• Kuřecí polévka - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Kuřecí polévka. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Kuřecí polévka

  • Houbová polévka



    Další informace


  • Čínská polévka se zeleninou k obědu

    Snažím se teda jíst zdravě , je toto jídlo dietní a zdravé?

    Další informace


    jak dlouho můžu nechat v ledničce kuřecí maso?

    (Je nakrájené v misce.Kupovala jsem ho v pátek,chlazené).

    Další informace


    Znáte někdo recept na kuřecí maso se slivovicí a rajským protlakem?

    Dobrý den, zajímalo by, mě jestli někdo zná recept na kuřecí maso s takovou červenou omáčkou, pamatuji si jen, že se tam dávalo trochu slivovice a protlak ta omáčka byla taková docela kyselá, ale opravdu výborná. Bohužel neznám název receptu... je to už dlouho, co jsem ho dělala

    Další informace


    Vietnamska polevka



    Další informace


    Recept na rychlou kuřecí omáčku, řízky či něco jiného co dá uvařit z prsních řízků?

    Něco jednoduchého, rychlého a chutného..?:)

    Další informace


    Prosím poraďte JEDNODUCHÝ RECEPT! Mám kuřecí prsa a brambory! CO S TÍM? :-(

    Chtěla bych to s nějakou omáčkou! Jsem kuchařský antitalent.. :-/ Na netu mi připadá všechno složité. :-/ PROSÍÍÍÍM DEJTE MI NĚJAKÉ HODNĚ JEDNODUCHÉ TIPY!! ..hlavně ať u toho nestrávím půl dne (ale to strávím i tak :-(..) :-D DĚKUJÍÍÍ!! Nebo můžete taky nějaký odkaz na EXTRÉMNĚ JEDNODUCHÉ RECEPTY! :-)

    Další informace


    Polevka kozi brada



    Další informace


    Měkké kuřecí maso - návod na přípravu..?

    Prosím o radu, jestli lze a jak připravit krásně měkké, křehké kuřecí maso (například nudličky, kostky kuřecího) tak, aby po usmažení na pánvi bylo relativně měkké, a ne takové to klasicky tvrdší kuřecí, které je po usmažení tuhé :))) . ....tzn. nějak ho naložit, nakořenit, nechat uležet/neuležet, v oleji? :) .... Díky :)))

    Další informace


    Kuřecí řízky - křehčené a normální. Jaký je rozdíl?

    Jednoduše řečeno křehčené maso, je maso upravené tzv. „nástřikem“ , což je voda se solí a různými ochucovadly. Tento nástřik může tvořit 20 někdy dokonce i 30% celkové hmotnosti tohoto masa. Výrobci hřeší na nezájem lidí o to, co si vlastně kupují. Naprostou výjimku tvoří lidé, co pečlivě čtou složení výrobků na etiketách a ti si určitě toto maso nikdy nekoupí. Až příště půjdete nakupovat a narazíte na křehčené maso, zkuste si jeho složení pečlivě prostudovat, možná budete překvapeni.Co je vlastně křehčené maso?V případě takto upraveného masa, už nehovoříme o mase, ale podle vyhlášky se jedná o masný polotovar, protože je do masa přidávána voda, sůl a různé chemické stabilizátory. Na etiketě tak často objevíte ve složení, že obsah masa je např. pouze 70%, zbytek tvoří voda, sůl a tzv. „zlepšovadla“.Proč se maso křehčí?Jedním z důvodů křehčení je to, aby se maso (hlavně kuřecí a krůtí prsa), která jsou sama o sobě suchá, stala křehčími, šťavnatějšími a chutnějšími, měla by se tak vlastně zvýšit kvalita tohoto masa. Avšak opak bývá pravdou, takové maso se někdy po rozmražení stává těžce uchopitelné, blátivé a je v něm cítit divná pachuť.Dalším (určitě častějším) důvodem křehčení, je snaha výrobců, co nejvíce vydělat. Protože přidáním vody do masa se zvětší jeho hmotnost a tudíž i výtěžnost. Voda je levná a my jsme za ni ochotni zaplatit v domnění, že se jedná o maso. Můžeme to chápat jako čím více vody se do masa přidá, tím větší zisk mají výrobci, kteří využívají lidské neznal

    Další informace


    Je na bolení v krku dobrá teplá polévka?

    Nebude mě bolet ještě více v tom krku?

    Další informace


    Je kuřecí maso od Vietnamců/Číňanů v čínských nudlích skutečně kuřecí?

    To maso totiž chutná tak zvláštně - úplně jinak než to naše.

    Další informace


    Jaká se má vařit o Velikonocích tradiční polévka? Na Moravě, ale i v Čechách nebo na Slovensku.

    Dnes se už tradice nedodržují, proto jsem pátrala, které polévky se v minulosti upřednostňovaly. Dnes snad jen platí, že v polévce má být hodně zeleného - špenát, petržel, libeček, pažitka, smetana a vajíčko.Na Velikonoce se vařily zelené bylinkové polévky, které obsahovaly především byliny:Používala se řeřicha, pažitka, kopřiva, pampeliška, popenec, sedmikráska, třeba i list fialky či jahodové listí, šťovík a další. a href"http://www.ireceptar.cz/zajimavosti/velikonoce-uzijte-si-svatecni-zvyky-a-recepty/" rel"nofollow" http://www.ireceptar.cz/ hellip /a

    Další informace


    Jak to, že nám polévka neuhasí žízeň?

    Zrovna jsem měl polévku a spíš mám po ní větší žízeň než jsem měl.

    Další informace


    Jak rozeznám rozmražené křehčené kuřecí maso od chlazeného čerstvého ?

    A to za a) při nákupu za b) při tepelné úpravě

    Další informace


    Jak nejlépe připravit kuřecí maso?

    Zajímalo by mě jak udělat to nejlepší kuřecí maso.. Zprudka opéct nebo zlehka? Nakládat nenakládat do něčeho? Na čem ho udělat?

    Další informace


    Jak co nejrychleji rozmrazit kuřecí prsa?

    Přítel má za hodinu přijet na oběd a mně úplně vypadlo, že mám vyndat prsa z mrazáku.

    Další informace


    Dršťková polévka z bedly

    Ital v kuchyni měl jako hosta Polreicha a ten vařil dršťkovku z bedly jedlé.Nestihl prosím někdo si to napsat?Nějak mi nejde najít to na webu.DěkujiDoplňuji:Zkusím to podle receptu,moc děkuji.A Jirii pokud se nebojíš ochutnávat co jsem tam dala,jsi vítán.

    Další informace


    Co má společného trdelná polévka a trdelník?

    Myslím trdelník - pečivo. Už vznik samotného názvu nevím, odkud pochází. Od trdla mně to tedy opravdu nenapadlo a přitom je to tak snadné. Díky za odpovědi

    Další informace


  • Kolik vyjde menu na osobu v pruměrne restauraci...polevka,hlavni jidlo,studeny raut a nealko.

    A jestli by mi někdo z vas nedoporučil nějakou restauraci v okoli Haviřova,Těrlicka, Žermanic kde se da udelat oslava pro par přatel asi 2O.Děkuji

    Další informace