Lze laktózu, jako mléčný cukr, z mléka a mléčných výrobku odstranit pomocí kvasinek (kvašením na alkohol a CO2)? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Lze laktózu, jako mléčný cukr, z mléka a mléčných výrobku odstranit pomocí kvasinek (kvašením na alkohol a CO2)?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Je pro Vás důležitější cena nebo kvalita výrobku?Další informace |
Je pevnejsi spoj (svar s Co2 nebo elektrodou?Další informace |
SodaStream co2Další informace |
CO2 v pivuDalší informace |
kolik mléčných dávek u batolatDobrý den,chtěla bych se zeptat,kolik by mělo mít 12 měsíční batole denně mléčných dávek? Děkuji Žaneta.Další informace |
Rozdílné vlastnosti mléka?Oba s manželkou pijeme rádi silný černý čaj s trochou mléka. Běžně používáme trvanlivé polotučné krabicové mléko.Minulý týden jsme ze zvědavosti koupili mléko natočené v automatu zdejšího agrodružstva. K mému překvapení jsem zjistil, že mléko z automatu obarvuje čaj mnohem méně. Je možné, že ti pocholíčci v mlékárnách to svoje tzv. mléko kromě různých průmyslových úprav také bělí - nějak ho uměle přibarvují?Doplňuji:Ano mám pocit, že to krabicové mnohem intenzivněji bělí neboť je uměle přibarvováno.Další informace |
Přidávají do trvanlivého mléka něco navíc?V testu DNES ( a href"http://www.akcniceny.cz/test-dnes/test-dnes-trvanlive-polotucne-mleko/)" rel"nofollow" http://www.akcniceny.cz/ hellip /a píší že navíc nic, žádné konzervanty, pouze to zahřejí.. tak se ptám jestli je tomu tak, jeslti máte ověřené info. z jiných zdrojů? děkujiDalší informace |
Proč nepřidávají vitamín D i do smetany, když jej dávají už i zvlášť ve variantě i do mléka? Šlo by to vůbec u smetany?Viz třeba do 12% na vaření: a href"https://www.kaloricketabulky.cz/kunin-smetana-12 -tuku/" rel"nofollow" https://www.kaloricketabulky.c z/ hellip /aDalší informace |
Pivo bez CO2 se neprodává, protože by nebylo k pití, nebo za tím stojí něco jiného?Nebo by se výrazně zkrátila doba maximální doby spotřeby?Teď nemyslím zvětralou teplou břečku, která vznikne z otevřeného piva po nějaké době mimo lednici, ale prostě pivo bez oxidu uhličitého pěkně vychlazené z lednice.Proč bez CO2? Tak šetřit si trochu ten žaludek a zažívání atd, když se občas vypije těch piv hafo.Další informace |
Můžu udělat krustu na Cremu Brulee hořákem s propan butanem?Flambovací pistoli sice mám, ale bez plynu :D(Opraveno)Pardon, měl jsem na mysli propan butanDalší informace |
Jaká jsou nejlepší česká mléka?Někde jsem četl Kunín, je to pravda?Další informace |
Jak odstraním z mléka cukryPři špatné reakci na laktozu, dokáži laktozu rozštěpit na jednoduché cukry. Při diabetu vadí i tyto cukry. Fermentací by to šlo, ale znehodnotím mléko. Poraďte prosím.Další informace |
Jak jsi co nejrychleji vykývat mléčný špičák (zub)kvat, kvat a kvat :)Další informace |
Kdo prokazuje příčinu vady výrobku při reklamaci zboží?V první řadě znalec jejich (vyrobce,prodejce), na žádost kupujícího i soudní znalec.Další informace |
Je pořadí surovin ve složení výrobku dané zákonem?Je řazení výpisu surovin, od nejpočetnější suroviny po tu nejméně, řízeno nějakým zákonem?Další informace |
koukat jako bazilišek? točit se jako čamrda? třást se jako sulc? táhnout se jako s keserem? klít jako pohan?koukat jako bazilišek? točit se jako čamrda? třást se jako sulc? táhnout se jako s keserem? klít jako pohan?neznáte význam těchto přísloví?- na internetu jsem o nich totiž nic nenašla, tak se ptám už i tu.Další informace |
Znáte nějakou knihu o mléce a mléčných produktech - klidně i v angličtině?Zdravím, budu psát ročníkovou práci na téma jogurtové nápoje a potřebovala bych k tomu nějaké zdroje. Jenže jsem zatím nic nenašla, rozhodně ne v češtině. Měl byste někdo nějaký tip? Klidně i v angličtině, hlavní je, že něco.Další informace |
Počet mléčných zubů?Konečný počet mléčných zubů je dvacet.Další informace |
Kolikanásobně se váže na červené krvinky lépe CO2 oproti O2?CO se váže 200× lépe. Vazba CO2 je irelevantní. Ten se spíše vylučuje a nahrazuje kyslíkem.Další informace |
Jaký je rozdíl vlivů na náš organismus u kefírového mléka, acidofilního mléka a podmáslím?podle mého žádný, ze všech tří jmenovaných se pos*rete ... :D gtDalší informace |
|