Jakou nejradši používáte marinádu na maso? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jakou nejradši používáte marinádu na maso?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Který český televizní kanál máte nejradšiDalší informace |
Kde by jste nejradši žili bez ohledu na peníze?Další informace |
Jaký svátek máte nejradši?Další informace |
Jaký sport máte nejradši?Další informace |
Jaký humor máte nejradši?Další informace |
Jak velká prsa máte nejradši?Další informace |
Jak asi chutná maso vlka?Další informace |
Používáte domácí bezdrátovou meteorologickou stanici, eventuálně jakou značku?Další informace |
Jakou značku sáčkových podlahových vysavačů používáte a doporučili byste ji?Další informace |
Jakou americkou komedii máte nejradši ???Je jedno jestli to bude romantická,... ale hlavně ať je to americká komedie :)Další informace |
Kdo mě poradí nějakou super marinádu na bůčekjá jen podlévám vodou a kmínuju nic vícsám pustí tolik tuku, že marinádu nedávám,jestli, ale opravdu chceš něco pikantního, tak dej do oleje chilli koření a nech přes noc :)nebo sójovou omáčku ne žádnou levnou ..Doplňuji:možná trochu pálivé papríky :-)Další informace |
Jakou nejradši používáte marinádu na maso?Chápu že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko chuťově vylepšit.Já osobně používám na běžné řízky klasiku - česnek,cibule,olej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení dávám trošku drceného sušeného česneku.Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :DCo vy marinujete masíčko?Další informace |
Jak na opravdu měkké vepřové maso? (řízky)Matně pamatuju na měkkounké vepřové řízky maminky i babičky, opravdu se rozpadaly na jazyku. S přítelem stále nemůžeme přijít na to kouzlo, ač snahy byly. Maso poctivě klepeme, krájíme proti vláknům, řízky smažíme velmi zvolna, pomalu. Netušíte ale někdo, jak dojít k takové měkkosti, aby se opravdu rozpadaly ? Napadlo mě je v něčem naložit, maso obvykle po jednom dni, co je naložené krásně změkne, ale mám radši klasické planější řízky.Nemáte někdo, prosím, své fígle?Díky za rady, AnuketDoplňuji:beer: O troubě jsem slyšela, ale spíše v tom, že zprudka osmahnu na pánvi (jen do jemného zezlátnutí strouhanky) a pak vložím na cca půlhodinku do čistého pekáčku a za 15 minut řízky obrátím. Zkusím to také, ale co si budeme povídat, je to čas navíc, když je rodina hladová. :-)Určitě zkusím váš recept, jen otázečka - kolik škrobu dáváte?Další informace |
Jak je možné uchovat 40let mražené maso?Na kolik st.C asi zamrazili čínané masao od Maa ? Jak konkrétně je toto zdraví škodlivé? Jaké škodlivé látky obsahuje?Další informace |
Jak chutná hadí maso ?Jako jemné kuře.Další informace |
Co to je výrobní salám vím(hnus), ale co to je výrobní maso ?Objednal jsem si u řeznických potřeb určitě věci a jako bonus jsem obdržel recept na trampské cigáro a zaujal mne a href"http:/ostimg.org/image/4exg6tcmf/" rel"nofollow" http:/ostimg.org/ hellip /a Doplňuji:Drape, snad tomu co píšeš nevěříš?!Další informace |
Jakou používáte kosmetiku?Jaká je nejlepšíDalší informace |
Co myslíte, jak dlouho jí člověk maso?Kteří příslušnící Homo... si pochutnávali na mase? Svědčí o tom nálezy nástrojů a stopy po porcování masa.Doplňuji:Vědci soudí, že maso měli již jíst australopitékové, tj. před 3,4 miliony let.Další informace |
Jakou deskovou hru máte nejradši?Doplňuji:Chci koupit nějakou pro šestiletého kluka jako dárek.Další informace |
Co se stane když člověk sní maso v rozkladu?V dnešní době se dají nakoupit defakto tuny masa, a né všichni prodejci mají zrovná čerstvé.Tak mě napadlo...Co se stane když člověk pozře maso které je mírně v rozkladu nebo maso které je už v pokročilém stádiu?Bude mu pouze špatně nebo to má i jiné účinky?Doplňuji:Samozřejmě maso po tepelné úpravěDalší informace |
|