• Metoda 30360 - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Metoda 30360. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Metoda 30360

  • Víte, co je metoda kuklení a kdo ji používal? Kuklil někdo vás? Čím nebo kým byste chtěli být, kdybyste se zakuklili?



    Další informace


  • Jak se jmenuje metoda, kdy kameraman při natáčení zběsile pohybuje nebo zoomuje záběr?

    Mám z toho vždycky málem infarkt když něco takového vidím, např. 5.element na Óčku se tímhle stylem natáčel a taky jsem to viděl v pár béčkovejch katostrofickejch německejch či rakouskejch filmech.Rád bych věděl na co to vlastně vždycky nadávám DD

    Další informace


  • Metoda Keratin

    Prosím Vás co potřebuji a jak postupovat u metody KERATIN jsem začátečnice,děkuji.M

    Další informace


    Jak mám urychlit růst vlasů? Rostou mi pomalu. Nějaká metoda? Poraďte prosím.

    (je mi 13 let)

    Další informace


  • Jak mám otevřít zazipovanou složku?? Kompromitovaná složka (metoda ZIP)

    Nainstalujte si nějaký komprimační program, např.WinZipWinRAR7-ZipALZipZákladní komprimační formáty umějí otevřít i Windows.

    Další informace


  • Jonášova metoda - funguje to???

    Má některá z vás zkušenost s tzv. Jonášovou metodou, kdy podle kalendáře, který je sestaven astrologickou metodou má dojít v určitý den k početí??A podařilo se vám otěhotnět??? Uvádí tam několik termínů v roce, kdy by eventuelně mělo dojít k početí životaschopného dítěte a navíc, zda by se narodil kluk nebo holka. Zkusila některá tohle s úspěchem???

    Další informace


  • na jakém principu spočívá separační metoda zvaná extrakce?na vyluhování ale jak dále?

    Princip extrakce: Jedná se o separační (dělící) proces, při kterém jsou v kontaktu dvě vzájemně nemísitelné fáze. Látky (analyty) se rozdělují mezi tyto fáze na základě různé rozpustnosti (rozdílných rozdělovacích koeficientů) v použitých rozpouštědlech. Čím větší je rozdíl mezirozdělovacími koeficienty látek, tím okonalejší je jejich oddělení.

    Další informace


    Jak funguje modifikovana indexovaci metoda?? (ve vyhledavacich)

    a href"http://books.google.cz/books?idUJh-gLdTH8IC printsecfrontcover hlcs vonepage q ffalse" rel"nofollow" http://books.google.cz/ hellip /a Od stánky 35 se to dozvíte. :)

    Další informace


  • V čem spočívá metoda kreslení pravou mozkovou hemisférou?

    Už dlouho mě láká přihlásit se na kurz, ale odrazuje mě příliš vysoká cena - jsem výtvarný neumětel, nechce se mi věřit, že by se mnou v kurzu něco svedli :))Hledala jsem aspoň víc bližších informací, ale všude se o této metodě mluví jenom tak jakože obecně, nikdy nic konkrétního. O co se vlastně jedná? Je to souhrn nějakých meditačních cvičení? Nebo se tam vyučují čistě a jen speciální kreslířský techniky a figly? Případně mix obojího? :)Teoreticky: kdybych znala princip této metody - mohla bych se podle ní učit doma sama? A nebo k tomu potřebuju vedení druhé osoby (lektora)? Zjistila jsem totiž, že o kreslení PMH vyšla letos knížka, tak by mě zajímalo, jestli by to člověku mohlo stačit :)Absolvoval jste vy/někdo z vašich blízkých tento kurz? A jaký byl výsledek?Za reakce díky všem :)

    Další informace


    Jak se jmenuje metoda tvorby názvů zvířat ap. z daných písmen?

    Není to ani Ascii art, ani kaligramy.Mám na mysli ty, jejichž obraz je tvořen z písmen z názvu třeba zvířete.Btw: To E obracet nebudu :D, ještě dostanu ban.Třeba toto: (v angličtině)Zdroj: jáPůvodní dotazJak se jmenuje metoda tvorby zvířat z písmen?

    Další informace


  • Nepustilova metoda



    Další informace


    Metoda monte carlo



    Další informace


    Bagdasarova metoda



    Další informace


  • Vyšetřovací metoda BICOM - není to moderní šarlatánství?

    Podle mne ano...Na druhou stranu - i placebo může pomáhat...-))

    Další informace


    Která metoda bělení zubů je nejšetrnější?

    Zajímalo by mě, která metoda bělení zubů je v součastnosti nejvíce šetrná.Slyšela jsem už o bělení sodou, citronem, White pearl, pastami, laserem, atd ale co z toho nejméně škodí ?Doplňuji:Vím, že kdys tady byla podobná otázka ale předpokládám, že metody bělení od té doby trochu pokročily. proto se ptám která metoda je v součastnosi nejšetrnější.

    Další informace


    Je metoda strčení si vlastního prstu do krku oficiální a bezpečný postup pro vyvolání zvracení?

    Jak se má přesně postupovat? Jak hluboko prst dát? Hýbat tam s ním? Jak u toho dýchat? Je nějaký šetrnější způsob?

    Další informace


    Jakým způsobem se zjišťovalo, která metoda čištění zubů je nejúčinnější?

    Dělali se nějaké hromadné průzkumy vzorků z úst nebo statistiky kazivosti vzhledem k vybraným čistícím metodám...(jako že v 1. případě řeknou tisícovce dobrovolníků, aby si vyčistili zuby metodou A, další tisícovce, aby zkusili metodu B a poslední tisícovce naříděj metodu C a každýmu pak odeberou vzorek slin a určí průměrný počet bakterií a kyselin, a nebo v 2. případě vyzvou ty samé lidi k těmto činnostem dobrovolně po několik let a následně jim spočtou průměrnou kazivost vzhledem k metodě kterou si zvolili)...a nebo to výzkumníci prostě jenom odvodili na blind, jak by to asi mohlo být nejlepší?

    Další informace


    Jak se nazývá tato lékařská metoda?

    Vymyslel to nějaký psychiatr, a sice že se lidem za účelem léčby psychických nemocí navrtal do mozku. Četl jsem o tom i článek na Wikipedii.

    Další informace


    Jak se jmenuje metoda léčení tlakovými body na chodidle?

    Patří do akupresury

    Další informace


    Existuje nějaká metoda, jak rychleji odbourat zbytkový alkohol v krvi?

    Dostala jsem nedávno jako PPS tyto rady:Dostatečné množství tekutin 1 – 2 litry. Vhodné jsou minerální vody, doplní minerály, především hořčík. Dále vitamín C, pomerančová nebo citrnová šťáva z čerstvého ovoceDůležité je také se najíst, pokud to žaludek umožmí. Pomáhají kyselé okurky, zavináše, utopenci. Pokud žaludek protestuje, tak slazený nápoj.Pomůže i káva – je to diuretikum, takže vyplavuje zbytkový alkohol.Samozřejmě vstřebávání alkoholu záleží na množství, výšce, váze, zda jede o pití jednoranové či pravidelné.Ale myslím si, že i když se budete cítit dobře, za volant sedat není určité bezpečné. Ale nevím, zda vždy pomůže, jak je možné si přečíst v článku Odbourávání alkoholu nijak neurychlíte. Měřili jsme, jak dlouho trvá Čtěte více na: a href"http://www.vitalia.cz/clanky/odbouravani-alkoholu/ ixzz4bIA613qP" rel"nofollow" http://www.vitalia.cz/ hellip /a

    Další informace