Jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Víte že, přes avizované zdražení vepřového masa se toto zdražení nedotkne uzenin ?Další informace |
Toxoplasmóza z nedodělaného masa?Další informace |
Když jsou bílá masa nejzdravější, tak proč stíháme obchodníky s bílým masem ?Další informace |
Kam umístit prostřední reproduktor u soustavy 5.1, jestliže mám před sebou monitor a od něj sedím zhruba 1,5 metru?Další informace |
Co je elo kůže? Kvalita?Další informace |
kde se nejí maso nebo kdo nejí maso stát nebo země nemyslim vegetariányDůchodciDalší informace |
Zkoušeli jste někdy dělat španělské ptáčky z kuřecího masa?Já jsem to dnes zkusila, vykostěné stehno, potřít hořčicí, posolit, opepřit, okurek, slaninku, vajíčko, párek, zarolovat a už je to v troubě, voní to skvěle. Uvidíme jaká bude chuť.Další informace |
Ovlivní chuť masa - pečené, guláš... - kromě koření a česneku i to, jestlibyl pes krmen masem nebo granulemi?Další informace |
Co si myslíte o požívání lidského masa ve steelu?a href"https://www.youtube.com/watch?vxvhEkpiMONc" rel"nofollow" https://www.youtube.com/ hellip /a s basama vousama hihi...Další informace |
Po roce 1989 byla zrušena většina norem které hlídaly podíly,např. masa,aj. v potravinách.Proboha PROČ???A nejen u potravin. Třeba i u vody, norma značně polevila. A proč ? No přece proto, aby jsme mohli konzumovat to , co zbytek Evropy nepotřebuje. Jsme v podstatě taková skládka pro nekvalitní a škodlivé potraviny.Další informace |
Obejde se umělé maso bez utrpení zvířat?V úterý vyšel na Novinkách článek o blížící se výrobě umělého masa. Základem technologie by mělo být odebrání vzorku 10 000 buněk živé krávě. Má otázka: bude přitom to zvíře trpět, může to mít pro něj nějaké následky? Pokud ne, je to dobrá alternativa i z ekonomických důvodů. a href"http://www.novinky.cz/veda-skoly/237696-vyroba-umeleho-masa-ze-zkumavky-ma-zacit-pristi-rok.html?refostatni-clanky" rel"nofollow" http://www.novinky.cz/ hellip /aDalší informace |
Co je to?Hodně masa-málo dřeva.Doplňuji:je to správná odpověď.Další informace |
Které masa jsou nejvíc zdravá?Prosím o rychlou odpověď! :) Které masa jsou nejvíce zdravá? Rybí, jehněčí, kuřecí, hovězí??? Které? Děkuji za odpovědi. :)Další informace |
Kontrolujete při nákupu složení výrobku? (éčka, množství masa v %, aj.)Budu ráda za Vaše odpovědi. :) Potřebuji to odevzdat ve škole. Děkuji.Další informace |
Je zdravé dávat psovi kousky syrového kuřecího masa?A taky pro člověka?? Není to škodlivé?? DěkujiDalší informace |
Hubnutí s hovězím masem?Říká se, že červené maso je při hubnutí nevhodné. Je to pravda? Po takovém kvalitním, libovém hovězím steaku se přeci nemůže přibrat, nebo ano? Děkuju za odpověď.Další informace |
TOTW - kolik % masaDalší informace |
Proč když mi pejsek Dan II. vyleze na klín, když sedím u PC, proč hamtá předními tlapkami na klávesnici ?Proč si je nenechá na klíně ?Další informace |
Otrava masem?Další informace |
Kolik % masa musí minimálně obsahovat psí/kočičí žrádlo?Když beru ty, kde je napsáno například s kuřecím masem.Jsou to ty 4 %, co jsou u většiny, nebo méně?Další informace |
|