Jak se dělá řízek v restauraci? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jak se dělá řízek v restauraci?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Viděl jsem sousedku jak nesprávně startuje auto?Jak jí mám kultivovaně vysvětlit jak se to dělá správně?Další informace |
Jak obalit řízek?Další informace |
Dali byste si obed v restauraci jmenem Mrtvola ?Další informace |
Kam zajít ve Vídni na echt řízek z telecího?Další informace |
Prosim vas jak se jmenuje pisnicka? Jak pri ni dela akrobacie v case od 39:40a href"http://www.serial-online.cz/ceskoslovensko-ma-talent-3/cesko-slovensko-ma-talent-3_-kompletni-epizoda-23_09_-2012.aspx" rel"nofollow" http://www.serial-online.cz/ hellip /a Doplňuji:Opravuji ma tam byt cas od 38:33Další informace |
Proč se říká soukenickému řízkusoukenický řízek?Že ho do sebe mám nasoukat?Vím z čeho se dělá,ale je mi záhadou,proč je tak nazýván.Nějak tomu nerozumím,Poradíte?Díky.Další informace |
Máte v Brně nějakou oblíbenou restauraci, kam se rádi vracíte?Maxim naproti Filozofické fakultě, i když nedávno jsem byl v Brně a koukám, on už tam nestojí...?!Pak Středověká krčma v centru... no je jich hodně, Brno je tím pověstné ) gtDalší informace |
Lze v restauraci reklamovat teplý párek, když je prasklý ? Je to pro hospodu reklamovatelná vada ?Řešíš pí...viny. Je snad jedno jestli je prasklý nebo ne.To je jako kdybys chtěl reklamovat pivo za to že má moc pěny.A v restauraci se ohřáté párky nepodávají to možná tak v hospodě k pivu,nebo v nějakém bistru.Další informace |
Jaké jsou pro vás důležité faktory pro to, abyste navštívili restauraci?Co vás ovlivňuje, abyste navštívili restauraci? Jaké faktory?Díky.Další informace |
Jakou dobrou restauraci byste mi doporučili v Brně?Pokud možno, aby tam dobře vařili, nebylo to předrazene a oddělené kuracke/nekuřácké prostory. Moc děkuji. R.Doplňuji:Moc děkuju za tip..vyberu si u starýho billa :-)Další informace |
Jak se správně servírují slané balené pochutiny v restauraci?Slané bramborové chipsy,nebo arašídy prodávané v uzavřeném obalu se před podáváním mají otevřít a nasypat např.do košíku a pak servírovat,nebo přinést před hosta,který si je otevře sám?Další informace |
Dá se řízku říkat řízek i tehdy, není-li obalený ve strouhance?Existuje způsob úpravy masa, které se říká přírodní řízek a neobsahuje strouhanku.Další informace |
Dá se řízek v sáčku ohřát v mikrovlnce?Je to zdravé?Doplňuji:Nejsou škodlivé výpary ze sáčku?Další informace |
Dostali jste někdy v restauraci jídlo na nahřátých talířích?Protože já ještě nikdy. A občas to byla i velmi dobrá restaurace.Doplňuji:Tak to asi chodím, do jiných restaurací :).Ale hlavně, že si pochutnám. Jen jídlo je brzy studené :(Další informace |
Dal vůbec někdy Pohlreich nějaké restauraci tři hvězdičky?Co se tak občas koukám, tak vždycky dává tak jednu, výjimečně dvě...Další informace |
Vadí vám v restauraci lidé v pracovním oděvu?Máme tady u nás takovou poměrně slušnou hospůdku s předzahrádkou. Hodně sem chodí lidé v pracovních oděvech, především muži v monterkách na polední menu. Před několika dny přišla naše domovnice s peticí kde sepsala že NÁM VŠEM vadí že v restauraci se sedí v monterkách. Vadí vám to v restauracích taky? Jste jedním z těch kteří taky chodíte v pracovním oděvu na menu do restaurace?Doplňuji:já to nepodepsala, jen jsem chtěla vědět jestli to i ostatním lidem přijde jako úplná ho.vadina tak jako mně (ještě nedávno jsem taky chodila v pracovním oblečení se spolupracovníky na menu). To že může být oblek pracovním oděvem vím :-) dokonce i bílý plášť či dámský kostým a lodičky...atpDalší informace |
Pr.: Podnikam napr. v gastronomii. Udela se mi nahle spatne a nemuzu nechat restauraci bez dohledu popr. zavrit....personal mam treba na dovolene, ci nemocenske, proste nema me v danou chvili kdo zastoupit. Sahnu treba po pribuznem, ktery samozrejme nema se mnou zadnou smlouvu, proste v nouzi pomuze za kazdou cenu. V tom prijde kontrola u UP. Povazuje se tento priklad jako prace na cerno?Další informace |
Jak se zachováte, pokud v restauraci ´narazíte´ na rušivého elementa?Konkrétně ´narážím´ na tento článek - a href"http://ona.idnes.cz/deti-v-restauracich-nazor-rodicu-d4f-/deti.aspx?cA150108_185740_deti_haa utm_sourcesph.idnes utm_mediumrichtext utm_contentclanek-box" rel"nofollow" http://ona.idnes.cz/ hellip /a , ale, samozřejmě, rušit může i nadměrně ´veselá´ společnost a nebo jedinec - protiva...Doplňuji:Osobně se přiznám k tomu, že pokud to lze, požádám o zásah personál - je to ´jeho píseček´...Pouze v hospě, kde se cítím býti štamgastem, si někdy ´dovolím´ přímo zasáhnout.-)Další informace |
V jednom řádu domova mládeže jsem našel zákaz, návštevy restaurací a pohostinství v jakoukoliv dobu.Je to zákonné?Podle mě už to hraničí s omezováním osobní svobody. Proč by se studenti nemohli jít do restaurace na jídlo, když ve školní jídelně měli nějaký blivajs ?Jsou přece i slušné restaurace, kam se chodí na obědy a na večeře a cenově přijatelné.Zda jím nalejou nebo ne je přece odpovědnost číšníka nebo číšnice.Další informace |
Jak moc je složité vedení účetnictví v hotelu o cca 100 lůžkách, restaurací a 15 zaměstnanci?Na takové činnosti jsou samostatné programy. Nelze spatra konstatovat, zda budete mít jednoduché, nebo složité účetnictví. Vše záleží na tom, jaký okruh služeb budete poskytovat. S 15 zaměstnanci patříte do tzv. malých organizací a na to jedna účetní bohatě stačí. Chce to hlavně vybrat ze současné nabídky solidní program.Další informace |
|