Když zaměstnavatel dá výpověď z organizačních důvodů – zrušení části zařízení, co všechno musí dodržet?? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Když zaměstnavatel dá výpověď z organizačních důvodů – zrušení části zařízení, co všechno musí dodržet??. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Co všechno se musí zařizovat při stěhování do jiné země?Další informace |
Má zaměstnavatel právo mi zadržovat výplatu na úkor tohoto zařízení? Popřípadě jak mám postupovat?Další informace |
Dobrý den,mám dotaz.zaměstnavatel nám nabízí produkt u Kooperativy.Soukromé životní pojištění s příspěvkem zaměstnavatelDalší informace |
Když si na DPČ nevydělám žádné peníze, musí za mě zaměstnavatel odvést sociální a zdravotni pojištěni?Ne, nemusí a neodvede. A to i v případě, že si u něho vyděláte sice něco, ale méně než (tuším) 2500,- Kč. V takovém případě Vám nezbývá nic jiného, než si zaplatit alespoň to zdravotní pojištění... a to jako samoplátce (kat. S), v současné době je to 1080,- Kč/měsíc.Další informace |
Proč na plesech, divadlech se muž musí potit v obleku a žena má šaty, že je vidět skoro všechno?jo ,to je dle etiketyDalší informace |
Musí zdrav. zařízení uvést na neschopence, že je to pracovní úraz a zároveň zaviněný druhou osobou?Musí že to je pracovní úraz,že to zavinil druhý,to už není tak duležitéDalší informace |
Může zaměstnavatel přinutit zaměstnance vzít si nucenou dovolenou,když není co dělat?A co když už je dovolená vyčerpána?A co má chudák zaměstnavatel dělat jiného, když se mu opravdu nepodařilo v dnešní době sehnat práci. Tak Vás tam má nechat sedět jen tak? Víte, přijde mi, že když mají lidi hodně práce, tak nadávájí a brblají, že je moc práce, kdo to má dělat, zaměstnavatel chce přesčasy...a když je práce málo, nebo není zrovna žádná, tak taky nadávájí a brblají, že není práce, že neschopný zaměstnavatel nic nesehnal...Lidem se asi nikdo nezavděčí...Další informace |
Musí být oficiální výpověď psaná pouze strojově?Doma mi zdechla tiskárna a ráno musím odevzdat zaměstnavateli výpověď.Můžu to celé napsat ručně?Možná stupidní dotaz, ale pro jistotu to chci vědět.Dik )Další informace |
Je výpověď z pracovního poměru platná, když do výpovědi napsal výpověď z PP dohodu, dle §50 ZP?ANO, je platná.Je sice lehce zmatečná, ale úmysl zaměstnance je zřejmý.Dle mého názoru je úmysl zaměstnance podat VÝPOVĚĎ nezaměnitelný s případným názorem, že se o výpověď nejedná, ale že jde o jakýsi návrh na ukončení pracovního poměru DOHODOU.Další informace |
Musí zaměstnavatel vyhovět...Dejme tomu, že zaměstnanec má zřízen příkaz k úhradě inkasa v bance, ke dni toho a toho. Ale den splatnosti je dřív než připsání výplaty na účet. Musí si zaměstnanec posunout datum úhrady, nebo zaměstnavatel poslat dřív peníze na účet? Nebo se řekne že kvůli tomu musí na účtu furt ležet peníze k dispozici?U ČS se pokouší neprovedenou platbu opakovat po několika dnech. Úhrady jsou uskutečňovány od 14. do 22. dne v měsíci a výplata je třeba až 25.Další informace |