• lečo zavařování - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: lečo zavařování. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.
  • Další témata a dotazy - lečo zavařování

  • Zavarovani v horkovzdusne troube



    Další informace


  • Zavařování vlašských ořechů

    Jak dlouho a při kolika stupních se zavařují vlašské ořechy do sklenic?(Nepište prosím návody na zavařování v mikrovlnné troubě. Recept mám pro babku a ta tuto vymoženost nemá...) :-)Děkuji

    Další informace


    Zavařování v troubě

    Dočetla jsem se o zavařování v troubě. Platí ten postup i pro bylinky, když je chci zavařit do láhve na železné zásoby? V postupu vždycky bylo něco o zálivce, já však chci nasucho

    Další informace


    Zavařování

    Mohl by mi prosím někdo poradit se zabařováním kompotu? Mají se ty sklenice ponořovat částečně do vody v zavařovacím hrnci, nebo má být voda jenom pod pařáčkem?Děkuji

    Další informace


    Zavarovani v troube



    Další informace


    Zavarovani v mikrovlnce



    Další informace


    Zavarovani broskvi - musi se broskve loupat?



    Další informace


    Zajímalo by mne jak vznikl název jídla - LEČO ?

    Doplňuji:Ano pochází z maďarska ,ale ten název L E Č O kde se vzal?

    Další informace


    Může mi někdo vysvětlit,proč některé hospodyňky při zavařování....

    .... obracejí sklenice dnem vzhůru?

    Další informace


    Máte nějaký vlastní recept na netradiční přípravu drštěk? Nevím, zda to existuje, já si je udělal jako lečo a dobrota..

    Doplňuji:Dršky jako guláš, obalované, zadělávané, na paprice atd., atd. znám, teho je plnej net ))Já, jako správnej lenoch, vařím jen z předvařených a mimo toho leča jsem je také zkoušel dát třeba do flíčků, fr. brambor, bramboráků a taky špica )) Myslím teda spíše NĚCO.. nevšedního, zvláštního - zkrátka žral bych je imrvére, ale NIC, žádné NĚCO mne už nenapadá, klidně si i vymýšlejte a já to určitě a rád voprubuju !! ))

    Další informace


    Lze bez následné sterilizace uchovat dlouhodobě ve sklenicích lečo se zakysanou smetanou?

    Napadlo mne ozvláštnit si lečo právě tou smetanou. Dělám to tak, že horké lečo naleji do sklenic, otočím do vychladnutí a bez té smetany vydrží třeba rok i mimo lednici. S tou smetanou, přidanou na závěr přípravy jídla jsem to ale ještě nezkoušel..Díky za zkušenosti!P.S: chtěl bych, aby ona smetana byla již ve sklenicích..

    Další informace


    Jak vaříte lečo?

    Osmažím dozlatova cibuli, na to vložím a osmažím buřt nebo točený salám (na 2 porce max. 15 dkg), asi 15 minut smažím na mírnějším ohni. Přidám koření sladkou (či i pálivou) papriku a rajské a papriky. Množství se určuje podle žravosti strávníků. Na 1 porci zhruba 3 rajské + 2 zelené české papriky? Osolím, opepřím. Přidám trošičku vody a povařím do změknutí zeleniny. Záleží na každém, co považuje za měkké či na skus. Cirka 15-20 minut. Ochutnám, příp. přidám sůl či pepř. Poté naleji do toho zvlášť rozkvedlaných asi 3 vejce. Povařím 3-5 min do zhoustnutí.

    Další informace


    Hledám recept na omáčku. Moje babička jí říkávala šenkýř vím že je v ní lečo a solamyl. Předem děkuji za pomoc

    Mám silné obavy, že to bude jen název receptu v kuchařce tvé babičky, čili nic oficiální, co by třeba vařila -iv- nebo někdo jiný. :-)

    Další informace


    Feferonky a jejich zavarovani



    Další informace


    Dáte si tatarák a cukroví ze cvrčků, hmyzí lečo nebo polévku z chroustů?

    Máte červy a šváby?“ Pro mnohé poněkud absurdní otázku už možná zanedlouho budeme slýchat v tuzemských restauracích – a ne jako ujištění, že je tam opravdu čisto.Ministerstvo zdravotnictví není proti.Zatím se hmyzu nejvíc daří v moravské metropoli. Místní restauraci Noem Arch patří tuzemské prvenství: už před dvěma lety se na jejím jídelníčku objevily hmyzí speciality. Od sladkých dezertů, jako jsou čokoládové pralinky plněné cvrčky, až po chutně upravené argentinské šváby.

    Další informace


    Co se zahradními borůvkami kromě zavařování?

    marmeládu, sirup, mošt, buchtu, víno, přesnídávku, zmrzlinu..........

    Další informace


  • Zavařování kukuřice



    Další informace


  • lečo zavařování



    Další informace


    lečo



    Další informace