Měď nebo mosaz ? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Měď nebo mosaz ?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Máte rádi med?Další informace |
Bio med - kde koupit?Další informace |
může se med zkazit?Pokud je dobře stočen a uskladněn, tak ne.Další informace |
Může zkvasit med?Myslím, že med neobsahuje žádnou vodu, tak by kvasit neměl, ale těžko říct. Koupila jsem ten pastový a za pár týdnů ve spíži se rozdělil na tři části. U dna je pastový, prostřední část tekutá jako normální med a nahoře je silně cukernatý, plný bublinek a zvětšuje se obsah (stoupá po sklenici nahoru).Mám ho vyhodit, anebo je to normální proces, který se s medem může stát?Doplňuji:Děkuji za odpovědi. Ještě se zeptám jak tedy takový nakvašený med zpracovat? Vyrobit medovinu -), dát ho včelám, mravencům? Nebudou pak opilí? :-)Další informace |
Je lepší udělanou polévku z druhého dne ohřát v mikrovlnce nebo ohřát v hrnci? Nebo to je jedno?Je pravda, že mikrovlnce je to rychlejší, ale u ohřívání polévky, omáčky apod. upřednostňuji ohřátí na plotně i kvůli chuti.Získala jsem kdysi negativní zkušenost s ohříváním vody. Po vyndání hrnku z trouby jsem vodu zamíchala, a explodovala .Záleží na každém, co si vybereDalší informace |
Je dietní nebo zdravé krůtí srdce nebo vepřový či hovězí jazyk?Samozřejmě, je to čistá svalovina. Kromě toho oboje je velmi chutné.Další informace |
Jakou vodou (vývarem) se má podlévat maso při vaření nebo pečení? Horkou nebo studenou? A proč?Já podlévám teda horkou,ale profesionální kuchaři říkají studenou.A jak to děláte vy?Včera jsem dělala kančí guláš a přečetla si to tady - viz komentáře k receptu dole - a href"http://www.toprecepty.cz/recept/37481-kanci-gulas-iii/" rel"nofollow" http://www.toprecepty.cz/ hellip /a Ale když podlévám pivem nebo vínem,tak to samozřejmě neohřívám!Další informace |
Jak skladovat včelí med?Jak a kde skladovat med aby nezcukernatěl?Díky!Další informace |
Jak dostat tuhý med rovnoměrně na krajíc chleba co nejrychleji a s co nejmenšími ztrátami medu?jde o to, že- med je tak tuhý, že to lze špatně dostat ven, akorát solidní ocelovou lžící nebo ocelovým nožem- chléb se drolí při pokusu o natírání tuhého medu- udžování medu na teplém místě stojí za zvážení (při pokojové teplotě je hodně tuhý), musel bych to ale přendat do malé nádoby, nechci aby se zkazil- mikrovlnka zajímavý nápad, ale nerad bych ten med znehodnotilDalší informace |
Amaretto je značka, takže je jenom jedno, nebo je víc výrobců? A pije se chlazený, nebo ne?Další informace |
Jak, nebo kde můžu zjistit, k jaké etnické skupině patřím, nebo mám geneticky nejblíž?Tak to jedimě rozborem DNA, ale neni to nic levnéhoDalší informace |
Jak nebo čím převést audionahrávku ve formátu .3gpp (mobil) na formát .mp3? Nebo ji provést přímo v .mp3.Na mobilu aplikací záznam zvuku (rekordér) jsem pořídil nahrávku a ta je ve výše uvedeném formátu .3gpp. Potřeboval bych ji ale převést do formátu .mp3, abych ji mohli instalovat jako vyzvánění na mobilu.Neví někdo o nějaké aplikaci do NB, která by toto dokázala?Případně poraďte aplikaci, která by zhotovila audionahrávku přímo do .mp3, buďto na NB, nebo v Androidu pro mobil. (Tedy pokud existuje). Díky.Další informace |
Jak se dělaly MMORPG hry jako třeba World of Warcraft nebo 4Story, Tera nebo tak?A je někde nějaký videozáznam na Youtubu nebo tak?Další informace |
Vysvětlíte text, který je uvedený v popisu?Půvdní neotázkaprosím přelož koleno sin: prosáknutí, palp. bol. med kl. štěrbiny, pobyb S0-0-130, med mn posit vazy pevné . NC v norměDalší informace |
Na med straně bérce resuistence ?Co znamená - na med straně bérce resuistence asi 3 cm_Další informace |
JAKÉ máte zkušenosti s léčbou planých neštovic? Co nejlépe zabírá ? Mazat nebo nemazat? Koupat nebo nekoupat? atd..a co nějaká homeopatika?Další informace |
Co to píše ten gulag: provokace nebo kódy nebo co???Je ZDRÁV?Další informace |
Měď a vodaDalší informace |
Jí včely med?Jistě, proto si ho vyrábějí. Pro včelstvo je med zásobou energeticky bohaté potravy. Během roku silné včelstvo vyrobí a z větší části i spotřebuje řádově stovky kg medu. Většina spotřeby probíhá v sezoně, na přečkání zimy včelstvu stačí přibližně 1 kg na měsíc. (wiki)Další informace |
Jaká brusná pasta na mosaz?Další informace |
|