• Jak lehce vyčistit nádobu zabarvenou při vaření kukuřice ? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jak lehce vyčistit nádobu zabarvenou při vaření kukuřice ?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Jak lehce vyčistit nádobu zabarvenou při vaření kukuřice ?

  • Od koho je nejvyhodnejsi odebirat elektrinu a plyn-jen na vareni?



    Další informace


    Mícháte při vaření po směru hodinových ručiček, proti směru hodinových ručiček nebo v tom systém nemáte?



    Další informace


    Mám podepsanou kytaru, co udělat aby to tam zůstalo a nešlo tak lehce smýt?



    Další informace


    Kecáte manželce do vaření tak,jak ona vám kecá do řízení?!



    Další informace


  • Kde v HK přiletují svorku u nerezové nádoby na vaření rýže?



    Další informace


  • největší vývozce: banánů, citrusů, brambor, kávy, kakaa, tabáku, rýže, rajčat, kukuřice

    wikipedia.

    Další informace


    jakou nádobu na fondue

    Chci koupit sadu na přípravu fodnue. Poraďte mi prosím jakou. Na trhu je jich spusty porcelánové, nerezové, litinové atd.. chci tam připravovat jen maso a nebo na sýrové fondue. Díky za informace, Jde o to aby se tam třeba ten sýš nepřipaloval takže nevím jestli nerez nebo tu litinu nebo jaký. Budu ráda i za odkazy děkuji

    Další informace


    Proč mléko při vaření zpění a uteče?

    Mléko obsahuje tuk a ten se při ohřívání dostane nahoru a vytvoří jakousi pokličku pod kterou se varem shromáždí pára a její tlak tuto pokličku vyrazí vzhůru a mléko utíká . :-)))

    Další informace


    Proč květák při vaření(a dlouho po vaření)tak smrdí?

    Protože obsahuje látky, které se teplem uvolňují a páchnou. Je to zejména kyselina močová a některé sirné sloučeniny.

    Další informace


    Používáte ještě k vaření a pečení hliníkové nádobí?Pokud ne,tak proč?

    Mám po mamince starou hliníkovou remosku a potřebuji vědět,jestli ji mám vyhodit nebo ji můžu používat.Je hliník opravdu závadný?Děkuji za odpovědi.

    Další informace


    Lze sehnat podložky na vaření pro sporák (položit), abych mohl ohřívat přimo talíř s jídlem a nemusel špinit kastról?

    Jde mi o to, ze pokud dobre chapu tak kdyz dam samotny talir s jidlem na sporak, coz jsem pred chvilou zkusil, tak se sice jidlo ohralo ale po sundani talire vysel smrad pravdepodobne z nahrateho porcelanu a radsi jsem to nejedl, protoze nevim zda-li se tak neumolnuji pres talir nejake skodlive latky do jidla. Nebo to, to tak lze dělat? Neral bych take znicil talir protoze verim ze na to nejsou stavene. Kdyby byla nejaka takova podlozka pod to co by te teplo dobre prenasela a pritom nevytvarela zapach. Nejaky nejspis vodivy tenky material? Pripadne otazky a doplneni muzeme resit v diskuzi.PS: Mam samozrejme i mikrovlnku, ale treba na polivku mi to prijde skoda to porad prohanet pres ni, pac z toho pry unikaji vitaminy mnohem vic, nez kdyz to ohreju na sporak. Mam pravdu?

    Další informace


    Jaký/který varný typ brambor je nejlepší pro vaření ve slupce?

    Typ A - jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha - mají hlízy po varu pevné, tuhé, lojovaté - nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.Často se můžete setkat s označením přechodných typů - A-B nebo B-C, neboť hranice není striktně vymezena.Můžete se podívá na typy a odrůdy brambor. a href"http://www.zahradkari.cz/odborne/kalendariumodrobne/brambory%20podle%20varnych%20typu.htm" rel"nofollow" http://www.zahradkari.cz/ hellip /a K diskuzi.Napsala jsem vám, že varný typ A jsou brambory salátové. Záleží na tom, jak jsou brambory v prodejně popsané. Pokud vám chutná i slupka, tak klidně.Podívejte se na obrázky, kde uvidíte, jak se brambory prodávají a jaký mají štítek.

    Další informace


    Jakou vodou (vývarem) se má podlévat maso při vaření nebo pečení? Horkou nebo studenou? A proč?

    Já podlévám teda horkou,ale profesionální kuchaři říkají studenou.A jak to děláte vy?Včera jsem dělala kančí guláš a přečetla si to tady - viz komentáře k receptu dole - a href"http://www.toprecepty.cz/recept/37481-kanci-gulas-iii/" rel"nofollow" http://www.toprecepty.cz/ hellip /a Ale když podlévám pivem nebo vínem,tak to samozřejmě neohřívám!

    Další informace


  • Co mám dělat, když se mi na fixních rovnátkách uvolnil zámeček a lehce se kýve?

    Nejlépe zajít s problémem ke svému ortodontovi, který by je měl seřídit, opravit, nebo vyměnit.

    Další informace


  • Jak zjistím, co teď dělá můj počítač?

    Třeba 2 h lehce šumí , jako by se např. čistil. Zdržuje to práci na IN (internetu).

    Další informace


    Evergreen: Notebook do 20K s DHP nebo lehce nad?



    Další informace


  • Kdyby měl někdo mojí lehce intimní fotku z dřívějších dob, kde mám na sobě jen trenýrky a podprsenku, a pustil ji...

    ...bez mého svolení na internet, je to legální?

    Další informace


  • Z kama se berou bublinky při vaření vody v konvici ?

    Když jsem si dělal vodu na čaj, tak mě napadlo z kama se ty bublinky berou, vždyď konvice je přeci uzavřená nádoba :-)

    Další informace


  • Zavařování kukuřice



    Další informace


    Dobry den! Muze kun stvol od kukurice? Jeste zeleny, cerstvy, neuschly? A v jakem asi mnozstvi?

    Doplňuji:Bohemica - my kukurici sami sadime, vetsinou stvoly zkrmim prasatum, koze, kralikum.... tak me napadlo, jestli muzu i koni... ono by neslo o krmeni jako krmeni, spis neco jako dezert :-).... ale aby mi pak nezkolikoval.... treba kralik muze repu, no to listi z repy ne - hned zdecha... tak jestli na tom neni kun stejne - kukurici zrnem jo, ale stvol ne.... proto se ptam....

    Další informace