• Jakou nejradši používáte marinádu na maso? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jakou nejradši používáte marinádu na maso?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Jakou nejradši používáte marinádu na maso?

  • Který český televizní kanál máte nejradši



    Další informace


    Kde by jste nejradši žili bez ohledu na peníze?



    Další informace


    Jaký svátek máte nejradši?



    Další informace


    Jaký sport máte nejradši?



    Další informace


    Jaký humor máte nejradši?



    Další informace


    Jak velká prsa máte nejradši?



    Další informace


    Jak asi chutná maso vlka?



    Další informace


  • Používáte domácí bezdrátovou meteorologickou stanici, eventuálně jakou značku?



    Další informace


  • Jakou značku sáčkových podlahových vysavačů používáte a doporučili byste ji?



    Další informace


  • Jakou americkou komedii máte nejradši ???

    Je jedno jestli to bude romantická,... ale hlavně ať je to americká komedie :)

    Další informace


  • Kdo mě poradí nějakou super marinádu na bůček

    já jen podlévám vodou a kmínuju nic vícsám pustí tolik tuku, že marinádu nedávám,jestli, ale opravdu chceš něco pikantního, tak dej do oleje chilli koření a nech přes noc :)nebo sójovou omáčku ne žádnou levnou ..Doplňuji:možná trochu pálivé papríky :-)

    Další informace


    Jakou nejradši používáte marinádu na maso?

    Chápu že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko chuťově vylepšit.Já osobně používám na běžné řízky klasiku - česnek,cibule,olej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení dávám trošku drceného sušeného česneku.Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :DCo vy marinujete masíčko?

    Další informace


    Jak na opravdu měkké vepřové maso? (řízky)

    Matně pamatuju na měkkounké vepřové řízky maminky i babičky, opravdu se rozpadaly na jazyku. S přítelem stále nemůžeme přijít na to kouzlo, ač snahy byly. Maso poctivě klepeme, krájíme proti vláknům, řízky smažíme velmi zvolna, pomalu. Netušíte ale někdo, jak dojít k takové měkkosti, aby se opravdu rozpadaly ? Napadlo mě je v něčem naložit, maso obvykle po jednom dni, co je naložené krásně změkne, ale mám radši klasické planější řízky.Nemáte někdo, prosím, své fígle?Díky za rady, AnuketDoplňuji:beer: O troubě jsem slyšela, ale spíše v tom, že zprudka osmahnu na pánvi (jen do jemného zezlátnutí strouhanky) a pak vložím na cca půlhodinku do čistého pekáčku a za 15 minut řízky obrátím. Zkusím to také, ale co si budeme povídat, je to čas navíc, když je rodina hladová. :-)Určitě zkusím váš recept, jen otázečka - kolik škrobu dáváte?

    Další informace


    Jak je možné uchovat 40let mražené maso?

    Na kolik st.C asi zamrazili čínané masao od Maa ? Jak konkrétně je toto zdraví škodlivé? Jaké škodlivé látky obsahuje?

    Další informace


    Jak chutná hadí maso ?

    Jako jemné kuře.

    Další informace


    Co to je výrobní salám vím(hnus), ale co to je výrobní maso ?

    Objednal jsem si u řeznických potřeb určitě věci a jako bonus jsem obdržel recept na trampské cigáro a zaujal mne a href"http:/ostimg.org/image/4exg6tcmf/" rel"nofollow" http:/ostimg.org/ hellip /a Doplňuji:Drape, snad tomu co píšeš nevěříš?!

    Další informace


  • Jakou používáte kosmetiku?

    Jaká je nejlepší

    Další informace


  • Co myslíte, jak dlouho jí člověk maso?

    Kteří příslušnící Homo... si pochutnávali na mase? Svědčí o tom nálezy nástrojů a stopy po porcování masa.Doplňuji:Vědci soudí, že maso měli již jíst australopitékové, tj. před 3,4 miliony let.

    Další informace


  • Jakou deskovou hru máte nejradši?

    Doplňuji:Chci koupit nějakou pro šestiletého kluka jako dárek.

    Další informace


  • Co se stane když člověk sní maso v rozkladu?

    V dnešní době se dají nakoupit defakto tuny masa, a né všichni prodejci mají zrovná čerstvé.Tak mě napadlo...Co se stane když člověk pozře maso které je mírně v rozkladu nebo maso které je už v pokročilém stádiu?Bude mu pouze špatně nebo to má i jiné účinky?Doplňuji:Samozřejmě maso po tepelné úpravě

    Další informace