• Je Biotextil zdravější? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Je Biotextil zdravější?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Je Biotextil zdravější?

  • Co je zdravější a lepší pro náš organismus?



    Další informace


    Bude národ zdravější ?



    Další informace


  • co si myslíte že je zdravější:jíst jednou deně nebo pětkrát deně malé porce

    Jednoznačně 5x denně malé porce. Jíst jednou denně není vůbec zdravé.

    Další informace


    Vzniká při tavení třtinového cukru zdravější karamel, než cukru obyčejného?

    Myslím, že to ve finále vyjde na stejno.

    Další informace


    Slazení čaje medem, je to zdravější, než cukr? A prý je to i s léčebnými účinky, je to pravda? Cukr v tom je také, ne?

    V medu jsou z kytiček ovocné cukry, a s nimi vitamíny a část lečivých látek z kytiček. Samotná sacharoza z řepy má jiné složení.

    Další informace


    Půjdou udělat bramboráky i tak, že se použijí vařené brambory i se slupkou? Bude to zdravější či chutnější?

    Z vařených brambor už nejde přímo o bramboráky, ale o bramborové placky, tzv. pekáčky. Možná mají i jiný oblastní název.Mohou se připravit nasladko i naslano.Dají se smažit bez tuku, takže jsem opravdu zdravější. Ale slupku bych určitě vynechala, nejde strouhat a určitě není chutná.Jeden ze staročeských receptů. a href"http://www.varilamysicka.cz/zdrave-recepty/bramborove-placky-s-povidly" rel"nofollow" http://www.varilamysicka.cz/ hellip /a

    Další informace


    Mám kupovat raději tmavé pečivo či grahamové? Jaký je v tom rozdíl, co je zdravější? Co to ten graham vlastně je?

    * Celozrnná mouka graham – jemnost mletí odpovídá přechodu mezi hrubou moukou a krupicí. Je vhodná k pečení grahamového chleba.* Špaldová mouka – pšeničná mouka špaldová je velice drahá, ale také naprosto bez chemických látek. Pšenice, ze které se mouka mele, roste na velmi neúrodné půdě, která nevstřebá žádná hnojiva. Mouka má oříškovou chuť a je lehce stravitelná.* Bezlepková mouka – jde vlastně o směs, speciálně připravenou pro bezlepkovou výživu. Je vhodná pro vaření (např. zahušťování) a ještě více pro pečení. Samotná se používá na přípravu bezlepkových kynutých moučníků (vánočky, bábovky, mazance, atd.) – je jen nutné místo mléka použít vodu (o pokojové teplotě). Na jiné druhy těst ji mícháme s dalšími druhy mouky (rýžovou, amarantovou a sójovou).lepší je kupovat tmavé pečivo ale né obarvené npř karamelem,také vícezrné nebo celozrné.

    Další informace


    Jsou zdravější sýry kiri nebo apetito?

    prosim poradte

    Další informace


    Jsou saláty na váhu nějak zdravější než saláty v plastový krabičce?

    Všechny ty tyroláky, vlašáky a pařížáky... já si pro saláty na váhu chodím s miskou a proč mám neodbytný pocit, že jsou zdravější?

    Další informace


    Je zdravější špekáček osmažený na oleji, nebo opečený na ohni?

    Ptám se proto, že moja tvrdí, že na ohni to dostává karcinogeny. Já s ní nesouhlasím. Kdo má pravdu? Děti to samozřejmě mají radši na ohni. Dnes budou.

    Další informace


    Je zdravější kozí nebo kravské mléko ??

    kozí je rozhodně zdravější- jen jeho chuť není nic mocÚčinky kozího mléka na zdraví jsou dokázány nejenom staletími užívání, ale jsou také podloženy mnoha vědeckými studiemi. A jaké jsou jeho hlavní výhody? Je lehce stravitelné, pozitivně působí na imunitní systém, příznivé účinky má také při kloubních onemocněních a je často doporučováno jako prevence nádorových chorob. Působí antistresově, reguluje vlhkost pleti a zlepšuje onemocnění kůže.Obsahuje minerální soli, vápník, hořčík, sodík, draslík a fosfor. „Ve 250 ml kozího mléka přijmete až 30 % doporučeného denního příjmu vápníku a je známé, že právě vápník se hodí při redukční dietě – pomáhá totiž metabolismu štěpit tuky, tvrdí výživový odborník Ladislav Škába. Hořčík navíc chrání srdce před kardiovaskulárním onemocněním a snižuje krevní tlak. Také obsahuje vitaminy A, skupiny B, C, D, E a kyselinu listovou. Kozí mléko je cenným zdrojem bílkovin – s jedním hrnkem kozího mléka přijmete až 18 % kvalitní bílkoviny. Lepší stravitelnost je způsobena složením tukových částic, které se podobají mateřskému mléku. Když máte s pitím samotného kozího mléka problémy, lze si zakoupit čaj s jeho přídavkemdál můžečš číst v odkazu

    Další informace


    Je zdravější jíst jedlé houby syrové, pokud vypadají vzhledově kvalitně a bez kazů?

    Ono i tepelně upravené houby jsou těžce stravitelné, natož syrové. I když je to z tohoto hlediska skoro jedno, houby mají mizivou nutriční hodnotu. Ale taková václavka i jiné jedlé houby jsou zasyrova mírně jedovaté.

    Další informace


  • viděli jste už někde prodávat stévii? (kytka která sladí-místo cukru, je zdravější)

    V květinářství ji prodávají celkem běžně.

    Další informace


    Víte jaké chemické látky obsahuje elektronická cigareta (e-cigareta)? Máte pocit, že je opravdu zdravější?

    Doplňuji:I dneska je zdravé nekouřit...

    Další informace


    Když nechám přes noc odstát džbán s vodou bude pak ta voda zdravější, či chutnější, než když bych si napustil čerstvou?

    Jestli bude chutnější, si můžeš snadno vyzkoušet vlastním pokusem. Pak napiš, jak to dopadlo.

    Další informace


    Je zdravější čočka nebo hrách?

    Co je zdravejsi?

    Další informace


    Je zdravější vzít si sluneční brýle s tmavými sklíčky nebo nemít na očích nic když svítí slunce kolem 2 hodiny odpoled

    Doplňuji:díky, počítejme že jde o levné brýle z Penny nebo Lídlu, ty asi nemají žádný filtr počítám, takže kapitánova odpověď je docela trefná asi?

    Další informace


    Je zdravější se koupat ve vaně plné piva či vody?



    Další informace


    Je rychlochůze pro tělo zdravější jak běhání?

    Co z hlediska namáhání kyčelního kloubu a jiných kloubů?Na srdce je co lepší?

    Další informace


    Co je zdravější, bílé pečivo (rohlík, houska) a nebo houskový knedlík?

    Ani jedno.

    Další informace