Nudle po asijsku - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Nudle po asijsku. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Strojek na nudle - jak se jmenuje tento díl?Další informace |
Strojek na nudle - hranate nebo kulateDalší informace |
Strojek na nudleDalší informace |
Je nějaká spojitost mezi kvalitou obrazu a tím, že je film ve formátu, kdy je jenom taková ta úzká nudle?Další informace |
V které zemi a kdy se objevily první instantní nudle?Vážíte si poctivých domácích nudlí,které jsou mnohem zdravější,navíc bez různých glutamátů? Tudle - nudle.Další informace |
Patří do polévky s játrovými knedlíčkami nudle?Patří tam, nepatří, dáváte, nedáváte? :-)Další informace |
Nudle u vietnamců.Jak udělat takové nudle co se dají koupit u větnamců. Hlavně co to je za omáčku co tam dávají. DíkTak to bude jejich výrobní tajemství, když to budeš znát.... nebudou ti vzácnéDalší informace |
Nudle po asijskuDalší informace |
Nemáte recept na nudle z asijského (Vietnamského) bistra?Už léta doma kutím a snažím se udělat smažené nudle s kuřecím masem, tak jak je dělají v asijském bistru, ale nedaří se. Nemáte náhodou někdo orig. recept?Další informace |
Máte rádi nudle s mákem?Před měsícem jsme měli právě nudle s mákem v práci na oběd a od té doby si je všichni znovu uvařili...Jak dovede někdy obyčejná kantýna inspirovat!Další informace |
Má někdo vyzkoušený recept na domácí nudle?Podle receptů na netu nám vyšlo tak tuhý těsto,že skončilo jako drobenka.Mám jeden osvědčený, ale přesný rozpis ti nedám, u nás se to dělalo vždycky od oka. :-)Jedno celé vejce, lžička slunečnicového oleje, špetka soli a pak přidávám prosátou polohrubou mouku a rukama zpracovávám těsto. Musí být pevné, ale pružné. Vyválím hodně dotenka (musí být jako papír) a nechám chvíli oschnout. Pak nakrájím dlouhé pláty, dám je na sebe a dělám tenké nudličky. Zavařuji do vroucí osolené vody s trochou oleje. Hotové jsou hodně rychle. Jestli je zkusíš, přeji ti, ať se povedou.:-)Doplňuji:ad Sůwa: To máš pravdu, já je neskladuji. Dělám vždy méně, ale čerstvé. (Jednou za půl roku to přežiju:-). Ale tvůj recept určitě vyzkouším také.:-)Další informace |
Jsou nudle zdravé? A jaká mouka je na ně nejlepší?ilustrační foto: vlastníDalší informace |
Jak široké by měly být správné celestýnské nudle- jakožto vložka do polévky?I s ohledem na to, aby po prohřátí v polévce to nebyly užpříliš velké klády :-)) .Další informace |
Dámy, zkoušely jste zamrazit vařené rýžové nudle? A vařené kysané zelí? Jde to nebo vytáhnu z mrazáku pak měkký blevajs?Zelí bude po rozmrazení normální - blivajz ne! Nudle nevím - nezkoušela jsem.Další informace |
Domácí nudle a jejich výrobaTěsto na nudle vytvořím z mouky a vody, je to tak? Jaký máte názor, zkušenosti. V 80. letech byly domácí nudle běžné. Jak nyní? Pište.Doplňuji:Jahoda, netřeba více, děkuji!Další informace |
Co jsou to fridátní nudle?Na ČT1 právě opakují úžasnou Takovou normální rodinku, v jednom z dílů chtěla Pavla po mamince fridátní (nebo frigátní) nudle. Nevíte jak se dělají?Další informace |
Ahoj jak uvařit rýžove nudle?Pokud nemáš návod na obalu a jsou to ty skleněné nudle,tak je stačí na pár minut jen vložit do horké vody a pak slít.Někdy jsou ty tenoučké nudle docela dlouhé,takže já je stříhám na kratší kousky.Další informace |
Znali Afričané ve 13.-14. století nudle?Domnívám se, že nudle (těstoviny), jak je známe my, nikoliv:O původu těstovin se historici nemohou shodnout - viz odkaz. a href"http://oko.yin.cz/10/testoviny/" rel"nofollow" http://oko.yin.cz/ hellip /a V Africe se objevila jiná těstovina vyroben z tvrdozrnné pšenice: kuskus. Mnoho historiků tvrdí, že kuskus je starší než těstoviny,, pochází z 10. století. Učenci debatují, zda kuskus pochází ze západní Afriky či Severní Afriky (berberský),. Dnes je kuskus považován za specialitu marockou.Z různých anglických zdrojů.Další informace |
Jak se prosím odborně nazývají,lidově řečeno Holubi,nudle,suchý z nosu atd.? Zajímalo by mě jak tomu říkají doktoři.I na stránkách, kde lékaři reagují na různé dotazy, je zmínka o holubech . Na jedné stránce se pak uvádí výměšky z nosu. Mokrý výměšek pak hlen, sliz .Další informace |
|