Dá se tabasco vařit? (v guláši) - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Dá se tabasco vařit? (v guláši). Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Napadlo by vás už uvařené brambory dát znova vařit do vody?Další informace |
Co budete zítra vařit? Když děcka mají ten svůj den?Další informace |
Budete ve svátky vařit něco svátečního nebo jako ve všední den?!Další informace |
A copak budeme vařit o víkendu?Další informace |
Když Východočech řekne Budu vařit dýl, znamená to, že bude vařit později, nebo delší dobu?Další informace |
jak varit uzene masoPokud máš doma a kvalitně vyuzené maso, neni třeba vařit. Pokud máš kupované, je nutné trochu povařit. aby změklo a dalo se jíst.Maso dáš do vody a vaříš, neni nic snadnějšího. Můžeš pro urychlení použít i tlakový hrnecDalší informace |
Neznáte nějakou fintu, jak vařit polévku s ingredienciemi pro chuť, které tam ale ve finále mít nechci?Mám na mysli třeba kořenovou zeleninu a nať, lusky papriky, celý pepř apod. Dá se to sice všechno scedit, ale nebaví mě z toho pak dolovat to maso, které tam taky dávám, oberu a vrátím zpět do polévky. Třeba na to existuje nějaká síťka, kterou jenom vytáhnu. Ale z jakého materiálu, nebo je něco takového na trhu?Další informace |
Naliju vodu do papiňáku,vložim maso,dám vařit,vždy začne kapat voda pod gumou u poklice.Vypnu,otevřu víko,znovu zavřua začnu vařit. Voda už nekape. Co dělám špatně?Další informace |
Kost v mase v guláši?Už jste někdy našli kost v guláši co je dělaný doma?Nebo už při krájení masa?Myslím spíše malou kostičkuDalší informace |
Kolikrát oplachujete kysané zelí, než ho dáte vařit?!Doplňuji:Děvčata dám na vás.Nebudu proplachovat a poprvé zkusím zahustit tím bramborem.Jinak zahušťuji jíškou.Další informace |
Jde varit hroch?Jde varit hroch? A jak dlouho se musi varit?Doplňuji:Mysleno maso z hrocha.Další informace |
Jaká se má vařit o Velikonocích tradiční polévka? Na Moravě, ale i v Čechách nebo na Slovensku.Dnes se už tradice nedodržují, proto jsem pátrala, které polévky se v minulosti upřednostňovaly. Dnes snad jen platí, že v polévce má být hodně zeleného - špenát, petržel, libeček, pažitka, smetana a vajíčko.Na Velikonoce se vařily zelené bylinkové polévky, které obsahovaly především byliny:Používala se řeřicha, pažitka, kopřiva, pampeliška, popenec, sedmikráska, třeba i list fialky či jahodové listí, šťovík a další. a href"http://www.ireceptar.cz/zajimavosti/velikonoce-uzijte-si-svatecni-zvyky-a-recepty/" rel"nofollow" http://www.ireceptar.cz/ hellip /aDalší informace |
Jak začít vařit?Zdravím... je mi 14 let a chtěl bych se vás zeptat, jak začít vařit a konkrétně třeba jakým jídlem začít. Už umím udělat palačinky, lívance a uvařit těstoviny/špagety, ale chtěl bych se posunout někam dál. Jakým jídlem jste třeba začali vy, když jste začínali s vařením? Co byste mi doporučili, něco lehkého na přípravu? Napadlo mě, že když už umím ty těstoviny, tak by se hodilo umět třeba udělat i maso (řízek), jak přírodní, tak ve strouhance, a třeba si časem udělat i těstovinový/kuřecí salát. Jinak ještě když máme doma třeba pesto, tak si uvařím těstoviny, do toho dám to pesto a posypu to sýrem, ale pesto samozřejmě není nejlevnější záležitost a obyčejné špagety s kečupem a se sýrem mě taky časem omrzely, když na to neumím udělat ani tu směs...Další informace |
Jak správně vařit v zepter nádobáchAhoj, od známých jsem dostala nějaké nádobí od zepter a ráda bych věděla vaše zkušenosti s nimi. Jak v nich správně vařit aby se jídlo nepřipeklo?Další informace |
Jak dlouho vařit klobásu, aby byla fajna?..třeba ostravsku.Další informace |
Jak dlouho mám vařit fazole??Jak dlouho se mají správně vařit fazole na guláš nebo polívku???Další informace |
Guláši bez masa se salámem a brambory říkáte buřtguláš nebo bramborový guláš?Nebo jinak?Mám ho raději než hovězí nebo vepřový.Další informace |
Co je levnější? Vařit vodu v konvici nebo na sporáku?Sice je určitý rozdíl zda je sporák elektrický nebo plynový, ale v zásadě je vaření v konvici levnější, protože spirála je v přímém kontaktu s vodou a nedochází k takovým zbytečným ztrátám.Doplňuji:Ad pariskiki, cena plynu je levnější než elektřina, navíc u elektrického ohřevu je to měřitelné a tudíž přímo srovnatelné.Tvůj zdroj - z hlavi je opravdu úsměvný.Takže rekapitulace:1) nejlevněší - konvice2) plynový sporák (hořák) - dražší3) elektrický sporák - indukční nebo keramická deska - ještě dražší4) el. sporák, odporová plotýnka - nejdražšíDalší informace |
Můžu se zeptat co budete zejtra vařit?Můžu se vůbec ptát ? To poznám za chviličku žejo?:DDDDalší informace |
Prosím poradi mi někdo recept nebo odkaz co vařit když má mamka leostomii vývod z tenkého střeva moc děkujiZde se dozvíš další informace. a href"http://www.dietologie.czoradna/dieta-pri-onemocneni-nemoci/kolostomie-ileostomie-tluste-strevo/kolostomie-ileostomie-tluste-strevo.html" rel"nofollow" http://www.dietologie.cz/ hellip /aDalší informace |
|