Kuřecí polévka - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Kuřecí polévka. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Houbová polévkaDalší informace |
Čínská polévka se zeleninou k oběduSnažím se teda jíst zdravě , je toto jídlo dietní a zdravé?Další informace |
jak dlouho můžu nechat v ledničce kuřecí maso?(Je nakrájené v misce.Kupovala jsem ho v pátek,chlazené).Další informace |
Znáte někdo recept na kuřecí maso se slivovicí a rajským protlakem?Dobrý den, zajímalo by, mě jestli někdo zná recept na kuřecí maso s takovou červenou omáčkou, pamatuji si jen, že se tam dávalo trochu slivovice a protlak ta omáčka byla taková docela kyselá, ale opravdu výborná. Bohužel neznám název receptu... je to už dlouho, co jsem ho dělalaDalší informace |
Vietnamska polevkaDalší informace |
Recept na rychlou kuřecí omáčku, řízky či něco jiného co dá uvařit z prsních řízků?Něco jednoduchého, rychlého a chutného..?:)Další informace |
Prosím poraďte JEDNODUCHÝ RECEPT! Mám kuřecí prsa a brambory! CO S TÍM? :-(Chtěla bych to s nějakou omáčkou! Jsem kuchařský antitalent.. :-/ Na netu mi připadá všechno složité. :-/ PROSÍÍÍÍM DEJTE MI NĚJAKÉ HODNĚ JEDNODUCHÉ TIPY!! ..hlavně ať u toho nestrávím půl dne (ale to strávím i tak :-(..) :-D DĚKUJÍÍÍ!! Nebo můžete taky nějaký odkaz na EXTRÉMNĚ JEDNODUCHÉ RECEPTY! :-)Další informace |
Polevka kozi bradaDalší informace |
Měkké kuřecí maso - návod na přípravu..?Prosím o radu, jestli lze a jak připravit krásně měkké, křehké kuřecí maso (například nudličky, kostky kuřecího) tak, aby po usmažení na pánvi bylo relativně měkké, a ne takové to klasicky tvrdší kuřecí, které je po usmažení tuhé :))) . ....tzn. nějak ho naložit, nakořenit, nechat uležet/neuležet, v oleji? :) .... Díky :)))Další informace |
Kuřecí řízky - křehčené a normální. Jaký je rozdíl?Jednoduše řečeno křehčené maso, je maso upravené tzv. „nástřikem“ , což je voda se solí a různými ochucovadly. Tento nástřik může tvořit 20 někdy dokonce i 30% celkové hmotnosti tohoto masa. Výrobci hřeší na nezájem lidí o to, co si vlastně kupují. Naprostou výjimku tvoří lidé, co pečlivě čtou složení výrobků na etiketách a ti si určitě toto maso nikdy nekoupí. Až příště půjdete nakupovat a narazíte na křehčené maso, zkuste si jeho složení pečlivě prostudovat, možná budete překvapeni.Co je vlastně křehčené maso?V případě takto upraveného masa, už nehovoříme o mase, ale podle vyhlášky se jedná o masný polotovar, protože je do masa přidávána voda, sůl a různé chemické stabilizátory. Na etiketě tak často objevíte ve složení, že obsah masa je např. pouze 70%, zbytek tvoří voda, sůl a tzv. „zlepšovadla“.Proč se maso křehčí?Jedním z důvodů křehčení je to, aby se maso (hlavně kuřecí a krůtí prsa), která jsou sama o sobě suchá, stala křehčími, šťavnatějšími a chutnějšími, měla by se tak vlastně zvýšit kvalita tohoto masa. Avšak opak bývá pravdou, takové maso se někdy po rozmražení stává těžce uchopitelné, blátivé a je v něm cítit divná pachuť.Dalším (určitě častějším) důvodem křehčení, je snaha výrobců, co nejvíce vydělat. Protože přidáním vody do masa se zvětší jeho hmotnost a tudíž i výtěžnost. Voda je levná a my jsme za ni ochotni zaplatit v domnění, že se jedná o maso. Můžeme to chápat jako čím více vody se do masa přidá, tím větší zisk mají výrobci, kteří využívají lidské neznalDalší informace |
Je na bolení v krku dobrá teplá polévka?Nebude mě bolet ještě více v tom krku?Další informace |
Je kuřecí maso od Vietnamců/Číňanů v čínských nudlích skutečně kuřecí?To maso totiž chutná tak zvláštně - úplně jinak než to naše.Další informace |
Jaká se má vařit o Velikonocích tradiční polévka? Na Moravě, ale i v Čechách nebo na Slovensku.Dnes se už tradice nedodržují, proto jsem pátrala, které polévky se v minulosti upřednostňovaly. Dnes snad jen platí, že v polévce má být hodně zeleného - špenát, petržel, libeček, pažitka, smetana a vajíčko.Na Velikonoce se vařily zelené bylinkové polévky, které obsahovaly především byliny:Používala se řeřicha, pažitka, kopřiva, pampeliška, popenec, sedmikráska, třeba i list fialky či jahodové listí, šťovík a další. a href"http://www.ireceptar.cz/zajimavosti/velikonoce-uzijte-si-svatecni-zvyky-a-recepty/" rel"nofollow" http://www.ireceptar.cz/ hellip /aDalší informace |
Jak to, že nám polévka neuhasí žízeň?Zrovna jsem měl polévku a spíš mám po ní větší žízeň než jsem měl.Další informace |
Jak rozeznám rozmražené křehčené kuřecí maso od chlazeného čerstvého ?A to za a) při nákupu za b) při tepelné úpravěDalší informace |
Jak nejlépe připravit kuřecí maso?Zajímalo by mě jak udělat to nejlepší kuřecí maso.. Zprudka opéct nebo zlehka? Nakládat nenakládat do něčeho? Na čem ho udělat?Další informace |
Jak co nejrychleji rozmrazit kuřecí prsa?Přítel má za hodinu přijet na oběd a mně úplně vypadlo, že mám vyndat prsa z mrazáku.Další informace |
Dršťková polévka z bedlyItal v kuchyni měl jako hosta Polreicha a ten vařil dršťkovku z bedly jedlé.Nestihl prosím někdo si to napsat?Nějak mi nejde najít to na webu.DěkujiDoplňuji:Zkusím to podle receptu,moc děkuji.A Jirii pokud se nebojíš ochutnávat co jsem tam dala,jsi vítán.Další informace |
Co má společného trdelná polévka a trdelník?Myslím trdelník - pečivo. Už vznik samotného názvu nevím, odkud pochází. Od trdla mně to tedy opravdu nenapadlo a přitom je to tak snadné. Díky za odpovědiDalší informace |
Kolik vyjde menu na osobu v pruměrne restauraci...polevka,hlavni jidlo,studeny raut a nealko.A jestli by mi někdo z vas nedoporučil nějakou restauraci v okoli Haviřova,Těrlicka, Žermanic kde se da udelat oslava pro par přatel asi 2O.DěkujiDalší informace |
|