jak dlouho mohu žádat o zpětné vyplacení pojistky po úrazu - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: jak dlouho mohu žádat o zpětné vyplacení pojistky po úrazu. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. |
Zamestnavatel se nema k vyplaceni mzdyDalší informace |
Otevreni urazuDalší informace |
Jak mám napsat žádost o vyplacení peněz z pojistné smlouvy?Před dvěma týdny mi skončilo pojštění a pouze mě informovali, že si mám osobně zajít na pobočku, ale musím mít s sebou písemnou žádost. chtěla bych se zeptat, co by taková žádost měla obsahovat.Další informace |
dětské přídavky. Dcera zpětně žádá správu sociálního zabezpečení o vyplacení dětských přídavku za dobu 5 letdětské přídavky. Dcera zpětně žádá správu sociálního zabezpečení o vyplacení dětských přídavku za dobu 5 let (od narození dítěte) a tam jí pořád tvrdí že musí mít mzdové potvrzení otce dítěte, se kterým od narození dítěte nežije a on má soudně vyměřeny alimenty , které neplatí, jednají úřady správně a zda ne, kam se obrátit a jak jednat s úřady? Děkuji yDalší informace |
Mohu zpětně žádat slevu na dani za děti? Manžel je bez práce.Stačí jeho prohlášení,že slevu nepobírá?Odpočet na děti, tzv. daňový bonus, se uplatňuje až při ročním zúčtování daně z příjmu nebo daně ze závislé činnosti. To znamená, že už v lednu si můžete za rok 2013 daňový bonus na děti uplatnit s tím, že manžel, který slevu neuplaňuje podává k DP rodiče, který si slevu uplatní, čestné prohlášení. Také mohou oba rodiče uplaňovat část daňového bonusu. Znamená to, že oba potom vystaví čestné prohlášeníí na dobu, kdy si bonus neuplatní. Podmínkou je, že se měsíce nesmí překrývat a na každé dítě mopou rodiče dohromady uplatnit maximálně 12 měsíců za kalendářní rok.Další informace |
půjčka na vyplacení exekuceposkytuje vůbec někdo půjčky na vyplacení exekuce bez nástavy nemovitostí !!!!Další informace |
Od jaké výše příjmu mohu žádat o příspěvek na bydlení?Původní neotázkaod jak vysokého příjmu mohu žádat příspěvek na bydleníDalší informace |
Musí zaměstnavatel vyhotovit a předat zaměstnanci záznam o pracovním úrazu, i když ho neuznává?Pracovním úrazem je poškození na zdraví zaměstnance nebo jeho smrt při plnění pracovních úkolů nebo v přímé souvislosti s ním.Dle § 105 odst. 1 Zákoníku práce musí zaměstnavatel vyšetřit příčiny a okolnosti vzniku každého pracovního úrazu.Státní úřad inspekce práce » Hlášení pracovních úrazů a href"http://www.suip.cz/hlaseni-pracovnich-urazu/" rel"nofollow" http://www.suip.cz/ hellip /a Citujem: Zaměstnavatel vyhotovuje záznamy a vede dokumentaci o všech pracovních úrazech, jejichž následkem došlo:a) ke zranění zaměstnance s pracovní neschopností delší než 3 kalendářní dny, nebob) k úmrtí zaměstnance.Jedno vyhotovení záznamu o úrazu předá zaměstnavatel postiženému zaměstnanci a v případě smrtelného pracovního úrazu jeho rodinným příslušníkům (oprávněné osoby).Zaměstnavatel je povinen ohlásit pracovní úraz a zaslat záznam o úrazu stanoveným orgánům a institucím. PS:Mnohí zamestnávatelia sa toto snažia obísť a vykonávajú nátlak na zamestnanca, aby netrval na pracovnom úraze.Další informace |
Mám nárok na plnění trvalých následků z prac.úrazu? Po výplatě odškodnění jsem pojistku zrušil. Teď je tomu rok.úraz motor.pilou,dohromady 36 stehů-výplata odškodnění 1000,-to je důvod zrušení úraz.pojistění.mám na trvalé následky nárok,ikdyž už přes rok nejsem u té pojišťovnypojištěn?důležitá je snad skutečnost,že jsem v té době pojistěný byl,nebo nemám pravdu?Děkuji za radu P.V.Další informace |
Jak dlouho po pracovním úraze se dá žádat o trvalé následky.Jak postupovat?O trvalé následky nežádáš, trvalé následky získáš úrazem. a href"https://www.dh.cz/dokumentyojisteniostup.pdf" rel"nofollow" https://www.dh.cz/ hellip /aDalší informace |