Jaký je tlak (přetlak) v Papinově hrnci při vaření pokrmů? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jaký je tlak (přetlak) v Papinově hrnci při vaření pokrmů?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Nevíte, jakou značku hodinek nosí Jirka Babica při vaření?Další informace |
Mrtvolny zapach masa pri vareniDalší informace |
Je treba pridavat olej do vody pri vareni testovin?Další informace |
Jaký tlak je v bublině?Další informace |
Na jaký tlak foukat pneumatiky Kingstar 185 R 14 C na autě Hyundai h1 ročník 2001? DíkyDalší informace |
Jaký tlak v pneu?Další informace |
Spotřeba plynu při vařeníDalší informace |
Elektrody na takovéto domácí vařeníDalší informace |
Stalo se, že vám při vaření došel plyn nebo nešla elektrika? Jak jste to řešili ?Jo jo - několikrát...-)Šáhnul jsem do výbavy na vodu a dovařil na turistickém vařiči...-)Blbé bylo, když mi jednou vypli elektriku a já měl v troubě rozpečenou kačenu - musel jsem zatopit v kamnech.-)Další informace |
Otázka ohledně vaření.Když se v televizi dívám na různé návody na uvaření všeho možného, tak mě fascinuje jedna věc. Je to určeno pro běžnou kuchařku v domácnosti, ale všichni všechno ředí všelijakýma vývarama. Na to nemá běžná kuchařka čas, vyvařovat se hodiny s pravým vývarem. Já to zalejvám vodou a pak do toho plesknu nějakej bujon. Podlejvat všechno vývarama se podle mě může jenom v restauracích, kde se všechno dělá ve velkém objemu. Jak to dělát vy?Další informace |
O kom si myslíte, že je lepší ve vaření? Pohlreich nebo Kašpárek?Myslím,že oba dva jsou dobří,jen Kašpárek dává více přednost exotickým úpravám jídla,u mě je Pohlreich jednička i když někdy ty jeho výrazí nesjou na místě,ale umíDalší informace |
Koupili jste si automatický el. tlakový hrnec a nepotřebujete upřesnit časy jeho vaření?Další informace |
Jak na vaření lněného semínka ?Zkusil jsem polévkovou lžíci zalít horkou vodou a nechal to pod pokličkou přes noc na radiátoru. Ráno ten nápoj smrdělo jak v neuklizeném prasečím chlívku - ani jsem to nepil. Díky za rady jak to uvařit lépe.Další informace |
Dá se při pečení (vaření) požívat nepřímá úměra k výpočtu doby pečení (vaření)?Když se má něco péct 10 minut na 150 °C, docílí se stejného výsledku za 6 minut při 250 °C?Teoreticky by to šlo, ale prakticky jsem to nezkoušel. :DDDDalší informace |
Co způsobuje, že raci, krabi či podobné potvůrky při vaření zčervenají?Četla jsem to v časopiseHumří morek, „corail“, je ve hřbetní části před ocasovým krunýřem a syrový je zabarven tmavozeleně, vařením však zčervená.Další informace |
Ahoj,mate v oblibe k priprave vareni Solamyl?Do ceho vseho ho pouzivate ?Je zdravejsi nez mouka?DikDalší informace |
Má někdo elektrický fondue na vaření?Tento vyrobek me prekvapil-fakt dobry.Další informace |
Bylinky v hrnciDalší informace |
Jaký je kapilární tlak? (Příklad z fyziky)Ahoj, můžete mi poradit prosím s tímto příkladem?Jaký je kapilární tlak1) ve vzduchové bublině kulového tvaru, která se nachází uvnitř vody, je -li její průměr 1 mm?2) mydlinové bubliny kulového tvaru, která se nachází ve vzduchu, je -li její průměr 5 cm?Další informace |
Je pravda, že ohřátí pokrmu v mikrovlnné troubě zničí všechny vitamíny a výživné látky v tomto pokrmu? Děkuju.To neřešte nebo se z toho zblázníte.Jakoukoliv tepelnou úpravou se tyto látkyv pokrmech víceméně znehodnocují.To bysme všechno museli jíst v syrovém stavu a na to nejsme (lidi)zařízení.Další informace |
|