• paragraf 52, pís.C - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: paragraf 52, pís.C. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - paragraf 52, pís.C

  • Paragraf chtěla bych vědět



    Další informace


  • Paragraf 55



    Další informace


    Svedek vs paragraf.



    Další informace


    Paragraf 53 v ZL?



    Další informace


  • Paragraf pro Darovací smlouvu

    Dobrý den,Darovací smlouva je uvedena v hlavě třetí občanského zákoníku.Paragrafy řečeno se darovací smlouva nachází pod § 628 až § 630 zák. č. 40/1964 Sb., obč. zák.,Zůstávám s pozdravem.

    Další informace


    Když uzavírám nájemní smlouvu na pronájem bytu, jaký bych ve smlouvě měla uvést paragraf?

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když uzavírám nájemní smlouvu na pronájem bytu, jaký bych ve smlouvě měla uvést paragraf. V minulosti jsem to měla dle § 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku. Je tento paragraf stale aktuální?

    Další informace


    Paragraf na dítě. Za pár dní mám jít do porodnice a doma mám 7 leté dítě které je na vozíčku a které

    s manželem denně vozíme do školy,jelikož, budu v porodnici tahle péče je na manželovi. Byla jsem za doktorem kde jsem žádala o paragraf pro manžela do práce a bylo mi řečeno, že paragraf může manžel dostat jenom na dobu co budu v porodnici. Manžel pracuje na směny, tedy nemůže malou vyzvedávat ze školy a já nechci tak malinké miminko brát sebou. Může manžel dostat paragraf i na více dní?

    Další informace


    paragraf 283

    dobry den chtela bych se zeptat zda se to vstahu je na paragraf 283 dekuji

    Další informace


    Paragraf 52 pracovně právní

    Kamarád byl propuštěn na hodinu dle paragrafu 52. Není to za hrubé porušení pracovní kázně, ale prý za časté marodění či co. V zaměstnání byl cca 4O let bez problému, jenom měl od lékařky potvrzení, že smí dělat pouze ranní směny. Podrobnosti nevím. Děkuji.

    Další informace


    starám se o 17 letou dceru,krerá je ztp/p pokud budu nemocná ,hospitalizováná v nemocnici má manžel nárok na paragraf?

    Domnívám se, že ano. Více informací najdete v zákoníku práce.

    Další informace