• čí je tohle číslo 900951900 - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: čí je tohle číslo 900951900. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - čí je tohle číslo 900951900

  • Jak tohle mohl přežít bez zranění? Neuvěřitelné!



    Další informace


    Holky, tohle je něco pro vás



    Další informace


    Co na tohle říkáte? :)



    Další informace


    Co je tohle za kameny



    Další informace


  • Co je tohle za autobaterii?



    Další informace


    Co je tohle za auto



    Další informace


  • Jak se jmenuje tohle oblečení ???

    a href"https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/60363_457551117630230_527674863_n.jpg" rel"nofollow" https://fbcdn-sphotos-a-a.akam aihd.net/ hellip /a Jak má na sobě ten kluk???Doplňuji:Dám se m ještě jednufotku

    Další informace


  • Zdrojovy kod - ako spočítam číslo 1 a číslo 2?



    Další informace


    Jak se jmenuje tohle zařízení?

    My tomu říkáme rušička ale potřebuji vědět odbornější název. a href"http://img52.imageshack.us/img52/66101020078x.jpg" rel"nofollow" http://img52.imageshack.us/ hellip /a Doplňuji:Mám to na ovladači Xbox a kabelu k PC.

    Další informace


    Jak se dá zjistit proč se mi tohle děje s pc..??

    Dobrý den, minulý týden jsem si v klidu hrál wowko a z ničeho nic se mi zasekl pc vypnul se resp. normálně běžel ale měl jsem černou obrazovku a na nic nereagoval. Abych tak řekl pc jsem vypnul vyčistil a po zhruba desátém zapnutí se mi rozjel tzn. normálně se mi spustil systém atd. Prvních asi devět pokusů probíhalo asi tak že jsem zapnul pc nenaskočil ani systém vůbec nic. Dneska se mi to stalo znovu a nevím čím to může být poradil by mi někdo prosím..??

    Další informace


    Co je tohle za chyb vždycky se oběvý když zapnu počítač.

    Chyba - gt a href"http://nahraj.to/e0l" rel"nofollow" http://nahraj.to/ hellip /a Doplňuji:Co je tohle za chybu když se mě obrazí vždy když zapnu počítač. (notebook, win7)

    Další informace


  • Co si úředníci na poště vypisují do počítače z občanského průkazu? Rodné číslo nebo nějaké jiné identifikační číslo OP a

    Kamarádka má starou občanku, kterou nahlásila že je ukradená. Někdo jí to poslal poštou ale v tu dobu už měla svou novou, kterou bohužel ztratila. A teď potřebuje výpis z trestního rejstříku a na rodný list jí ho na poště nedají tak si myslela, že by použila starou občanku. Přijdou na to?

    Další informace


  • Co je tohle za škůdce na fikusu benjamín?

    Vypadá to jako puklice. Pak je otázka jak se toho zbavím bez toho, abych to ručně odstraňoval. Určitě bude dnes nějaký prostředek který to zlikviduje vše.Děkuji za pomoc.Míza to není protože to je většině listů a není tam trhlina.Z tohoto jsem usoudil, že to je ta puklice a href"http://hobbyzahrada.cz/clanek-1429-fikus_benjamin_napadeni_puklici_rady_pro_osetreni.htm" rel"nofollow" http://hobbyzahrada.cz/ hellip /a Ale problém je, že se všude píše jiný přípravek. Někde Biool jinde zase jiné atd.Já potřebuji vědět jistě co to je a jak se toho zbavit. Ideálně postřikem který lze koupit. Dík.

    Další informace


  • Napsáno čtyřmístné číslo.Toto císlo zaokrouhlil na desítky,stovky,tisice a všechny tři výsledky sečetl a dostal...???:-)

    Neříká se a dosta ale a basta .

    Další informace


    Jak přeložit tohle slovní spojení?

    Dávat svět do pořádku (ve smyslu, že někdo nebo něco dává svět do pořádku, napravuje ho..). Dívala jsem se do slovníků a na Google překladač, ale je tam hned několik možností a já si nejsem jistá, která by byla nejvhodnější. To fix? Put right? Put in order? Make good? Nebo vás napadá něco lepšího? Děkuji

    Další informace


    Jak by jste napsali tohle? Alespoň příklad..

    Písemně jako sloh.. Volnočasová aktivita,kterou systematicky a dlouhodobě rozvýjíš své tělesné a duševní zdraví. Druh,náplň ,pravidelnost,co rozvíjí,co ti přináší,motivace. Alespon příklady díky

    Další informace


  • Jak lze tohle umýt?

    Na zádi větší výletní lodi kde není odtok se mi vylil olej na podlahu.A to ještě včera pršelo, takže se olej s vodou rozlil po velké ploše.Jak se toho zbavím, když nemůžu použít hadici, vapku apod.?

    Další informace


    Jak dlouho asi tohle trvá nakreslit?

    Je fakt dost dobrá.. a href"https://www.youtube.com/watch?vatoSFecVjI8" rel"nofollow" https://www.youtube.com/ hellip /a

    Další informace


  • Co znamenáimrvére to vím, ale proboha jak tohle slovo vzniklo?

    Je to složenina z něčeho převzatá, nebo co?

    Další informace


  • Co je tohle za hmyz? (fotka)

    Co je to za domácí hmyz co je vyfocen na fotce? Tento hmym se mi pohybuje hlavně v koupelně a nejsem schopný nalézt místo odkud se množí a proč. Místnost udržuji v čistotě a proto nerozumím tomu, proč i po zklikvidování několika mušek během týdne, je tu mám znova a znova...PS: Kvalita je špatná, díky pořízení snímku skrz mobil.

    Další informace