Co vše, kromě masa, dáváte na ražniči? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Co vše, kromě masa, dáváte na ražniči?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Jsou jídla ze syrového masa výživově hodnotnější?Další informace |
Dáváte si fitness předsevzetí pro rok 2012?Další informace |
Dáváte přednost samotě, nebo společnosti?Další informace |
Dáváte do životopisu fotografii?Další informace |
Daváte si pozor, co jíte, abyste nedostali průjem?Další informace |
Proč se říká vepřová PANENKA? A kolik druhů panenek je? A jaká část masa to vlastně je?? DěkujiPanenka je vepřová svíčková.Nevím proč se říká svíčkové svíčková,tak jako nevím proč se panenské říká panenka,ale jedná se o stejný sval.Vlastně na každé straně,takže prase má dvě panenky a hovězí kus také dvě svíčkové.Nejkvalitnější kus minutkového masa,které se dá nejsnáze špatnou úpravou pokazit,ale když se zadaří,je moc ňam! Dobrou chuť! :DDalší informace |
Můžete mi poradit? Co byste uvařili z mletého masa?Co je vaše nejoblíbenější jídlo. Děkuji za tipy.Nechci odkazy ,chci jen to co vaříte vy sami.Díky.Další informace |
Kde koupit poctivý kuřecí separát bez masa a dalších náhražek?Ó, to je moc a moc vzácné zboží,obyčejný smrtelník nemá šanci jej koupit (sehnat).Další informace |
Kam zmizí výpek z masa v jídelnách?když dělám doma např. kuře, je z něj plno šťávy, ale v jídelně to polejí vodou bez chuti... kam dají ten výpek?Další informace |
Jaký je podle vás optimální poměr masa a cibule na hovězí guláš a proč?Bez ohledu na to, co se píše v kuchařkách (což je venkoncem různé). Jde mi o VAŠE VLASTNÍ zkušenosti!!! Klidně to vypište v hmotnosti - kolik čeho, dopočítám si to sám - jestli mi na to stačí 20 prstů. )Další informace |
Dáváte přednost bílému vinu nebo červenému?Používáte ho taky do jídel?Další informace |
Dáváte stejné dýško (v %) při nízké i vysoké útratě?Jako takový standard při spokojenosti se bere dýško 15 %.Když jde člověk na polední menu za 120 Kč a je opravdu dobré jídlo i obsluha, tak asi pro nikoho není problém zaplatit 150 Kč dýško 25 %.Když jde ale člověk večer do hospody a útrata je třeba 800 Kč, tak i když je člověk celou dobu spokojený s obsluhou, tak dávat dýško 15 % 120 Kč mi prostě přijde už hodně. Jak to máte vy?Další informace |
Dokázali by jste žít bez masa, sexu, alkoholu, kafe, cigaret.Já jsem konečně toto elimininoval, a to z duchovních důvodů.A co vy?Další informace |
Jak často dáváte palce nahoru lidem, co vám tu odpovídají?Máte nějaký systém, nebo rozdáváte, jak se zrovna cítíte?Další informace |
Dáváte ptactvu v létě vodu?jakým způsobem? viděl jsem sýkoru v krmítku a měla pootevřený zobáček tak má asi žízeň. Na zahradě je ve stínu pod stromy v zemi zabudovaný lavor s kamenem uvnitř aby tam mohli dosednout a pít.Další informace |
Může být v budoucnu největší bída kvůli tomu že už bude vše postaveno, každý bude mít vše a nebude se pracovat?Přitom lidé budou chtít pracovat protože si myslí že by tím mohli vydělat peníze?Další informace |
Kontrolujete při nákupu složení výrobku? (éčka, množství masa v %, aj.)Budu ráda za Vaše odpovědi. :) Potřebuji to odevzdat ve škole. Děkuji.Další informace |
chtěl bych začít chovat pštrosy...jak na to?... co všechno budu potřebovat na to.na chov a zpracování masa.....Pokud chcete chovat pštrosy na produkci masa a jiných produktů,doporučuji se napřed optat na OVZ-Okresní vet.zařízení kde vám ohledně porážky podají potřebné informace.Vím,že to byl menší prpblém než s porážkou např.daňků chovaných v oboře,protože naše zákony nepočítaly s tím,že u nás bude někdo chovat exotická zvířata jako je pštros nebo krokodýl jako jatečná.Před časem u nás fungovala firma Struzzi,která chovala pštrosy ve velkém a měla perfektní manuál o chovu a využití všeho,co lze ze pštrosů použít. A je toho hodně-od oční rohovky,po kůži,vejce,skořápky,peří,maso snad jen ty nohy se nedají k ničemu použít.Chov není úplně jednoduchý ale to zjistíte sám.Začněte tou veterinou a zkuste najít Struzzi firmu. Hodně zdaru! :DDalší informace |
Jaké druhy masa se označují jako skopové? Z ovcí i koz?Patří do kategorie skopové maso maso z ovcí, koz, jehňat i kůzlat? Na vysoké škole zemědělské nás učili že ano, teď ale slyším i jiné názory a Wikipedia nic nepíše...díkyDalší informace |
Deli s eptala uz na pejska - co v mrazech. Ja se chci zeptat , jakou podestylku davate do boudy ted .. , ale i v zime ?Doplňuji:P.S. Deli , delam to jako vase Barca. Take se na zimu obaluji tukem. :-)Další informace |
|