• Myslíte, že je lepší nejíst cukr? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Myslíte, že je lepší nejíst cukr?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Myslíte, že je lepší nejíst cukr?

  • Řepný cukr v pivu?



    Další informace


    Myslíte, že bych měl lepší známky, kdyby se mi učitelky a učitelé věnovali individuálně než celkově kolektiviálně ?



    Další informace


    Do cukrárny cukr s sebou-šetření



    Další informace


    Co myslíte že bude mýt lepší uplatnění pečovatelka nebo kadeřnice?



    Další informace


  • Vyradim psenicnou mouku a bily cukr



    Další informace


  • Co si myslíte že je lepší mobil??



    Další informace


  • Může být v masně u řezníka regál s doplňkovým prodejem např. olej, cukr apod?



    Další informace


  • levný cukr

    chtěl bych se zeptat, jak ušetřit na ceně za cukr? potřebuji ho větší množství i když ho hned nespotřebuji, jsem schopný ho vzít více a uskladnit. při dnešní ceně cca 20 Kč za kilo, je to šílené, klidně koupím i pytle cukru. prosím, kdo bych mohl levně nakoupit, děkuji

    Další informace


    Z jakýho důvodu třeba v Božkově nevezmou destilát z cukr. třtiny a nevyrobí tam pořádný rum?

    Pořád samej tuzenák, tradiční a podobný patoky, tak proč neudělají rum?Rum mají už snad jenom v Ostravě, zde: a href"https://www.kupi.cz/sleva/rum-tuzemsky-bozkov" rel"nofollow" https://www.kupi.cz/ hellip /a

    Další informace


    Jak svařit cukr na perlu nebo nitku?

    O ČIŠTĚNÍ CUKRUK zavařování ovoce je třeba čištěného a vařeného cukru, jenž se dle doby vaření dělí na 7 stupňů, jež určujeme zvláštním měřítkem postrádáme-li ho, nezbývá, než říditi se určitými známkami toho kterého stupně. Na 1 kg cukru nalijeme 2/3 l vody. Použijeme nádoby čisté, nejlépe kamenné, porculánové, nebo nové smaltované, neoprýskané, a za varu stíráme novou vlhkou houbou špinavou pěnu na okraji nádoby se usazující. Neobjevuje-li se už žádná pěna, je cukr vyčištěn. Pak ponoříme do roztoku lžíci a zvedneme ji do výše. Padá-li dolů cukr v podobě velkých kapek, je to prvý stupeň - tekutý var. Měřítko ukazuje 20°. O několik minut později smočíme do cukru dřevěnou lžíci, cukr má nyní padati se lžíce jako perlička na niti zavěšená. Také, stiskneme-li kapku cukru mezi ukazovákem a palcem, táhne se jako slabá nitka. To je druhý stupeň, malá perla, slabá nitka. 33-34°.Za chvilku na to zkoušíme cukr znovu. Se lžíce se táhne dlouhá nit, na níž visí kapka. Stisknutím mezi prsty objeví se delší nit, jež se netrhá. To je třetí stupeň, velká perla, 36°.Krátce na to uděláme z drátu očko, ponoříme je do cukru a hbitě na ně foukneme. Objeví se bublinky. To je čtvrtý stupeň, 40°. Za několik vteřin smočíme v cukru menší cedík a foukáme jeho dirkami. Vyletí z něho bublinky velikosti hrachu.To je pátý stupeň, který se již nemůže měřiti mírou.Za několik minut vnoříme do cukru dřevěné držadlo lžíce a smočíme je rychle ve studené vodě. Možno-li cukr zlomiti, aniž by se lepil, je to lom, š

    Další informace


    Cukr krupice nebo krystal?



    Další informace


  • Myslíte, že byl lepší život v minulosti? A proč?

    Děkuji za odpověď

    Další informace


  • lepší procesor + horší grafika vs. horší procesor + lepší grafika



    Další informace


  • barvený třtinový cukr??



    Další informace


  • Proč se sůl snáze rozpustí ve studené vodě než cukr ?!

    sol je v podstate NaCl, takze voda rozbije ionovu vazbu lahko, Na (sodik) sa viaze s kyslikom a Cl (chlor) sa viaze s vodikom. cukor ma ovela vacsie a zlozitejsie molekuly, obsahuje vela C (uhlika) ktory sa tazsie viaze na molekuly vody, teda na rozbitie molekul cukru je potrebna ovela vacsia energia - ktoru treba pridat zvysenim teploty alebo miesanim

    Další informace


  • Je lepší se s lidmi hádat, nebo je lepší sklonit hlavu a nechat si vynadat?

    Řekněme, že jsou lidé ti i ti. Ale co je lepší? Při prvním si mnohdy znepřátelíme okolí, ale na druhou stranu získáme i nějaký respekt, že si nenecháme vše líbit. Při druhém případě si lidé řeknou, že nejsme tak špatní, když se asi nechceme hádat, ale taky si mohou říct, že to je trotl, tomu můžeme nadávat. Co je tedy lepší? A nepište prosím něco mezi tím .

    Další informace


  • V některých pivech je udáván cukr. Obsahuje ho každého pivo.

    V některých pivech je udáván cukr. Obsahuje ho každého pivo.

    Další informace


    Jaký je nezdravější umělý cukr v tabletkách?

    Zdravý asi nebude nic moc žádný. Doporučeno v lékárně mi bylo sladidlo Dia Sweet s chromem, který obsahuje sukralózu aj. vyrábí ho a href"http://www.vitar.cz" rel"nofollow" www.vitar.cz /a

    Další informace


    Dá se cukr považovat za drogu?

    Možná trochu divná otázka, ale když se nad tím tak zamyslíte. Je škodlivý a hlavně si myslím, že se na něm dá vybudovat i závislost. Přece jenom kdo by si nedal lahodný čokoládový dortík že?

    Další informace


    Co nejist



    Další informace