleb-z-domaci-pekarny/" rel"nofollow" http://recepty.vareni.cz/ hellip /aDalší informace |
Jaké jsou ve světě ceny za máslo, chleba, vejce a mléko?Zajímalo by mě,jaké jsou ceny za mléko,máslo a chleba i vejce když v ČR už máslo stojí 60-70,-kč,chleba 30-35,-kč a mléko 22-30,-kč a vejce 4-5,-kč/ks,existuje pravda že v budoucnosti v ČR by mohl chleba stát 50-60,-kč,vejce 8-10,-kč/ks,mléko 30-40,-kč,máslo 90-100,-kč děkujiDalší informace |
Jak dostat tuhý med rovnoměrně na krajíc chleba co nejrychleji a s co nejmenšími ztrátami medu?jde o to, že- med je tak tuhý, že to lze špatně dostat ven, akorát solidní ocelovou lžící nebo ocelovým nožem- chléb se drolí při pokusu o natírání tuhého medu- udžování medu na teplém místě stojí za zvážení (při pokojové teplotě je hodně tuhý), musel bych to ale přendat do malé nádoby, nechci aby se zkazil- mikrovlnka zajímavý nápad, ale nerad bych ten med znehodnotilDalší informace |
Co si nejraději mažete jako zaklad na chleba?Já Ramu.Další informace |
Proč vlastně chleba okorá?je to vypařováním?Další informace |
Dobrý den. Co znamená lámat chleba?Je to v kontextu přijetí zákona o obecném referendu je určitě něco, na čem by se lámal chleba DěkujiDalší informace |
Říká se správně namazat chleba s máslem nebo namazat chleba máslem?Spravne je podle me to druhe, mazeme kym cim, protoze kdyby to prvni znamena ze chcete mazat chleba i s maslem dohromady na neco...Další informace |
Kdy vyndat chleba po cink nutí z domácí Pekárny?Hned ho vyklopit nebo nechat Zchladnout?Další informace |
Jaké můžou být následky po zkonzumování dvou krajíců plesnivého chleba?a href"http://ona.idnes.czlesnivou-mrkev-muzete-snist-chleba-vyhodte-f3s-/zdravi.aspx?cA090309_090633_vase-telo_pet" rel"nofollow" http://ona.idnes.cz/ hellip /a Asi tolik.Další informace |
Je pro psa zdravé kousat do tvrdého chleba?Máme dvouletou fenečku, získali jsme ji nedávno a při učení (povely a pod.) jsme ji odměňovali za dobrý výkon 1/2 piškotu. Potom ale jsme se dozvěděli, že to není moc zdravé. Známý nám poradil , že je lepší, pokud to bude fencechutnat, dávat jí malé kousky suchého chleba. Tak jsme to zkusili, chleba jí chutná, při křoupání si prý i čistí zuby.Nedáváme toho chleba mnoho, ale přece jen by jsme rádi věděli, či jí nemůžeme nějak uškodit. Jinak jí jen granule,občas kost.Díky za rady, PavelDalší informace |
|