• Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli má manžel,který mě živí, nárok na úlevu na daních, nepobíram podporu.Děkuji - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli má manžel,který mě živí, nárok na úlevu na daních, nepobíram podporu.Děkuji. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli má manžel,který mě živí, nárok na úlevu na daních, nepobíram podporu.Děkuji

  • Dobrý den chtěla jsem se zeptat před 10lety jsme prodali a přepsali automobyl,ale kupec ho nepřihlásil



    Další informace


  • Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné cestovat letecky do Bulharska na občanský průkaz?Děkuji za odpověď.



    Další informace


  • Jak nastavit různé typy písma na iphone 5 zdarma?



    Další informace


  • Je možné aby si bývalý manžel pořád uplatňoval úlevu na daních? Dítě bylo svěřené u soudu dne 2.7.2014 do mé péče.



    Další informace


    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli má manžel,který mě živí, nárok na úlevu na daních, nepobíram podporu.Děkuji

    Jsem nezaměstnaná a nedostávám podporu. Manžel mě živí už rok. Za odpověď Vám předem děkuji.

    Další informace


    Co potřebuju k vyřízení Živnostenského listu, když bych si chtěla otevřít Vinoteku?



    Další informace


    Chtěla bych se zeptat zda mam nárok na vrácení dane za deti kdyz jsem celý rok na neschopence?



    Další informace


  • Co si myslíte, bude nový seriál Živí Mrtví: Počátek Konce úspěšnější než série Živí mrtví?

    div class"video_container" iframe width"550" height"309" src"https://www.youtube.com/embed/1pZl-4kqaZ4?rel0" frameborder"0" allowfullscreen /iframe /div

    Další informace


  • Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli se také amnestie týká řidič.průkazu.



    Další informace


    Od ledna 2008 jsem pobírala podporu v nezaměstnanosti,ted již přes rok pracuji mám nárok na novou podporu v nezam.? jana

    ANO !Opakovaně máte nárok na podporu v nezaměstnanosti tehdy, pokud jste pracovala nebo vykonávala jinou výdělečnou činnost alespoň 6 měsíců poté, co Vám byla vyplácena předchozí podpora.p.s. ale není lepší se spíše zajímat o to, jak si práci udržet ? -DOPLNĚNA:To 1popelka1:Pro opakované získání podpory stačí skutečně odpracovat následných 6 měsíců...(§ 49/1 zákona o zaměstnanosti - viz zdroj)

    Další informace