• Je houska a rohlík ze stejného těsta? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Je houska a rohlík ze stejného těsta?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Je houska a rohlík ze stejného těsta?

  • Česká pojištovna vs suchý rohlík



    Další informace


    Máte raději housku nebo rohlík?



    Další informace


  • Mám Samsung Smart TV a nahrávám pořady na externí HDD. Nevíte,prosím, jak nahrávky použít i na jiný TV stejného typu?



    Další informace


  • Proč se jmenuje houskový knedlík houskový, když se do něj nedává jen houska?

    Dávají se rohlíky, u těch kupovaných v sáčku jsou dokonce i burizony.Proč tedy? Vždyť třeba bramborový je z brambor

    Další informace


    Proč je odležení těsta tak důležité?

    Když se hodlám něco upéct nebo usmažit(perníčky, palačinky a nebo bretaňské GALETKY), naštve mě, když v receptu vidím napsané např. odležet 2 hodiny.. Vůbec nevím, proč bych to měla dělat!

    Další informace


    Proč je každej rohlík jinak velkej? :o

    ..dodržuje tam vůbec někdo gramáž?Doplňuji:mowla: ano, ano, konkrétní sorta rohlíku z jedný pekárny je každej jinak tlustej a velkej a taky těžkej, zvážil jsem to ..dalo by se teda ušetřit hrabáním se v těch rohlicích? :o

    Další informace


    Obsahuje rohlík a houska škrob ??

    Jistě.V závislosti na druhu mouky více nebo méně.

    Další informace


    Mohu dát do bábovkového těsta místo klasického mléka sušené?

    Mohu dát do bábovkového těsta místo klasického mléka sušené?

    Další informace


    Hnětač těsta

    Chtěl bych manželce,vášnivé cukrářce amatérce koupit nějaký stroj, který by mísil, hnětl a míchal těsta. O nějakých vím, ale tam je jen napsáno co všechno hnětač obsahuje, ale není uvedeno co všechno umí. Dokážete mi poradit?Děkuji Vám

    Další informace


    Dá se něčím jiným nahradit strouhaná citrónová kůra, potřebná do těsta na bábovku ?

    Já si kupuji sušenou citronovou kůru.Jinak klidně i je dobré 1-2 lžíce citr. šťávy.Ale ji když tam nedáte nic se nestane.

    Další informace


  • Je lepší kniha nebo film u stejného díla? Co byste raději volili?

    Mnohá díla byla zfilmována, ale předtím vyšla v knižní podobě. Konečnou podobu filmu dává režisér, herci, prostě celý tým, zatímco při čtení knihy zapojujeme svou fantazii. Navíc mnoho děl, například Ubožáci, Hrabě Monte Christo , Tři mušketýři se dočkalo mnoha filmových zpracování.Při stejné ceně za film na DVD a knihu u stejného díla, co byste volili, nebo co byste nevolili?

    Další informace


  • Máte rádi rohlík?

    já mám moc rád rohlíkDoplňuji:já mám taky rád křupavej rohlík

    Další informace


  • Hugin, detekce bodů v rámci stejného obrázku



    Další informace


    Firewall píše o blokování stále stejného, co to je?



    Další informace


  • Může mít muž se svou druhou ženu syna stejného jména a příjmení, jako má jeho první syn z dřívějšího vztahu?

    Byvaly pritel s nimz mam syna jsme manze nebyli.Ted ma novou partnerku se kterou se ozenil.chteji syna a aby se jmenoval stejne.Je to mozne?Kdyz je zapsany v rodnem liste prvniho ditete,stejneho jmena?Dekuji Otec zapsany v rod.liste,ma syna.Muze se svou novou zenou mit syna stejneho jmena a prijmeni jako ma jeho prvni syn?DikyUpozorněníPozdrav je slušnost, ale do otázky nepatří. Pozdravit i poděkovat ostatním uživatelům můžete v poli pro doplnění otázky.Původnmí dotazOtec zapsany v rod.liste,ma syna.Muze se svou novou zenou mit syna stejneho jmena a prijmeni jako ma jeho prvni syn?Diky

    Další informace


  • Jaké fyzikálně chemické děje se dějí v pečivu (rohlík), když se nechá v igelitovém pytlíku, že změkne a je z něj guma?

    Chléb, pokud je správně vyroben a dostatečně propečen je v podstatě poměrně trvanlivá potravina. Avšak během jeho uchovávání dochází ve střídě k řadě fyzikálně-chemických změn, které souhrnně nazýváme stárnutím chleba. Jedná se zejména o tzv. „retrogradaci škrobu“, při které škrob postupně přechází z gelovité struktury zpět do struktury krystalické, ve které se původně nacházel v mouce. Celý proces je doprovázen postupnou ztrátou elastičnosti střídy a nárůstem její drobivosti. Při tomto procesu se z chleba uvolňuje voda – chléb vysychá. Nejrychleji tento nežádoucí proces probíhá při teplotě 0 až 10 °C, proto chléb nikdy neskladujeme v ledničce. S rostoucí teplotou se proces retrogradace škrobu zpomaluje, při teplotě 50 °C se již prakticky zastavuje, zároveň s tím se však výrazně zvyšuje nebezpečí plesnivění výrobku. V praxi je doporučováno skladovat chléb při teplotě 20-25 °C, zabalený do čisté utěrky a následně vložený do vhodné nádoby (tzv. chlebovky).

    Další informace


  • Spadne i namazaný rohlík vždy vrchem dolů, nebo je to jen záležitost chleba?

    U rohlíku se mi to nikdy nestalo. Rohlík mažu uprostřed

    Další informace


  • Pracuje někdo u Rohlík.cz?

    Ahoj,děláte někdo kurýra u Rohlík.cz? Rád bych se po mailu zeptal na pár věcí. Kdyžtak se prosím ozvěte. :-)Díky.

    Další informace


    Jak vytvořit seznam tabulek při použití 2x stejného obrázku?

    Když ve wordu vytvářím seznam obrázků a mám použitý dvakrát stejný obrázek, potřebuji aby u obojího bylo obrázek č. 1. Jak to udělám? S tím, že to potřebuju vygenerovat přes seznam obrázků.

    Další informace


  • chlapeček 16 měs.každé dítě stejného věku rád líbá-nebude mít následky ?

    na hřišti při seznámení rád líbá děti -chlapečky-je to normální ?

    Další informace