• Jíte makové koláče? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jíte makové koláče?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Jíte makové koláče?

  • Jíte olivy?



    Další informace


    Jíte na Vánoce kapra nebo něco jiné?



    Další informace


    Jak často jíte pohanku, kus kus a podobné potraviny.



    Další informace


    Jak by chutnal atom, kdyby byl velký jak makové zrnko?



    Další informace


    Hledám pořad jste to co jíte



    Další informace


    Co děláte právě teď? Sedíte u PC, nebo pijete a jíte co vám síly stačí?



    Další informace


  • Co potřebuji k tomu abych mohla začít péct koláče na prodej

    Chtěla bych začít podnikat, ale nevím jakými úkony konkrétně

    Další informace


  • Právě mně přepadl hlad! Chce to snídani! Udělám si kus roštěné na roštu! Jak jste na tom, jíte hovězí maso?

    Doplňuji:jo ale musel jsem to podepřít jednou slivovicí a bernardem, povedlo se kocour sedí a čeká co mu přistrčím. ne že bych takto snídal denně, ale dnes mně to napadlo a bylo čerstvé maso po ruce. mám rád vařené maso, taky guláš dělám z kližky. no dojím než mi s masem uteče kocour...

    Další informace


    Pokud jíte banány, máte radši ty neposkvrněné, nebo řádně flekaté?

    Jednou jsem si v zeleninovým krámku vzala hned dva, který byly ve slevě jen proto, že měly hodně hnědejch fleků. Osobně mi to tak chutná víc, páč jsou sladší. Je mně líto, že takovýhle banány musej ze supermarketů stáhnout jen proto, že už nejsou zelený (ani na stopce)...

    Další informace


    Můžete mít naké onemocnění když jíte často brambůrky? :(

    To záleží na spoustě faktorů. Například na tom, zda mimo těch brambůrek jíte stravu bohatou na vitamíny a minerály a zda hodně pijete (brambůrky jsou přesolené, tudíž odvodňují tělo). Pokud ano, mladý organizmus by to měl snést bez újmy

    Další informace


    Když jíte pomazánku z vaničky nebo paštiku z plechovky, vytírate ji dočista rohlíkem (chlebem)?

    Ano vytírám, protože škoda každého drobku nebo mastnoty.Naše babička říkávala: Chleba se skládá z drobků. A veškeré drobečky ze stolu dávala do pití kravám.

    Další informace


    Kdo z vás je vegetarián a co jíte nejraději??

    mám rád všechnu zeleninu .......nejraději obměny s rýží

    Další informace


    Jíte častěji bílý nebo ochucený jogurt? A pokud ochucený - tak ovocný nebo oříšky či čokoláda?

    Já kupuji radějí bílý jogurt a příchutě si míchám sám.Čerstvě opražené oříšky ,nebo mražené maliny je delikatesa. Domácí marmeláda.

    Další informace


    Jíte někdy k snídani tatarský biftek?

    Ptám se pouze těch, kteří tatarák baští.Já si ho dávám pravidelně k snídani po nějaké akci či oslavě hned po ránuDíky za odpovědi.Doplňuji původní otázku kvůli srovnáníJíte někdy tatarský biftek k snídani?Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vařeníPtám se pouze těch,co tatarák baští.Já si ho dávám pravidelně po nějaké akci,či oslavě hned po ránu k snídani.Díky za odpovědi.

    Další informace


    Jíte hmyz? Ve světě je to běžné.

    Kolik hmyzu sníte ročně?Doplňuji:Moje otázka je tak trochu chyták. Podle odborníků každý člověk běžně se stravující sní ročně nepřímo asi 1/2 kg hmyzu a to především v pečivu, marmeládách a sirupech. Podrobnosti neznám, ale pamatuji se, jak mi kamarád vyprávěl, když pracoval v továrně na sirupy a marmelády, jak na zpracovávaném ovoci bylo spoustu vos a ne všechny se podařilo od ovoce oddělit takže se hmyz vlastně podílí na příchuti těchto produktů :-)

    Další informace


    Jíte dršťky?*)

    Polívku, smažené, restované, gratinované...Syrové nejím ani já...-)*)inspiroval mne svou otázkou Barbakan, nezapírám-)Doplňuji:Přidám recept na dobrotu:- prané a krájené drštky spařím (v hrnci) a poté nechám pár minut povařit, vodu sleju, dršťky nechám vychladnout- marináda - kysaná smetana, přiměřeně (trošku ´víc´, než je aktuální chuťový vjem) osolím, okořením dle chut (pro mne nadrobno nakrájený česnek, chille, bobkový list), cca kolik drštěk, tolik marinády (hmotnostně)- dršťky naložím do marinády na cca 24 hodin do lednice (ideálně do zapékací mísy)- tak, jak jsou naloženy, strčím do vyhřáté trouby na cca 130 (zakryté - aspoň alobalem) na cca půl hodiny- sundám dekl (alobal), promíchám a ještě tak 15 - 20 minut ogriluju na maxKdo nemusí k masu přílohu, jí rovnou. Kdo nějakou potřebuje - dle chuti - chleba, těstoviny, brambor...-)

    Další informace


    Jíte mořské plody? A jak je připravujete?

    Ano jím. Bohužel přípravu nevím, je to různé. Ale receptů je spousta.

    Další informace


  • Ví někdo prosím, kde je v okolí Prahy rozkvetlé makové pole?

    letos jsem ještě žádné nepotkal, ale v loni to bylo od Uhříněvse až do Kolovrat podél hlavní na Říčany. byli tam vidět i sběrači nezralých makovic :-D

    Další informace


  • Jíte nejraději to, co vám nejvíc chutná, nebo jíte zdravě?

    Já osobně jsem tak trochu požitkář, tak na racionálnost stravy moc nekoukám. Život bez řízku, domácího uzeného bůčku apod. si nedovedu představit. Jediný ústupek činím v tom, že tam kde to jde, nahrazuji živočišné tuky rostlinnými. Naprosto nechápu vegetariány a podobná stvoření. Stálo by vám za to prodloužit si život o pár let za cenu vlastního sebezapření a týrání sama sebe?

    Další informace


    Jak často jíte tučné ryby? Dbáte na doporučení MUDr. Kateřiny Cajthamlové?

    Doplňuji:Všem Vám moc děkuji za odpovědi. Přiznám se, že jsem byla moc zvědavá, jestli se tu najde někdo, kdo jí tučné ryby třikrát týdně. Mně je z toho divně už při pouhé představě takového jídelníčku. Střídám to jako Annas, makrelu si dám tak třikrát měsíčně jako Briketka, ale nepohrdnu ani tím bůčkem. Pak ovšem jenom můžu tiše sedět v koutku a Briketce závidět. Za její postavu by mi asi byly klouby vděčnější. Ještě jednou díky a hezký den.

    Další informace