kde najdu kontakty lékařů pro potvrzení pro řidičskýnprůkaz - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: kde najdu kontakty lékařů pro potvrzení pro řidičskýnprůkaz. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. |
MPSV chce, aby ani u posudkových lékařů neplatila hranice 70 let. Takže budou posuzovat i více jak 90 letí lékaři?Další informace |
Cestování - kontakty kde a jak?Další informace |
Jak najdu majitele pozemku, který bych chtěl odkoupit a kde na něj najdu kontakt?Další informace |
Zaměstnavatel od nás chce znovu potvrzení od obvodního lékaře potvrzení,že můžeme dělat i v noci.To by nebylo tak divný,ale udivilo mě,že si doktor řekl o 50 Kč.Když jsem se ptala kolegů,tak to nikdo neplatil.Myslíte,že to doktor může chtít.Teda on to chtít může,ale jestli se to počitá do poplatků u lékaře?Další informace |
Potvrzení o podání daňového přiznáníDalší informace |
Potvrzení o studiu pro FUDalší informace |
Co všechno musím donést na Fú s už vyplněným formulářem pro nepodnikatele, krmě potvrzení o zdanitelných příjmech???Doplňuji:V průběhu roku jsem byla vedená i na ÚP a pár dní nikde..Další informace |
Je tu někdo kdo pozná falešné potvrzení od banky pomozte mi prosím??Obrať se na vydávající banku se žádostí o prověření.Doplňuji:Resp. se žádostí o potvrzení pravosti.Další informace |
Po ukončení exekuce, je povinen exekutor vystavit potvrzení o ukončení a účetní doklad?Exekutor nevystavuje žádné účetní doklady.Pokud výrazem ´exekuce´ máte na mysli například strážky ze mzdy , tak ani v tomto případě exekutor nevystavuje žádné ´potvrzené´ o ukončení exekuce.Zaměstnavatel dlužníka ukončí exekuci sám bez jakéhokoli potvrzení od exekutora, a to v okamžiku, kdy si sám spočte, že už dlužníkovi srazil vše, co bylo uloženo v usnesení o výkonu rozhodnutí (§ 284/1 o.s.ř.)Další informace |
Mohou mě vyhodit z práce pokud již nejsem ze zdravotních důvodů schopna vykonávat 12ti hodinové směny jako doposud?Dobrý den,pracuji jako vrátná na 12hod.směny,ranní a noční.Než jsem nastopila,musela jsem mít potvrzení,že noční dělat můžu.Nyní se můj zdr.stav zhoršil a doktorka mi napíše,že noční nemohu.Ale dozvěděla jsem se,že opokud papír od lékaře přinesu,vyhodí mě.Mají na to právo?Místo výkonu práce mám psáno to,kde preacuji.Děkuji za odpověď.Další informace |