• jíte mletý maso nebo radši kus masa? máte radši třeba karbanátky nebo řízek? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: jíte mletý maso nebo radši kus masa? máte radši třeba karbanátky nebo řízek?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - jíte mletý maso nebo radši kus masa? máte radši třeba karbanátky nebo řízek?

  • Když hrajete nějakou hru/sport, (třeba pinpong, tenis, kanastu, atd.) hrajete radši v týmu (2 na 2) nebo sami (1 na 1)?



    Další informace


    Jak dlouho před spaním - nebo v kolik hodin - naposledy večer jíte ?



    Další informace


  • Jde vyměnit řídící jednotku kus za kus? Saxo 1.1 40kW, co imobilizér? Zůstává ten starý? Nebo je v jiné jednotce jiný?



    Další informace


  • Jaký je postup při opravě nalepení vliesové tapety?



    Další informace


  • Máte radši nahrané písně ve studiu nebo živáky a proč?

    Doplňuji:Já mám rozhodně radši živáky. Vlastně se i radši podívám na živej koncert než třeba na film. Ne, že by studiovky byly špatný, ale živák je celej o atmosféře, o tom být přímo na koncertě ani nemluvě.viz Oasis - Dyou know what I mean live at GMEX nebo Muse - Showbiz live in Astoria, za to bejt přímo tam v ten rok bych vyměnila život :-D

    Další informace


  • Vždy si vařím maso na pánvi, dám tam olej a pak na vodě... je to vařené, nebo smažené? A jak smažit maso na pánvi?

    Vařené - pouze s přídavkem vody.Dušené - základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).Smažené - na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.Osmahnuté,restované - rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva zůstane uvnitř.

    Další informace


    Vy, kteří udíte maso nebo klobásky, máte nějaké vychytávky?!

    Délka uzení, použité dřevo, teplota, paření a další.Doplňuji:Tak schválně: surové klobásky jsou vyrobeny pouze z vepřového bůčku s dodatkem plecka, koření a střevo je o průměru 32 mm a chci,aby klobásky byly brzy hotové. Co poradíte? Gecco, já to znám, ale co ostatní, kteří jsou adepti na uzenářské umění! a href"http:/ostimg.org/imagewj4z0d53/" rel"nofollow" http:/ostimg.org/ hellip /a

    Další informace


    Osolíte maso,obalíte jako řízek,usmažíte a pak zjistíte,že jste místo soli použili cukr?Dá se to nějak napravit?

    já bych na to dala tabasco a myslím,že by chuť mohla být i docela zajímavá......já totiž řízky miluji v každé podobě.......

    Další informace


    Měli jste na štedrovečerní večeři kapra nebo řízek?

    Já už několik let mám na štedrovečerní večeři řízky.

    Další informace


    Máte radši bílou, hořkou nebo mléčnou čokoládu????

    Máte radši bíloo, hořkou nebo mléčnou čokoládu????

    Další informace


    Máte nějaké typy na dobře připravený pokrm ze sójového masa?

    Myslím tím klasické sojové boby nebo plátky, které se dají koupit v supermarketu.

    Další informace


    Jake maso jite nejradsi? *ThePastrana

    Ja osobne jim rizky jenom kureci, ale steaky jedine veprove.:)(Omlouvam se za hacky a carky ale jsem mimo CR a jinak to nejde :D)Doplňuji:hanulka11: Taky moc nemusim hovezi. :)

    Další informace


    Jak se dělá řízek v restauraci?

    V některých restauracích, motorestech, hospodách atd byl kuřecí (nejen, ale většinou jsem objednával kuřecí) jiný než domácí. Znám recept na normální řízek, ale nikdy se mi ještě nepovedl stejně jako v těch restauracích. Někdo mi říkal, že je to kvůli tomu, že jejich strouhanka je starší, ale nemyslím si, že je to pravda nebo je to kvůli tomu.Neví někdo, čím by to mohlo být? Největší rozdíl je asi v obale, připadal mi nějak jiný, možná ne tak hladký nebo jemný, ale naopak. Ale řizek mi vždycky chutnal víc v restauraci. Možná někdo pracoval nebo zná někoho, kdo pracoval v restauraci, a zná jejich postup atd.Děkuju za odpovědi.

    Další informace


    Jak na rizek



    Další informace


  • Máte radši kabáty, nebo bundy? Ve kterých barvách?

    Raději mám bundy, protože jsou odolnější vůči dešti a sněhu než kabáty. Barva pro mě není příliš důležitá. Rozhodně ale nevolím barvu růžovou.

    Další informace


    Máte radši dlouhé, nebo krátké nehty?

    Umele, nebo prirodni? Dlouhe, nebo kratke? Diky.

    Další informace


  • Máme doma robota (viz obrázek v odkazu), ke kterému sháníme různé příslušenství jako je třeba mlýnek na maso!

    Projel jsem mnoho stránek, ale na tento typ jsem nic nenašel. Budete mít více štěstí ?Odkaz : a href"http://www.helkon.cz/imagesrodukty/4339/slehac-rtc-tm-1000-s-otaceci-misou_0.jpg" rel"nofollow" http://www.helkon.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Máte radši funkce nebo třídy?

    Když programujete něco pro sebe máte radši když si to rozepíšete do třídy nebo preferujete funkce?Nyní bych nebral ohled na statické a privátní proměnné, které ve třídě jsou k dispozici.Osobně preferuji třídu, jelikož mám jednu kterou si rozšiřuji a když potřebuji ji zapojit do projektu tak buď pomocí abstraktní funkce nebo implementace ji zapojím. I když bylo z počátku se naučit veškeré třídy, hlavně vzájemné propojování, a fungování algoritmu.Podělte se jestli máte radši třídu nebo funkci, popř. s osobními zkušenosti.

    Další informace


    Flashka - jako by se vymazal kus hard disku



    Další informace


  • Mohu v přírodní rezervaci bývalého sopečného tělesa, si kladívkem odlomit kus vyvřelé skály a nechat si ho?

    Neporušují zákon? Ten říká že si nesmíme brát z rezervací živě věci anebo tam něco živého vysazovat. Třeba sběr bobulí a hub je povolen. Ale jak je to s horninami?

    Další informace