Co je vanilínový cukr? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Co je vanilínový cukr?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Máte rádi cukr ?Další informace |
Kdy byly a kde první kleštičky na cukrDalší informace |
Cukr moučka je to moučkový cukr?Další informace |
Co nahradit za cukrDalší informace |
levný cukrchtěl bych se zeptat, jak ušetřit na ceně za cukr? potřebuji ho větší množství i když ho hned nespotřebuji, jsem schopný ho vzít více a uskladnit. při dnešní ceně cca 20 Kč za kilo, je to šílené, klidně koupím i pytle cukru. prosím, kdo bych mohl levně nakoupit, děkujiDalší informace |
Proč hroznový cukr chladí v krku?Tak jsem vyzkoušel , mne nechladí. Jak toho lze dosáhnout ? Nebo , jestli mi ten můj krk nenamrznul , to by byl malér , pro pána krále !!Další informace |
Můžu si doma vyrobit kostkový cukr? Jde to? :DDoplňuji:Jujky, už jsem to našla.. )Další informace |
Lze laktózu, jako mléčný cukr, z mléka a mléčných výrobku odstranit pomocí kvasinek (kvašením na alkohol a CO2)?nejde mi o mléko s rumem, ale rozumné odstranění laktózyDalší informace |
Jde použít skořicový či vanilkový cukr do kafe místo klasického cukru?Vyzkoušejte, zda vám bude káva chutnat. Každý má jinou chuť.Další informace |
Jako se prodává cukr moučka, dá se někde sehnat i sůl moučka?Jako solnej prášek?Další informace |
Jakej používáte cukr? Jakou značku, jakou barvu?jenom když je v akci (slevě) Tesco,.Lidl, Kauf či Billa, značka - neznačka, v nouzi med do čaje, kávy, dá seDalší informace |
Co by stalo s medem, kdybych ho ohřál na pánvi? Zkaramelizoval by jako cukr?V první fázi se začne rozpouštět, i v případě že ho tam dáš zcukernatělý, po dalším zahřívání začne karamelizovatDalší informace |
Anketa: Máte raději cukr krystal, nebo cukr krupici?Za mě jednoznačně krystal, mám raději větší kousky cukru. :DDDíky za odpovědi. :)(PS: Palce dám až zítra. :))Další informace |
barvený třtinový cukr??Další informace |
Proč do ohřátého červeného vína patří cukr? Proč teplota mění chuť č. vína?Například takový modrý portugal nebo frankovka. Ve studeném stavu chutnají skvěle. Běda po ohřátí pro přípravu svařáku. Bez cukru hrozí nauzea. Čím to?Další informace |
Proč se sůl snáze rozpustí ve studené vodě než cukr ?!sol je v podstate NaCl, takze voda rozbije ionovu vazbu lahko, Na (sodik) sa viaze s kyslikom a Cl (chlor) sa viaze s vodikom. cukor ma ovela vacsie a zlozitejsie molekuly, obsahuje vela C (uhlika) ktory sa tazsie viaze na molekuly vody, teda na rozbitie molekul cukru je potrebna ovela vacsia energia - ktoru treba pridat zvysenim teploty alebo miesanimDalší informace |
Je možné vypočítat zvětšení objemu vody, když se v ní rozpustí např. cukr?Stačila by mi odpověď ano/ne hlavně,aby byla správná.Další informace |
V čem se rozpouští cukr?Dobrý den, někde jsem našel, že se cukr rozpouští v lihu, benzinu i ve vodě a jinde jsem zas našel, že se cukr v lihu nerozpouští, kde je tedy pravda? Díky.Další informace |
Myslíte, že je lepší nejíst cukr?Chci se zeptat, taky si myslíte že je lepší nejíst žádný cukr? Já si to myslím, protože se z něho tloustne, dostává se z něho cukrovka, dostávají se z něho i prý rakoviny a přináší zdravotní potíže a taky kazí zuby. Máte taky ten pocit že cukr je lepší nejíst vůbec?Další informace |
Mohu dát pavoukům k jídlu cukr?Koupil jsem v obchodě PEDRO komprimátový mix, díval jsem se, že to obsahuje jen cukr (asi 93,8g na 100g)To je na mě docela dost a tak se chci podělit s pavouky, kterých mám dost, ale nevím jestli mají rádi cukr a nechci, aby mi zde umřeli.Nevíte jestli pavouci rádi cukr?Další informace |
|