• Můžu dát vařit zmražené maso? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Můžu dát vařit zmražené maso?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Můžu dát vařit zmražené maso?

  • Umíte vařit? Já ano a vařím velmi rád.



    Další informace


    Budete ve svátky vařit něco svátečního nebo jako ve všední den?!



    Další informace


  • Zmrazené filety pangasia se před obalováním rozmrazují nebo ne ?

    Nechala bych je lehce povolit, lépe Vám bude trojobal držet. Ale myslím, že tak napůl rozmrzlé se budou obalovat lépe, než zcela rozmražené.

    Další informace


    Neumím vařit. Je to velký problém?

    Nazvala bych se dospívající holkou. A mnoho lidí mi říká, že bych se měla naučit vařit, že na to si nejvíce chlapa udržím. Nevím přesně, jak na tom s vařením jsem (ale ne moc dobře), jelikož jsem to nemohla pořádně otestovat. Stále si říkám, jak začnu pomalu vařit a furt nic. Ale místo vaření umím dokonale uklízet, jsem zodpovědná, samostatná a myslí, že ve světě se rozhodně neztratím. Chtěla bych od vás slyšet (číst), zda je vaření takový problém. Myslím ale, že mě to nikdy bavit nebude.

    Další informace


    Můžu dát vařit zmražené maso?

    Mám kuřecí maso na vývar, potřebuji ho udělat rychle pro psa, včera zvracel a vývar mu vždy pomůže, ale zapoměla jsem ho večer vytáhnout z mrazáku:-(Stane se tommu něco, když to dám zmrzlé do hrnce z vodou a uvařím?Všem předem děkuji za odpovědi:-)

    Další informace


    Může někdo něco vařit i když není vyučen kuchařem?

    Ano může. Většina lidí vaří a nejsou vyučeni kuchaři.

    Další informace


    Koupil jsem si balené maso nařezané na řízky. Po oddělení jednoho kusu má maso uprostřed namodralou část. Jíst?

    Nařezané kousky masa ležely na sobě, tak se od sebe otlačily. Pokud maso nepáchne, nemá prošlou lhůtu pro spotřebu, tak ho můžeš klidně tepelně upravit. :-))

    Další informace


    Kolikrát oplachujete kysané zelí, než ho dáte vařit?!

    Doplňuji:Děvčata dám na vás.Nebudu proplachovat a poprvé zkusím zahustit tím bramborem.Jinak zahušťuji jíškou.

    Další informace


    Jak začít vařit?

    Zdravím... je mi 14 let a chtěl bych se vás zeptat, jak začít vařit a konkrétně třeba jakým jídlem začít. Už umím udělat palačinky, lívance a uvařit těstoviny/špagety, ale chtěl bych se posunout někam dál. Jakým jídlem jste třeba začali vy, když jste začínali s vařením? Co byste mi doporučili, něco lehkého na přípravu? Napadlo mě, že když už umím ty těstoviny, tak by se hodilo umět třeba udělat i maso (řízek), jak přírodní, tak ve strouhance, a třeba si časem udělat i těstovinový/kuřecí salát. Jinak ještě když máme doma třeba pesto, tak si uvařím těstoviny, do toho dám to pesto a posypu to sýrem, ale pesto samozřejmě není nejlevnější záležitost a obyčejné špagety s kečupem a se sýrem mě taky časem omrzely, když na to neumím udělat ani tu směs...

    Další informace


    Jak nejchutněji uvařit uzené maso?

    Máte nějaký trik na to, aby bylo opravdu šťavnaté a chutné? Vařit jen tak a la prima, nebo přidávat nějakou vychytávku, která podpoří jeho lahodnost? Díky za vaše nápady.

    Další informace


    Jak na opravdu měkké vepřové maso? (řízky)

    Matně pamatuju na měkkounké vepřové řízky maminky i babičky, opravdu se rozpadaly na jazyku. S přítelem stále nemůžeme přijít na to kouzlo, ač snahy byly. Maso poctivě klepeme, krájíme proti vláknům, řízky smažíme velmi zvolna, pomalu. Netušíte ale někdo, jak dojít k takové měkkosti, aby se opravdu rozpadaly ? Napadlo mě je v něčem naložit, maso obvykle po jednom dni, co je naložené krásně změkne, ale mám radši klasické planější řízky.Nemáte někdo, prosím, své fígle?Díky za rady, AnuketDoplňuji:beer: O troubě jsem slyšela, ale spíše v tom, že zprudka osmahnu na pánvi (jen do jemného zezlátnutí strouhanky) a pak vložím na cca půlhodinku do čistého pekáčku a za 15 minut řízky obrátím. Zkusím to také, ale co si budeme povídat, je to čas navíc, když je rodina hladová. :-)Určitě zkusím váš recept, jen otázečka - kolik škrobu dáváte?

    Další informace


    Jak dlouho vydrží maso v lednici?

    Jak dlouho vydrží maso?od pátku (6 dní) máme v lednici naloženou v oleji krkovičku na gril. Je ješě použitelná?A od soboty (5 dní) je tam jen v sáčku nijak nenaložená kotleta na gril, je i ta použitelná?

    Další informace


    Jak dlouho mám vařit fazole??

    Jak dlouho se mají správně vařit fazole na guláš nebo polívku???

    Další informace


    Jak chytře rozevřít pečeného pstruha, aby se maso pěkně oddělilo od kosti?

    Od hlavy. Pokud je pstruh udělaný tak jak se má, stačí chytit za hlavu, vidličkou přidržet tělo a lehce lze oddělit celou páteř s hlavou i ocasem.

    Další informace


    Co vařit při omezení vitamínu K?

    Při léčbě WARFARINEM se musí výrazně omezit vitamín K - t.j. hlavně listová zelenina, zelí, pak jogurt, žloutek, játra, hovězí a telecí maso, drůbež, brambory a luštěniny omezeně,... Ale co vařit? Máte s tím nějaké zkušenosti? Existuje na ten problém nějaká kuchařka? Děkuji.

    Další informace


    Co je pravdy na tom, že je zdravé jíst maso samotné? Max. s uvařenou zeleninou? A při jídle nepít....

    Co je pravdy na tom, že je zdravé jíst maso samotné? Max. s uvařenou zeleninou? A při jídle nepít....

    Další informace


  • Klobása je obarvena červenou. Když ji hodím vařit, do vody vyskočí oranžové fleky v oleji. Používají fakt papriku?

    Konkrénekonkrétně, ale ptám se na Dunajskou klobásu. Paprika je drahá. Není důvod k barvení klobás. Jak to vidíte? Proč se to obarvuje?

    Další informace


  • Jak se nejlépe naučit vařit z vody ?

    Jak se naučit vařit z vody? Nebát se začít něco nového …Naučit se vařit z vody je moudro, v němž se hodně skrývá. Znamená to, že často začínáme od nuly, že každému z nás se může leccos podařit. Vaření z vody znamená, že se musíme naučit improvizovat, experimentovat, smířit se s tím, že se občas spálíme, že uděláme chyby, že žádný učený s nebe nespadl. .Opakovaně býváme v nulovém bodě, začínáme vařit vodu, tzn., že sbíráme odvahu, sílu, věříme, že dojdeme tam, kam chceme. Musím jít stále vpřed., nesmíme se zastavit. Uvést vodu do varu a zkoušet, co uvaříme. Často musíme překonat různá omezení, ale i tak dokázat, aby uvařená voda byla to nejlepší pro nás..Vaření z vody je vlastně základ úspěchu, třeba tím, že překonáte překážky, které vám stojí v cestě.

    Další informace


  • Co se stane s člověkem, který bude mít k jídlu pouze syrové maso ?

    Původní otázku jsem smazal, špatně jsem se zeptal.Čerpáno z dokumentu o genetice na TV Prima ZOOM.Takový člověk zemře hlady!!! Během evoluce přišli lidé o gen, který vytvářel enzymy umožňující trávit syrové maso. Stalo se to tím, že si lidé začali maso tepelně zpracovávat. Gecco velice zajímavý pořad.

    Další informace


  • Jak casto zerou mesicni kotata? obe uz zerou maso ale jakcasto jim ho davat?

    Zvykání koťat na samostatný příjem potravy začíná ve čtvrtém týdnu života koťat.V této době už koťatům nestačí pouze mateřské mléko a je čas na postupný odstav koťat.Koťatům začneme nejdříve nabízet speciální mléko pro koťata(dobře se osvědčilo i ředěné neslazené kondenzované mléko),poté tvaroh,dětské kaše a postupně zvyšujeme množství porcí.Od šestého týdne jim předkládáme mleté nebo velmi drobně nakrájené hovězí maso,může být i mixované,strouhaný tvrdý sýr a natvrdo uvařený žloutek.Mezitím můžeme koťata krmit i speciálními kotěcími konzervami.Postupné odstavování trvá od 6. do 8. týdne,kdy koťata jednak žerou sama i sají mateřské mléko.Počet porcí se postupně zvyšuje na 5 až 6 dávek denně.Kotě by mělo pravidelně přibývat na váze.Plně odstavené kotě krmíme malými dávkami šestkrát denně.Odstavování se musí dít postupně,aby si zažívací trakt kotěte zvykl na tuhou stravu.Dobrým znamením je polotuhá,formovaná stolice,kterou má zdravé kotě jednou týdně.Postupně zvykáme koťata i na přílohy k masu a na kotěcí granule.Je samozřejmé,že koťata musí mít dostatek čerstvé vody.Od doby osmi týdnů,kdy koťata dostávají zvláštní výživu,až do doby asi šesti měsíců,kdy již žerou dvakrát denně běžné krmení,je rozhodujícím faktorem jeho chuť.Nabízejte koťatům různorodou potravu,aby si nezvykla jen na oblíbený druh a nezačala být vybíravá.Ale potravu,kterou tvrdošíjně odmítají,jim násilím nevnucujte.

    Další informace