Je houska a rohlík ze stejného těsta? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Je houska a rohlík ze stejného těsta?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Česká pojištovna vs suchý rohlíkDalší informace |
Máte raději housku nebo rohlík?Další informace |
Mám Samsung Smart TV a nahrávám pořady na externí HDD. Nevíte,prosím, jak nahrávky použít i na jiný TV stejného typu?Další informace |
Proč se jmenuje houskový knedlík houskový, když se do něj nedává jen houska?Dávají se rohlíky, u těch kupovaných v sáčku jsou dokonce i burizony.Proč tedy? Vždyť třeba bramborový je z bramborDalší informace |
Proč je odležení těsta tak důležité?Když se hodlám něco upéct nebo usmažit(perníčky, palačinky a nebo bretaňské GALETKY), naštve mě, když v receptu vidím napsané např. odležet 2 hodiny.. Vůbec nevím, proč bych to měla dělat!Další informace |
Proč je každej rohlík jinak velkej? :o..dodržuje tam vůbec někdo gramáž?Doplňuji:mowla: ano, ano, konkrétní sorta rohlíku z jedný pekárny je každej jinak tlustej a velkej a taky těžkej, zvážil jsem to ..dalo by se teda ušetřit hrabáním se v těch rohlicích? :oDalší informace |
Obsahuje rohlík a houska škrob ??Jistě.V závislosti na druhu mouky více nebo méně.Další informace |
Mohu dát do bábovkového těsta místo klasického mléka sušené?Mohu dát do bábovkového těsta místo klasického mléka sušené?Další informace |
Hnětač těstaChtěl bych manželce,vášnivé cukrářce amatérce koupit nějaký stroj, který by mísil, hnětl a míchal těsta. O nějakých vím, ale tam je jen napsáno co všechno hnětač obsahuje, ale není uvedeno co všechno umí. Dokážete mi poradit?Děkuji VámDalší informace |
Dá se něčím jiným nahradit strouhaná citrónová kůra, potřebná do těsta na bábovku ?Já si kupuji sušenou citronovou kůru.Jinak klidně i je dobré 1-2 lžíce citr. šťávy.Ale ji když tam nedáte nic se nestane.Další informace |
Je lepší kniha nebo film u stejného díla? Co byste raději volili?Mnohá díla byla zfilmována, ale předtím vyšla v knižní podobě. Konečnou podobu filmu dává režisér, herci, prostě celý tým, zatímco při čtení knihy zapojujeme svou fantazii. Navíc mnoho děl, například Ubožáci, Hrabě Monte Christo , Tři mušketýři se dočkalo mnoha filmových zpracování.Při stejné ceně za film na DVD a knihu u stejného díla, co byste volili, nebo co byste nevolili?Další informace |
Máte rádi rohlík?já mám moc rád rohlíkDoplňuji:já mám taky rád křupavej rohlíkDalší informace |
Hugin, detekce bodů v rámci stejného obrázkuDalší informace |
Firewall píše o blokování stále stejného, co to je?Další informace |
Může mít muž se svou druhou ženu syna stejného jména a příjmení, jako má jeho první syn z dřívějšího vztahu?Byvaly pritel s nimz mam syna jsme manze nebyli.Ted ma novou partnerku se kterou se ozenil.chteji syna a aby se jmenoval stejne.Je to mozne?Kdyz je zapsany v rodnem liste prvniho ditete,stejneho jmena?Dekuji Otec zapsany v rod.liste,ma syna.Muze se svou novou zenou mit syna stejneho jmena a prijmeni jako ma jeho prvni syn?DikyUpozorněníPozdrav je slušnost, ale do otázky nepatří. Pozdravit i poděkovat ostatním uživatelům můžete v poli pro doplnění otázky.Původnmí dotazOtec zapsany v rod.liste,ma syna.Muze se svou novou zenou mit syna stejneho jmena a prijmeni jako ma jeho prvni syn?DikyDalší informace |
Jaké fyzikálně chemické děje se dějí v pečivu (rohlík), když se nechá v igelitovém pytlíku, že změkne a je z něj guma?Chléb, pokud je správně vyroben a dostatečně propečen je v podstatě poměrně trvanlivá potravina. Avšak během jeho uchovávání dochází ve střídě k řadě fyzikálně-chemických změn, které souhrnně nazýváme stárnutím chleba. Jedná se zejména o tzv. „retrogradaci škrobu“, při které škrob postupně přechází z gelovité struktury zpět do struktury krystalické, ve které se původně nacházel v mouce. Celý proces je doprovázen postupnou ztrátou elastičnosti střídy a nárůstem její drobivosti. Při tomto procesu se z chleba uvolňuje voda – chléb vysychá. Nejrychleji tento nežádoucí proces probíhá při teplotě 0 až 10 °C, proto chléb nikdy neskladujeme v ledničce. S rostoucí teplotou se proces retrogradace škrobu zpomaluje, při teplotě 50 °C se již prakticky zastavuje, zároveň s tím se však výrazně zvyšuje nebezpečí plesnivění výrobku. V praxi je doporučováno skladovat chléb při teplotě 20-25 °C, zabalený do čisté utěrky a následně vložený do vhodné nádoby (tzv. chlebovky).Další informace |
Spadne i namazaný rohlík vždy vrchem dolů, nebo je to jen záležitost chleba?U rohlíku se mi to nikdy nestalo. Rohlík mažu uprostředDalší informace |
Pracuje někdo u Rohlík.cz?Ahoj,děláte někdo kurýra u Rohlík.cz? Rád bych se po mailu zeptal na pár věcí. Kdyžtak se prosím ozvěte. :-)Díky.Další informace |
Jak vytvořit seznam tabulek při použití 2x stejného obrázku?Když ve wordu vytvářím seznam obrázků a mám použitý dvakrát stejný obrázek, potřebuji aby u obojího bylo obrázek č. 1. Jak to udělám? S tím, že to potřebuju vygenerovat přes seznam obrázků.Další informace |
chlapeček 16 měs.každé dítě stejného věku rád líbá-nebude mít následky ?na hřišti při seznámení rád líbá děti -chlapečky-je to normální ?Další informace |
|