• Na notebooku mi přestala jed webca, čím to může být?? Notebook mám značky Asus A 60000 - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Na notebooku mi přestala jed webca, čím to může být?? Notebook mám značky Asus A 60000. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Na notebooku mi přestala jed webca, čím to může být?? Notebook mám značky Asus A 60000

  • Rafinovaný cukr, sůl - je to jed?



    Další informace


    Klobásový jed



    Další informace


    Je pravda, že muslimské včely nevyrábí med, ale jed a místo žihadel dávají džihadla?



    Další informace


  • V pokoji cítím kouř i když se tam nekouři a ani netopí dřevem. čím to může být?



    Další informace


    Po výpadku el.proudu mi nejde boiler.Čím to může být?



    Další informace


  • Nemáte někdo noty na píseň Jako jed?

    Nevíte někdo, kde bych našla noty na píseň Je jako jed? a href"http://www.youtube.com/watch?vL-bAPvCv2UM" rel"nofollow" http://www.youtube.com/ hellip /a Popř. nemáte někdo tyto noty? Na internetu jsem je nenašla.Byla bych moc ráda, kdybyste mi poradili. :)Děkuji.

    Další informace


  • Čím to může být, že mi přestává občas pracovat Libre Office a Google Chrome?



    Další informace


    internetové prohlížeče stále padají :D čím to může být????

    tak základní deskou to není koupil jsem novou a problém stále trvá... HD a grafiku zkoušel kamarád ve svém PC a je to v pořádku..... zbývá procesor, ramky, zdroj ..... co by mohlo souviset s padáním prohlížeče. Já se z toho fakt po.... 2700.- nová deska s chladičema :D a problém stále trvá .... vůbec to nechápu přece když byl HD formátován a nainstalován novej systém a problém tam furt je, tak něco muselo odejít, ale co může mít spojitost s padáním blbého internetového prohlížeče, při čemž třeba WORLD OF TANKS sem po internetu normálně hrál bez jakéhokoli omezení.... ještě mě napadá nějakej kabel vevnitř... ale jakej ? :D asi postavim 2 nové počítače než opravim takovejhle z pohledu banální problém :DDoplňuji:já sem tam měl mizilu firefox, google chrome, pak i nějakej ten iron, a jedinej Internet explorer trochu jde občas, tak právě sem to dal ke kamarádovi on formátoval HD a zjistil, že tam nemůže ani pořádně nastahovat ovladače, to se mu snad povedlo přez ten explorer, ale ty prohlížeče prostě furt padaj a nevim na čem sme vlastně jestli teda závada může bejt software - když je celej novej, nebo jestli je závada hardware.... ale nechápu zase spojitost s tím že hru sem hrál po internetu bez problémů a web prostě furt padá a ani nejde obnovit relace.

    Další informace


    Nejde mi uložit hra, čím to může být?

    Jedná se o hru Dishonored, na googlu jsem akorát našel, že nejsem sám a děje se to i u jiných her.V jedné části hry mi to napíše nelze automaticky uložit, následně nefunguje ukládání přes kláves. zkratku F5 a když chci najet pomocí ESC do menu, nenaskočí menu, jen hra se sekne, následně ji musím vypnout pomocí správce úloh. Nevěděl by někdo, čím to je a jak to popřípadě opravit?Doplňuji:re: alesh-s tímto by neměl být problém, ukládat před tím místem ve hře jde naprosto v pohodě, jen až po něm to začne dělat toto...

    Další informace


    Na router připojím pouze jedno PC do LAN, čím to proboha může být?

    Prostě jakékoli další PC nepřipojím. Vyměněn kabel, vyzkoušeno jiné PC a prostě jakmile jede jeden LAN, tak další nepřipojí ani za boha. Návrat routeru do továrního nastavení nic nezměnil. Krám se jmenuje asus rt n10e. Co s tím?

    Další informace


    Mám problém s notebookem. Extrémně pomalé najíždění stránek, přitom notebook je rychlý, víte čím by to mohlo být?

    Zdravím, mám problém s notebookem. Zakoupil jsem nový notebook od Asusu, všechno jelo, jak má, ale asi po 4 měsících mi jedou pomalu internetové prohlížeče, myslím tím extrémně pomalu, nedá se na tom pracovat. Jediné , co jede v celkui v pohodě je Facebook,.Signálem to není, jelikož jsem zkoušel se připojit i na jiné wifi. Notebook jede jinak rychle, ale internet prostě ne a ne , nevíte , co s tím můžeš být ? děkujiii za odpověď..

    Další informace


    Dám flashku do počítače a ona se mě nezobrazí.Čím to může být?Děkuji.

    - je naformátovaná pro jiné zařízení- odešla do křemíkového nebe

    Další informace


    Chtěl bych si koupit notebook Asus K52F-EX426V -poradí mě někdo zda je to dobrý notebook,hlavně popsat jeho nevýhody

    Maximálně tak na psaní graficky nenáročných dopisů ve Wordu, menší tabulky v Excelu a serfování po netu (prohlížení stránek).Hry v žádném případě. Možná nějaký HD film by rozdýchal, ale moc bych mu nefandil

    Další informace


    Canon Pixma mp540 přestala tisknout



    Další informace


  • Nevíte, čím může být způsobeno, že v poslední době mám větší problémy rozpoznat, jestli můj skutek způsobí dobro?

    Jinými slovy mi činí větší potíže poznat, jestli můj čin způsobí v konečném důsledku dobro, nebo zlo, tzv. udělám nějaký skutek z dobré vůle, ale ten způsobí zlo.

    Další informace


    Kolik km nad zemí musí být těleso, aby přestala být zemská přitažlivost?

    Všeobecně,

    Další informace


  • Čím jste, čím jste chtěli být a vykonáváte své řemeslo nebo ne?

    Otázka je jasně položená v nadpisu.

    Další informace


  • prosimvas koukla sem se do úst a krčni mandle mam červene a vrchni patro za zubama mam žlute . čim to muže byt děkuji

    žlute vrchni patro za zubama

    Další informace


    Zajímá mě, zda je zpoždění menstruace po vysazení antikoncepce normální?

    Zajímalo by mě zda je to po vysazení antikoncepce normální. Původní otázkaPřestala jsem brát antikoncepci a už mam týden zpoždění menstruace, těhotenský test mi vyšel negativní.

    Další informace


    Už delší dobu mě bolí koleno. Nevíte, čím to může být?

    Od prázdnin mě bolí kolenní kloub. Vždy když udělám nějaký špatný pohyb, když dlouho sedim (skrčená nebo narovnaná noha), jedu na kolobezce a odrazim se druhou nohou, jdu do schodů nebo když na ní jenom stojím. Nemáte nějaký tip, co by to mohlo být? V létě jsem měla klíště, ale nemyslim si, že je to od toho. Neměla jsem tam flek. (Je mi 13 let). Už jsem objednaná k doktorovi, ale jestli nemáte nějaké tipy (nestalo se vám to apod.).Děkuji

    Další informace