Jaké maso má žirafa/zebra? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jaké maso má žirafa/zebra?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Myslíte si, že je možné přežít pád z desetimetrového žebřa bez následků?Další informace |
Jak vznikla žirafa?Další informace |
Jak dlouho trvá obalit maso v trojobalu?Další informace |
Veprova zebra na grilu - pripravaDalší informace |
Kuchařinky a kuchaři, jak se správně píše maso po sečuánsku, abych si mohla recept vyhledat na netu? Díky :-)Tak, jak jsi to napsala - Sečuán je čínská provincie.Další informace |
Když nechám syrové kuřecí maso v sáčku v mrazáku přibližně pár týdnů, neztratí se tím nějaké ty výživové hodnoty?Dobrý den.Měl bych na vás otázku.Když nechám syrové kuřecí maso v sáčku v mrazáku přibližně pár týdnů, neztratí se tím nějaké ty výživové hodnoty např.bílkoviny,sacharidy atd...?Další informace |
Kde v Praze seženu čerstvá vepřová žebra vhodná na pečení nebo grilování?Myslím taková, kde je i dostatek masa a jsou porcována po jednom.Další informace |
Jedli jste někdy koňské maso?Pokud ano, tak při jaké příležitosti a zda jste ho připravovali sami z výsekového masa. Pokud ne, tak zda proto, že ho odmítáte nebo proto, že nebyla příležitost?Další informace |
Jakou vodou (vývarem) se má podlévat maso při vaření nebo pečení? Horkou nebo studenou? A proč?Já podlévám teda horkou,ale profesionální kuchaři říkají studenou.A jak to děláte vy?Včera jsem dělala kančí guláš a přečetla si to tady - viz komentáře k receptu dole - a href"http://www.toprecepty.cz/recept/37481-kanci-gulas-iii/" rel"nofollow" http://www.toprecepty.cz/ hellip /a Ale když podlévám pivem nebo vínem,tak to samozřejmě neohřívám!Další informace |
Jak upravit hovězí maso, aby bylo měkké?Poraďte, jak na hovězí, nemám papiňák.Další informace |
Jak rozmrazit maso rychleDalší informace |
Jak nejlépe připravit kuřecí maso?Zajímalo by mě jak udělat to nejlepší kuřecí maso.. Zprudka opéct nebo zlehka? Nakládat nenakládat do něčeho? Na čem ho udělat?Další informace |
Jak dlouho zavařovat maso???Někteří 2x den po sobě po hodině, někteří 2 hodiny a jen jednou....prostě názory se liší...mohl by mi někdo poradit, pokud možno z vlastní zkušenosti?Jedná se o kuřecí, dopředu upečené, část na kostičky a orestovaná. Chtěla bych, aby z něj zůstaly kousky, ne aby se z něj stala beztvárná paštiková směs...předem děkuju, nehci si zkazit svou kuchařskou reputaciDalší informace |
Jak dlouho vydrží maso v lednici?Jak dlouho vydrží maso?od pátku (6 dní) máme v lednici naloženou v oleji krkovičku na gril. Je ješě použitelná?A od soboty (5 dní) je tam jen v sáčku nijak nenaložená kotleta na gril, je i ta použitelná?Další informace |
Jak dlouho vydrží maso naložené v medu?Myslím flákoty ponořený přímo v bečce s medem, stojící v pivnici.Další informace |
Jak chytře rozevřít pečeného pstruha, aby se maso pěkně oddělilo od kosti?Od hlavy. Pokud je pstruh udělaný tak jak se má, stačí chytit za hlavu, vidličkou přidržet tělo a lehce lze oddělit celou páteř s hlavou i ocasem.Další informace |
Je zebra vlastně jen pruhovaný kůň ?Doplňuji:Nenapadlo nikdy Afričany zebry ochočit jako užitková zvířata ?Zkřížil někdy někdo zebru a koně a jak by se nazýval takový potomek ?Další informace |
Jak se jmenuje povídka od Stephena Kinga, o trosečníkovi, který uvízl na ostrově a pojídal své vlastní maso?Myslím, že jsem to kdysi četl a myslím, že se to jmenuje Typ pro přežití a je to třeba zde: a href"http://www.databazeknih.cz/knihy/the-best-horror-povidky-iii-60086" rel"nofollow" http://www.databazeknih.cz/ hellip /aDalší informace |
Ci je firma TORO, ktera vyrabi mlynek na maso? Chtel bych cesky, vyrabi se?Doplňuji:chtel bych rucniDalší informace |
Co mě může bolet v zádech na pravé straně zhruba v místě, kde končí žebra ? Který sval jsem si stlačil ?Když sedím zkroucený zhruba na pracou stranu a pravou ruku mám položenou na opěradlu a buď s ní píšu na klávesnici nebo ji mám na myši ?Další informace |
|