• Majja v kuchyni - co je to? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Majja v kuchyni - co je to?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Majja v kuchyni - co je to?

  • Jak často měníte ubrus na stole mnapř. v kuchyni?



    Další informace


    Co zítra u vás v kuchyni zavoní?



    Další informace


  • Čím natřít umakart v kuchyni



    Další informace


    Umyvadlo v kuchyni



    Další informace


    Proč kdysi měli lidé v kuchyni otoman?



    Další informace


    Podlaha v kuchyni - co to je?



    Další informace


    Jak na odpad v kuchyni



    Další informace


    Elektroinstalace v kuchyni. Přiměřená cena?



    Další informace


  • Provádíte rádi činnost, kdy stojíte v kuchyni a svlíkáte ji?

    cibuli, abyste si na ní mohli něco osmažit?

    Další informace


    Používáte doma v kuchyni jeden druh stolního oleje, nebo jich máte víc podle druhu jídla?

    Více: olivový, řepkový, ostropestřecový, makový, sezamový, lněný. :-)

    Další informace


    Kterým vlastním připraveným pokrmem se můžete pochlubit?

    O kterém jídle, které připravíte, byste prohlásili, že ho umíte nejlépe ze všech? (i lépe než místní admin)Pro co byste se pochválili v kuchyni?

    Další informace


    Když dělám bramborové placky, vždycky zasviním celou kuchyni. Co dělám špatně?

    Přitom používám ševcovské kladívko s poměrně velkou dopadovou plochou. -Šťoura: konečně vědecky podložená, vlastní praxí ověřená a fundovaná odpověď. Vemte si z něj příklad!

    Další informace


    K čemu v kuchyni využít oleje: lneny, sezamovy, ostropestrecovy, z vinnych semen?

    Pořídila jsem si je všechny kvůli konkrétnímu účelu, ale spousta zbylo.

    Další informace


    K čemu se v kuchyni používala keramická nádobka ve tvaru lodě? Výroba /Thung Czechoslovakia

    a href"http://img.nadapenny.com/t20/11337/nadap114133279190232.jpg" rel"nofollow" http://img.nadapenny.com/ hellip /a

    Další informace


    Jste zastánci moderních technologií v kuchyni?

    V poslední době jsem narazil na více článků a názorů o nevhodnosti, nebo přímo i škodlivosti, některých moderních technologií a úprav potravin ve stravování a v kuchyni. Můj názor je, že jde většinou o hlouposti, nepodložené žádnými, opravdu odbornými důkazy. Ale zajímal by mne názor více lidí a zejména i z této komunity. Jde, na příklad, o využívání krátkého vaření pomocí tlakového hrnce papiňáku , dnes dokonce už vylepšeného na elektrický automatický tlakový hrnec, který podle nastaveného programu dokonce vaří už docela sám (jak masa, přílohy, zeleninu a pod.), nebo o ohřívání jídel v mikrovlnné troubě a ohřívání jídel obecně. Setkal jsem se u některých vyloženě s averzí na tato zařízení(někdy až úplně nenávistnou ):-(.Proto kladu i otázku do ankety a jsem zvědav na Vaše reakce.Mě osobně tato zařízení ohromně usnadňují a zjednodušují vaření, pokud se mu věnuji. Podotýkám, že mne vaření baví, ale nejsem takový kuchař, abych celé dopoledne stepoval kolem sporáku. Takže vše připravím, dám do hrnce a pak jdu dělat jiné bohulibé činnosti, jež mne také baví, nebo které potřebuji vyřídit (nákup, baslování, opravy, surfování a komunikace na netu a.t.d.). A když je uvařeno, maso pouze trochu dochutím, omáčku zahustím, během 15 minut uvařím tamtéž (opět bez hlídání) přílohu a jdu se najíst. Případně již, dříve uvařené jídlo, rychle ohřeji v mikrovlnce. To podle mne nemá chybu !A na chuti, ani na vzhledu, to podle mne není vůbec poznat (myslím si, že jsem docela gurmán ).

    Další informace


    Jakou preferujete ´kuchyni´? A vaříte ze surovin?

    Chudí lidé hladoví, protože neumí vařit, tvrdí britská poslankyně ( a href"http://www.lidovky.cz/chudi-lide-hladovi-protoze-neumi-varit-tvrdi-britska-poslankyne-px7-/zpravy-svet.aspx?cA141209_123649_ln_zahranici_mmu" rel"nofollow" http://www.lidovky.cz/ hellip /a )...Osobně musím její myšlenku potvrdit - ´běžní´ britové vaří nikoli ze surovin, ale z polotovarů - a vaří ´příšerně´...-)

    Další informace


    Jak to máte v kuchyni?

    Třeba babčina má hrnec na polívku, nejde o ten hrnec, ale o to, že používá ten samej.I když jich má víc. Hrneček na kafe taky, na čaj, mě by zajímalo proč.Když má plno hrnečků, hrnců. Příjde mi to zvláštní, používáte taky jeden hrnec na polívku, i když máte celou sadu? Já si kafe udělám pokaždý v jiným hrnku, (už jsem přestala používat skleničku) a necejtím, že by chutnalo jinak :-) -Máte to taky tak, že určitý úkony, děláte automaticky ve stejným hrnci, třeba?Díky :-))Asi prdlá otázka :-D

    Další informace


    Jak obalit řízky, aby nebyl bordel v kuchyni a s nádobím?

    Jak obalujete řízky?To máte potom špinavé prkýnko a paličku a minimálně tři talíře-mouka, vajíčko, strouhanka.Kolikrát to řešíme tak, že vezmeme tři mikrotenové sáčky. do každého jednu surovinu.Pak se tam hodí to naklepané maso a v sáčku se prohněte. I to vajíčko lze rozklepat v sáčku.Pak se sáčky zahodí a je to.Jak to děláte vy?

    Další informace


  • Chemie v kuchyni



    Další informace


  • Poškozená pracovní deska v kuchyni.



    Další informace