• Pl. sporák mora 1442 gril - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Pl. sporák mora 1442 gril. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Pl. sporák mora 1442 gril

  • Zdravíčko, od koho je dobré nechat si zapojit plynový sporák ?



    Další informace


    Plynový sporák špatně hoří, kde by mohl být problém?



    Další informace


    Plynový sporák ok line mora na PB



    Další informace


    Plynovy sporak



    Další informace


    Mora 816mw



    Další informace


    Kombinovaný sporák Fagor 4CF-56 MSP. Je OK?



    Další informace


    Elektr a plyn sporák - co je úspornější



    Další informace


  • Návod myčka mora MV 62110?



    Další informace


    Mora im 641



    Další informace


    Jak zapojit el. sporak.?



    Další informace


    Elektricky sporak - zapojeni klasicka zasuvka



    Další informace


  • Lze sehnat podložky na vaření pro sporák (položit), abych mohl ohřívat přimo talíř s jídlem a nemusel špinit kastról?

    Jde mi o to, ze pokud dobre chapu tak kdyz dam samotny talir s jidlem na sporak, coz jsem pred chvilou zkusil, tak se sice jidlo ohralo ale po sundani talire vysel smrad pravdepodobne z nahrateho porcelanu a radsi jsem to nejedl, protoze nevim zda-li se tak neumolnuji pres talir nejake skodlive latky do jidla. Nebo to, to tak lze dělat? Neral bych take znicil talir protoze verim ze na to nejsou stavene. Kdyby byla nejaka takova podlozka pod to co by te teplo dobre prenasela a pritom nevytvarela zapach. Nejaky nejspis vodivy tenky material? Pripadne otazky a doplneni muzeme resit v diskuzi.PS: Mam samozrejme i mikrovlnku, ale treba na polivku mi to prijde skoda to porad prohanet pres ni, pac z toho pry unikaji vitaminy mnohem vic, nez kdyz to ohreju na sporak. Mam pravdu?

    Další informace


    Jak naložit sele na gril?

    Tak já bych to dělala jednodušeji,,,na cca 4-5 dní naložit do vody se solí a dát do chladna,no a pak pokračovat podle zvyku a chuti,já bych použila jen sůl,česnek,pepř,vodu,pivo. Ze začátku zabalit do alobalu,ten pak tak po dvou hodinkách sundat a točit a točit,až bude kůžička akorát,pak už jen odřezávat....žádné grilovací koření bych tam necpala,dle mého,jen pokazí tu správnou chuť.

    Další informace


  • zrezivělý elektrický sporák



    Další informace


    Sporák-plotýnky



    Další informace


    Sporák pro venkovní kuchyň



    Další informace


    Sporák - musíme předělat nějak elektriku



    Další informace


    Poraďte kvalitní gril na dřevěné uhlí



    Další informace


    MORA,elektroplynový sporák 2453,jiskří



    Další informace


    Izolace mezi sporák a kuch.linku



    Další informace