• Jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem?

  • Víte že, přes avizované zdražení vepřového masa se toto zdražení nedotkne uzenin ?



    Další informace


    Toxoplasmóza z nedodělaného masa?



    Další informace


    Když jsou bílá masa nejzdravější, tak proč stíháme obchodníky s bílým masem ?



    Další informace


    Kam umístit prostřední reproduktor u soustavy 5.1, jestliže mám před sebou monitor a od něj sedím zhruba 1,5 metru?



    Další informace


  • Co je elo kůže? Kvalita?



    Další informace


  • kde se nejí maso nebo kdo nejí maso stát nebo země nemyslim vegetariány

    Důchodci

    Další informace


    Zkoušeli jste někdy dělat španělské ptáčky z kuřecího masa?

    Já jsem to dnes zkusila, vykostěné stehno, potřít hořčicí, posolit, opepřit, okurek, slaninku, vajíčko, párek, zarolovat a už je to v troubě, voní to skvěle. Uvidíme jaká bude chuť.

    Další informace


    Ovlivní chuť masa - pečené, guláš... - kromě koření a česneku i to, jestli

    byl pes krmen masem nebo granulemi?

    Další informace


    Co si myslíte o požívání lidského masa ve steelu?

    a href"https://www.youtube.com/watch?vxvhEkpiMONc" rel"nofollow" https://www.youtube.com/ hellip /a s basama vousama hihi...

    Další informace


  • Po roce 1989 byla zrušena většina norem které hlídaly podíly,např. masa,aj. v potravinách.Proboha PROČ???

    A nejen u potravin. Třeba i u vody, norma značně polevila. A proč ? No přece proto, aby jsme mohli konzumovat to , co zbytek Evropy nepotřebuje. Jsme v podstatě taková skládka pro nekvalitní a škodlivé potraviny.

    Další informace


  • Obejde se umělé maso bez utrpení zvířat?

    V úterý vyšel na Novinkách článek o blížící se výrobě umělého masa. Základem technologie by mělo být odebrání vzorku 10 000 buněk živé krávě. Má otázka: bude přitom to zvíře trpět, může to mít pro něj nějaké následky? Pokud ne, je to dobrá alternativa i z ekonomických důvodů. a href"http://www.novinky.cz/veda-skoly/237696-vyroba-umeleho-masa-ze-zkumavky-ma-zacit-pristi-rok.html?refostatni-clanky" rel"nofollow" http://www.novinky.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Co je to?Hodně masa

    -málo dřeva.Doplňuji:je to správná odpověď.

    Další informace


  • Které masa jsou nejvíc zdravá?

    Prosím o rychlou odpověď! :) Které masa jsou nejvíce zdravá? Rybí, jehněčí, kuřecí, hovězí??? Které? Děkuji za odpovědi. :)

    Další informace


    Kontrolujete při nákupu složení výrobku? (éčka, množství masa v %, aj.)

    Budu ráda za Vaše odpovědi. :) Potřebuji to odevzdat ve škole. Děkuji.

    Další informace


    Je zdravé dávat psovi kousky syrového kuřecího masa?

    A taky pro člověka?? Není to škodlivé?? Děkuji

    Další informace


    Hubnutí s hovězím masem?

    Říká se, že červené maso je při hubnutí nevhodné. Je to pravda? Po takovém kvalitním, libovém hovězím steaku se přeci nemůže přibrat, nebo ano? Děkuju za odpověď.

    Další informace


  • TOTW - kolik % masa



    Další informace


    Proč když mi pejsek Dan II. vyleze na klín, když sedím u PC, proč hamtá předními tlapkami na klávesnici ?

    Proč si je nenechá na klíně ?

    Další informace


    Otrava masem?



    Další informace


    Kolik % masa musí minimálně obsahovat psí/kočičí žrádlo?

    Když beru ty, kde je napsáno například s kuřecím masem.Jsou to ty 4 %, co jsou u většiny, nebo méně?

    Další informace