• Jaké druhy masa se označují jako skopové? Z ovcí i koz? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jaké druhy masa se označují jako skopové? Z ovcí i koz?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Jaké druhy masa se označují jako skopové? Z ovcí i koz?

  • jak se vyrabi drevene kuchynske prkynko na krajeni masa a potravin?



    Další informace


    Proč má téměř každý druhý člověk na silnici světla a blinkry na autě pouze jako dekorativní prvek?



    Další informace


    Když jsou bílá masa nejzdravější, tak proč stíháme obchodníky s bílým masem ?



    Další informace


  • Prosím Vás o to, jestli někdo neví, jaká jsou čísla vlaků, na kterých jezdí lokomotivy 263-Dáša a Máša?



    Další informace


  • Prikryvky z ovci vlny



    Další informace


    Jak poznám kvalitní příbor,který nezreziví a nešedne?Na trhu jsou 18/10,12/10,16/0. Co označují? Uvažuji o koupi.Díky.



    Další informace


    Jak odstranit zapach ze spatne vyuzeneho masa



    Další informace


  • Trvanlivost masa



    Další informace


    Nevíte kde se dá v Praze sehnat opravdu dobrej lunchmeat z opravdového masa?

    Já bych zkusil Globus, ale co se týká poctivého gothaje tak jedině řeznictví Kšána, Patočkova ulice mám dojem, že je to Břevnov. Gothaj, alei jiné výrobky nemají chybu.

    Další informace


    Kam zmizí výpek z masa v jídelnách?

    když dělám doma např. kuře, je z něj plno šťávy, ale v jídelně to polejí vodou bez chuti... kam dají ten výpek?

    Další informace


    Je normální, že v jídelně dostanu první den to stejné jídlo jako druhý den, ale změnili název?

    Je to běžné, že stejná jídla mají různé názvy v té samé jídelně?

    Další informace


    Jak/čím nejlépe přerazit vůni dvorka při přípravě drůbežího masa?



    Další informace


    Jak brousíte děrovaný kotouč na mlatí masa?

    Koupil jsem si elektrický mlýnek na maso a bouhužel jsem zjistil,že ty děrované kotouče a i nůž jsou tupé.Maso bylo spíš víc natrhané,mělněné než aby bylo krásně namleté.V návodu píšou,že kotouče a nůž je samobrusný.Docela by mě zajímalo kdy se,už sám nabrousí.Moc tomu samobrusu nevěřím.Máte s tím nějaké zkušenosti? Předem dík za odpoved´ a href"http://www.mall.cz/mlynky-maso/moulinex-me41113e?v388207" rel"nofollow" http://www.mall.cz/ hellip /a Jinač strouhání a cirusovač je v pohodě.

    Další informace


  • Proc se oznacovaly,ci oznacuji latriny OO ?

    Podle ceho se znacily zachody v CZ - latriny pismeny OO.

    Další informace


    Co myslíte, proč Číňané označují roky symboly zvířat?

    Krysa, vůl, tygr, králík, drak, had, kůň, beran, opice, Jsou to kohout, pes a prase - 12 zvířat, dvanáctiletý cyklus.

    Další informace


  • Jaký/který druh masa vám v obchodech/řeznictvích chybí?

    Možná je to ve větších městech lepší, ale u nás mi schází nejvíc telecí a jehněčí. Řekl bych, že je to daleko lepší alternativa k vepřovému. Taky u nás nejsou chlazené ryby, včetně kapra. Za ním bych se mohl utlouct.

    Další informace


  • Jak vůbec vznikl název obaleného plátku masa - řízek?!



    Další informace


  • Lečiva označují pouze všechny věci co jsou na předpis? Ostatní věci v lékarně jsou typu podpůrná/alternativní medicína?

    Ne, existují i léčiva, která jsou volně prodejná. Slyšel jsi někdy třeba o acylpyrinu?

    Další informace


  • jak zacit s podnikanim v oboru chov ovci?

    co vsechno potrebuji k podnikani v chovu ovci,dosud nemam s podnikanim zadne zkusenosti,jsem vyucena v oboru chovatel koni

    Další informace


    Kolik % masa musí minimálně obsahovat psí/kočičí žrádlo?

    Když beru ty, kde je napsáno například s kuřecím masem.Jsou to ty 4 %, co jsou u většiny, nebo méně?

    Další informace