když uvidím sebevraha, jsem povinen mu zabránit v sebevraždě nebo mu ji rozmluvit alespoň do příjezdu policie? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: když uvidím sebevraha, jsem povinen mu zabránit v sebevraždě nebo mu ji rozmluvit alespoň do příjezdu policie?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Kde si může člověk, který zrovna vystudoval sehnat dost peněz na koupi domu nebo alespoň na pronájem?Další informace |
Mobil mě upozornil na příchozí SMS. Jsem povinen ji číst když jsem si nic neobjednal?Další informace |
Jak se rozmluvitDalší informace |
Omezeni prijezdu k domu pri RallyeDalší informace |
Když dostávám pokutu od dopravní policie nebo pokutu od revizora je na pokutovém bloku i bankovní spojení (účet, variabiNa složence by být mělo, pokud není, zeptej se a dostaneš.Další informace |
Jak se trvale nebo alespoň na delší dobu zbavit akné?Není to tak hrozné, ale vadí mi to.Další informace |
Existuje nějaká pověra, co se stane, když uvidím černého holuba?Viděl jsem na ulici černého holuba a zajímalo by mne, zda se k němu váže nějaká pověra. :)Další informace |
Na SKYPE jsem si chtěl vyměnit citát v profilu.Vyklikal jsem si ho v rámečku.Myslel jsem že jsem ho tím pádem zrušil.Na SKYPE jsem si chtěl vyměnit citát v profilu.Vyklikal jsem si ho v rámečku.Myslel jsem že jsem ho tím pádem zrušil.Pak jsem napsal do rámečku nový citát a potvrdil.Teń starý se nezrušil a nový se prídal do profilu.Teď mám v Profilu dvě fotky a dva citáty.Jak ten jeden nebo oba z tama dostanu???DĚKUJI.Další informace |
Je povinen zájmový spolek platit daň z nemovitosti?spolek vlastní svoji klubovnu a pozemek je povinen z tohoto zařízení platit daň z nemovitosti? Klubovna slouží výhradně pro potřebu spolku není trvale obývaná.Další informace |
Po ukončení exekuce, je povinen exekutor vystavit potvrzení o ukončení a účetní doklad?Exekutor nevystavuje žádné účetní doklady.Pokud výrazem ´exekuce´ máte na mysli například strážky ze mzdy , tak ani v tomto případě exekutor nevystavuje žádné ´potvrzené´ o ukončení exekuce.Zaměstnavatel dlužníka ukončí exekuci sám bez jakéhokoli potvrzení od exekutora, a to v okamžiku, kdy si sám spočte, že už dlužníkovi srazil vše, co bylo uloženo v usnesení o výkonu rozhodnutí (§ 284/1 o.s.ř.)Další informace |