• Znáte prosím vás někdo recept na piškotový korpus z mikrovlnky? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Znáte prosím vás někdo recept na piškotový korpus z mikrovlnky?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Znáte prosím vás někdo recept na piškotový korpus z mikrovlnky?

  • Proč se tělo neboli trup nazývá též korpus?



    Další informace


    Povídala mi lékařka, která se zajímá o léčbu těla i duše, že ohřívání v mikrovlnce je zdraví nebezpečně. Věříte tomu?



    Další informace


    Korpus a krem



    Další informace


  • Jak se zbavit jiskření v mikrovlnce?



    Další informace


  • Otaceni talire v mikrovlnce



    Další informace


    Mohu ohřívat v mikrovlnce na talíři s kreslenými vzory jídlo?A mohu v ní ohřát kafe?



    Další informace


    Které materiály/kovy v zapnuté mikrovlnce jiskří a tím jí asi i poškozují?



    Další informace


    Je potřeba při výměně LCD žárovky potřeba vyměnit i korpus svítidla(zářič ve svítidle)?



    Další informace


    Jak spravit nebo co udělat, když se netočí talíř v mikrovlnce?



    Další informace


    Gril v mikrovlnce



    Další informace


  • jsk mam upect korpus??

    a href"http://www.recepty.cz/recept/dortovy-korpus-pro-zacatecniky-14536" rel"nofollow" http://www.recepty.cz/ hellip /a Doplňuji:Ty neumíš zadat slovo korpus do vyhledávače, třeba na Google?

    Další informace


    Pizza připravená v mikrovlnce

    Hrozí člověku nějaká zdravotní rizika, pokud sní mraženou pizzu připravenou v mikrovlnné troubě, tedy když je pizza vlastně uvařená, a ne upečená?

    Další informace


    Je běžné, aby při připravě popcornu podle návodu v mikrovlnce vždy cca 10% zrnek nepuklo, nebo dělám něco špatně?

    Přitom jsem zkoušel nechat o něco málo déle, některá puklá zrna byla místy až černá a stále stejný odpad..Doplňuji:Dělám to přesně podle návodu, troubu nastavit umím )) Sáček se tam nevejde sice tak, aby se mohl talíř otáčet (malý prostor), ale zkoušel jsem už obsah během přípravy protřepat, otočit atd., výsledek obdobný :-(

    Další informace


    Jak dělat vejce na měkko v mikrovlnce?

    Zatím jsem na to nepřišel. Někdy mi vejce už po pár minutách vybuchla, nebo byla připálená. Kdo ví?Odpověď:Viděl jsem i ty odkazy z Googlu. Jsou to hovadiny, vtípky a okopírované, co už jste viděli předtím.Zásady:U mikrovlnky si musíte uvědomit, že záleží na množství. Když si odzkoušíte pokus pro 2 vejce a vyjde to. Jakmile byste za stejných podmínek dělali 1 vejce, tak bouchne. I to se dá jíst, OK, jen bude na tvrdo. Vždy je nutno přikrývat poklopem!Návod vejce na měkko

    Další informace


  • Není čistě piškotový 250 g šlehaný beránek za 44 kč předražený?

    já bych řekla, že cena je průměrná bývá i dražší

    Další informace


  • Je nějaký věděcký důkaz o tom že ohřívání jídla v mikrovlnce je škodlivé? Lékař mi to kdysi řekl, prý to nemám dělat.

    Tak to nedělej.

    Další informace


    Experiment: hrozno v mikrovlnce = PLAZMA. Proč?

    Ahoj.Už dva dní se snažím pochopit, proč v té zatracené mikrovlnce vzniká plazma, když do ní umístíte dvě polokoule hroznového vína navzájem spojené kouskem dužiny.Kdybyste to chtěli vidět, máte to zde: a href"https://www.youtube.com/watch?vRwTjsRt0Fzo" rel"nofollow" https://www.youtube.com/ hellip /a Jediné pořádné vysvětlení, které na to existuje je v angličtině, což se dá, ale ještě k tomu sepsáno extrémně odborně zde: a href"http://www.madsci.orgosts/archives/1997-12/882909591.Ph.r.html" rel"nofollow" http://www.madsci.org/ hellip /a Ne, fakt tomu moc nerozumím. Kdybych ten experiment měla nějak popsat, tak je to následovně:Bobule hroznového vína je jednak tvořena velkým množstvím molekul vody, jednak obsahuje i relativně dost iontů. Tyto vlastnosti jsou základem pro rychlý ohřev, ale i spuštění i řetězové reakce vzniku iontů. Nicméně, samo o sobě to nestačí. Pokud do mikrovlnné trouby umístíte pouze jednotlivé hrozny, popřípadě dužinou nepropojené polokoule, ke vzniku plazmatu nedojde. Skutečně je potřeba k experimentu použít dvě polokoule hroznového vína, které jsou navzájem propojeny tenkou dužinou. V tomto konkrétním případě musí existovat nějaká forma zesílení mikrovlnného pole, které vede k rychlejšímu ohřevu. Je to dáno tím, že polokoule hroznového vína propojené dužinou tvoří dipolové antény. Polokoule hroznového vína představují dipólové antény, dužina mezi nimi pak přenosovou linku.A konec. Dál nevím. Nemám ani velkou představu o tom, co je to vlastně dipo

    Další informace


  • Prosím o pomoc/radu, když peču korpus na dort,tak se vždy nejdřív šlehají žloutky s cukrem a bílky vyšlehané na pěnu,ze?

    Jde mi to, že mi kamarádka dala recept na dort, jenže uvedla jen ´vyšlehat vajíčka s cukrem´. tak se raději ptám :) ať to nezpackám :D. DĚKUJU ZA RADY-POMOC

    Další informace


  • Vařila jsem maso na houbách.Druhý den jsem jídlo ohřívala v mikrovlnce a našla jsem v jídle klíště.Hrozí nějaká nemoc?

    Tak nemoc určitě nehrozí,vždyť to bylo tepelně upravené,ale i tak,ten pohled,to muselo být blééé.

    Další informace


    Lze brát rozpuštěné máslo na talířku v mikrovlnce jako přepalovaný tuk?

    Pravidelně si kousek másla nechám roztéci v mikrovlnce a pak si trochu odleji do jáhlové bezlepkové kaše kam přileji i trochu smetany. To máslo, když se ohřeje v mikrovlnce je přepalované nebo ne? Byl by rozdíl jej rozpustit třeba v kastrolku na plotně oproti mikrovlnce?Co je to vlastně přepalovaný tuk? Pouze smažení? Nebo i pečení? Či snad ta mikrovlnka?Jo a celé máslo v kaši nemám rád, protože jsem si zvyklý si cokoliv ohřívat a ze studeného mám zdravotní komplikace.DOPLŃUJI: Četl jsem tu nedávno příspěvek, že přepalované tuky spolehlivě likvidují Langerhansovy ostrůvky na slinivce a tím se zvyšuje riziko cukrovky. A já už náběh na cukrovku mám vzhledem k prediabetu. Takže může mi to trochu toho másla ohřívaného zhoršovat? Ohřívám si máslo v mikrovlnce i ke svačině k šunce.

    Další informace