Jak dlouho zavařovat maso??? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jak dlouho zavařovat maso???. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Lazaně v Tescu vs koňské masoDalší informace |
Křehčené ČERSTVÉ maso v AlbertuDalší informace |
Kebab house - masoDalší informace |
Jak asi chutná maso vlka?Další informace |
máte osvědčenou metodu, jak správně naložit maso na uzení, aby se řádně proleželo, ale nezkazilo?..protože podle dvou veřejně hodně rozšířených návodů,co jsem vygoogloval, se nám už 2x 20kg masa zkazilo :oDalší informace |
Kde koupím v Praze kančí maso?Zde koupíte veškerou zvěřinuMaso TurekJungmannova 32/25PrahaDalší informace |
Je to dobrý nápad uzene maso zasterilizovat?Zitra budeme udit masíčko,manžel si vymyslel že ho zkusíme dát do sklenic a zasterilizovat...postup mám nastudovaný,ale nevím jestli to bude chutné a zda se to da použivat i jinak než po studenu(k připravě vařených jidel.)Udíme podruhé a prvni várku jsme dávali do mrážaku a pak běžně používali k přípravě obědu atd.Díky za radu a hlavně jak to uzené po sterilizaci chutná. Mija.Další informace |
Je 5 měsíců zmražené rybí maso zdravotně nezávadné?Zdravím, v prosinci jsme doma zamrazili kousky kapra a dostali jsme na něj chuť. Bude v pořádku ne, když je hluboce zmražené? :-)Další informace |
Jak se průmyslově krájí sýry, salámy, maso, aby jsi to mohl člověk koupit už vakuovaný a naporcovaný?Co se týká salámů, tak moderní výrobní linka se skládá z krustovačky (tam se salám povrchově zmrazí, aby při řezání držel tvar), pak je nářezový stroj, který dělá plátky a ukládá je do vaniček, balička která to zavaří fólií, průběžná váha z detektorem kovů, která to zkontroluje a třídička, která to poskládá do kartónů. Všecko automaticky, bez doteku lidské ruky. U sýrů počítám, že to bude zhruba podobné. Maso se opracovává a dává do vaniček ručně, zbytek opět obstará automat.Další informace |
Jak na maso ke koprovce?Další informace |
Jak mám tepelně upravit maso? Já ho mám buď gumový, nebo moc tvrdý a suchý.Důležité je také vědět, jak ho chceš upravovat. Grilovat,vařit, dusit, péct, nebo smažit. Důležité je i vědět o jaké maso se jedná. Na takovouto, všeobecnou otázku nelze najít univerzální odpověďDalší informace |
Jak dlouho vydrží uvařené maso či těstoviny v lednici?Chci si uvařit na několik dní dopředu. Osmahnout kuřecí maso, přidat uvařené těstoviny, zkrátka udělat si takové saláty. Jak dlouho to v lednici vydrží?(Bohužel nebudu mít možnost sporáku, jinak bych si maso připravila vždy v ten den,..)Další informace |
Dá se grilovat sójové maso?Myslím takové to co vypadá jak houba. Bude ho nutné před grilováním uvařit, nebo stačí marinovat?Grilujete něco neobvyklého?Další informace |
Anketa- jaké maso máte nejraději?Doplňuji::D vydim že každý má jiné chutě :DDalší informace |
Mohou muslimové velbloudí a králičí maso?Podle židovské tradice velbloudí ani králičí maso neni košer. Důvod tohoto mi sice uniká, ale tak to je. U vepřového, hmyzu, hlodavců, psů a dašího to má svou jistou logiku. Jak je to tedy u muslimů?Další informace |
Je maso z McDonaldu a KFC zabíjené kvůli mně?Můžu jíst podle Buddhistických pravidel maso z McDonaldu apod. a přitom nění zabíjené kvůli tomu abych ho snědla?Další informace |
Jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem?Jezdecké sedloDalší informace |
Jak se jmenuje nůž nas krájení zeleniony rozmněrem jak sekáček na maso. Ale nemá jeho váhu. Má kolébkové ostří.třeba toto a href"http://www.gastro-mania.cz/kuchyn/kuchynske-pribory/vidlice-a-noze/valcovane/kolebkove_1/nuz-kolebkovy-160x60x115-mm_1.html" rel"nofollow" http://www.gastro-mania.cz/ hellip /aDalší informace |
Ci je firma TORO, ktera vyrabi mlynek na maso? Chtel bych cesky, vyrabi se?Doplňuji:chtel bych rucniDalší informace |
Mohu krmit prase granulemi pro dokrm brojleru? Jake by bylo maso a sadlo?Pokud to bude krmivo pro brojlery všežravce, tak ano.Krmivo pro drůbež však neobsahuje všechny látky, konkrétně pro prase potřebné.Tedy míchat ano, samotné nikoliv.Co se týče chuti a kvality masa/sádla, není nad to, když prase krmíš doma starým a osvědčeným způsobem našich předků, tedy bez granulí, přirozenou stravou !ZkušenostDalší informace |
|