Gramáž hovězího carpaccia v restauraci? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Gramáž hovězího carpaccia v restauraci?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Tip na restauraci ve VídniDalší informace |
Je stanovena pro závodní jídelný minimální gramáž masa, které dostanete při obědě na talíř?Další informace |
Víte o restauraci, pravděpodobně v Pze, kde vám zaparkují auto?Doplňuji:Můžete, prosím, dát odkaz, které to jsou? Děkuji.Další informace |
Táži se zda je z hygienických predpisu možné aby v restauraci sklízel nedojezené zbytky a myl nadobí kuchař nebo číšník?A kdo jiný než číšník by měl odnášet od stolu nádobí i se zbytky?Věřte,že i obsluhující personál pro chod restaurace přiloží ruku k dílu,při zachování všech pravidel v tom není problém.Většina restaurací má však pomocné síly,které nádobí myjí.Další informace |
Prosím, jak velká porce kávy je pro vás optimální? Myslím celkový objem, ne gramáž.Budu kupovat kelímky na kávu pro občerstvení a zvažuji jestli jsou 2 dcl průměr.V druhé fázi přibude i čaj. Ten asi 3 dcl.Dík.Další informace |
Mám pár plátku zadního hovězího....... a chci z masa udělat nějakou minutku.Máte nějaký svůj oblíbený recept, který by jste doporučovali?Doplňuji:Tak vybral jsem si panenku ,tedy její recept. :-)Další informace |
Jaká rýže v restauraci?Vadí vám že v restauracích neoznačujou co dávají za rýži, tředa jako u knedlíků je HK, BK, KK. Například dlouhozrná rýže je dobrá a parboiled už mi smrdí z dálky. Problém je že má zřejmě pro kuchaře na talíři lepší vzhled a nerozvaří ji.Další informace |
Jak se správně servírují slané balené pochutiny v restauraci?Slané bramborové chipsy,nebo arašídy prodávané v uzavřeném obalu se před podáváním mají otevřít a nasypat např.do košíku a pak servírovat,nebo přinést před hosta,který si je otevře sám?Další informace |
Jak poznám, že pivo, které mi přinesli v restauraci, je zředěné?Jedině měřením, jinak se to nedá stoprocentně určit.Ale myslím, že to už dnes nikdo nedělá, nestálo by to za tu námahu.Jsou jiné způsoby jak ze zákazníka vytáhnout jeho peníze.Další informace |
Jak poznám, k čemu slouží voda podávaná ke kávě v restauraci?Řeším pár dní takovou otázku, když mi v restauraci přinesou ke kávě v malé skleničce vodu, slouží voda pouze k dolití (naředění) kávy a nebo je určena k pití - a je jakousi pozorností restaurace/kavárny? Jak mám poznat, k čemu podávaná voda slouží? Pro mnohé blbá otázka, ale proč si hodit v restauraci zbytečný trapas... :-)Další informace |
Jak dlouho mám smažit plátky ze zadního hovězího, abych z nich neudělal podešev??Jde o to, jak jsou plátky vysoké. Např. 2cm plátky smažím asi pět minut. Z jedné strany 2 min, ze druhé 3 min a jsou mězi medium a well done. Stejně je ale nejdůležitější kvalita masa. Když je špatné maso, ani nejlepší kuchař s tím nic nenadělá...Další informace |
Gramaz nachos a popcornu v Cinema city?Rada bych se zeptala jestli někdo ví kolik g váží maly/střední/velký popcorn a nachos v kinech Cinema City. Snažila jsem se to vyhledat ale nikde nic.Díky za odpověď :)Další informace |
Ideální gramáž trikaZdravím,zajímá mě, jakou mají gramáž nekvalitní trika, které se prodávají například u vietnamců a jakou gramáž mají skutečně kvalitní trika. Nevím totiž, zda má smysl volit triko z lehčího materiálu jen proto, abych ušetřil. Ale kvalitu od vietnamců skutečně nechci. DěkujiDalší informace |
Musí být podle českých zákonů servírce/číšníkovi 18, aby mohl v restauraci servírovat alkohol?Hledala jsem, ale nenašla. Na brigádu se může od 15, ale může v tomto věku brigádník servírovat hostům alkohol? Nemyslím jen tvrdý, ale i pivo a víno. Pokud by někdo znal konkrétní zákon, tak prosím o odkaz.Děkuji za odpovědi :)Mockrát děkuji za všechny vaše odpovědi. U nás běžně pracují studenti na praxi, ale k nám se dostanou až v posledním ročníku, když už jsou plnoletí. Slečna samozřejmě hmotnou odpovědnost mít nebude, a ještě bude trvat dlouho než se vůbec odhodlá k objednávání stolů, protože je úplně mimo obor (ale víte jak, aspoň si ji naučíme všechno a ono je to lepší) a kasírku u nás nenosíme a k té se ani nedostane - každá směna probíhá pod vedením vrchního a kasa je jeho/její starost.Další informace |
Jak je vymahatelné upozornění v restauraci(bowling), na zákaz konzumace vlastních nápojů pod pokutou 2000 Kč?Alesh má pravdu, podobné cedulky nemají oporu v zákonech, stejně jako obligátní, že Za odložené svršky se neručí .Naopak, v OZ je přímo uvedeno, že provozovatel zodpovídá za věci na místech k tomu určených (tj. např. na věšácích restaurace), ale už ne na vlastní židli. Provozovatel má na tyto případy povinné pojištění.Sám jsem kdysi úspěšně uplatnil náhradu za zcizenou bundu v restauraci Na Šumavě, na rohu Štěpánské a Ječné.Nesmíme se nechat oblbovat a každý se musí bránit!Další informace |
Dá se právně řešit situace, kdy host v restauraci použije pepřový sprej v takové míře, kdy to zasáhne všechny hosty?Nemluvím ani o vzniku alergických reakcí, či jiných zdravotních problémů...Další informace |
Dobry den,chtel bych se zeptal,kde si muze clovek stezovat na obsluhu v restauraci,dekuji.:-) jedině vedoucímu restauraceno a pokud on to nechce řešit, pak samozřejmě jediné možné řešení je, do této restaurace nechoditDalší informace |
Muž a žena v restauraci - placeníMuž a žena jdou spolu do restaurace - kdo platí? Setkal jsem se s případy, kdy platí ten, kdo pozval ( muž), kdy platí každý sám za sebe, kdy se oba v placení střídají (teď já, příště ty). A jak by to podle vás mělo být, pokud jsou ti dva partneři? Setkal jsem se s případem, kdy to slečna pojala pokaždé stylem Dneska půjdeme do restaurace na večeři, odvezeš mě tam autem a povinně zaplatíš za oba.Další informace |
Kde studovat, kdyz chci být servírkou v nějaké vrcholové restauraci?Nemám moc peněz na školné.Další informace |
Byla někde u Vás teď, v době částečné prohibice povolena konzumace vlastního alkoholu v restauraci?V mé hospůdce ano, jenže ne pro všechny a tajně .Další informace |
|