• podpora v nezaměstnanosti a nemocenská - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: podpora v nezaměstnanosti a nemocenská. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - podpora v nezaměstnanosti a nemocenská

  • Očr nebo nemocenská



    Další informace


  • Brigada versus podpora v nezamestnanosti



    Další informace


    Vypocet podpory v nezamestnanosti



    Další informace


    Nemocenska - chyba zamestnavatele



    Další informace


    Kdy chodi nemocenska



    Další informace


  • Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli už byla v Ostravě podpora v nezaměstnanosti jsem ze Zábřehu děkuji

    Doplňuji:myslela jsem tím tento měsíc.

    Další informace


  • Může exekutor požadovat splátku dluhu z podpory v nezaměstnanosti ?



    Další informace


    Dobrý den, syn je OSVČ avšak v poslední době se mu znatelně snížil výdělek. Má nárok na podporu v nezaměstnanosti ?

    Ano má nárok na podporu v nezaměstnanosti.At si zajde na Živnostenský úřad kde si přeruší živnost,odhlásí se ze zdravotní pojištovny a socialní at neplatí měsíční částky jako živnostník a může se jít přihlásit na Úřad práce.Můj manžel to tak taky měl.

    Další informace


    Od ledna 2008 jsem pobírala podporu v nezaměstnanosti,ted již přes rok pracuji mám nárok na novou podporu v nezam.? jana

    ANO !Opakovaně máte nárok na podporu v nezaměstnanosti tehdy, pokud jste pracovala nebo vykonávala jinou výdělečnou činnost alespoň 6 měsíců poté, co Vám byla vyplácena předchozí podpora.p.s. ale není lepší se spíše zajímat o to, jak si práci udržet ? -DOPLNĚNA:To 1popelka1:Pro opakované získání podpory stačí skutečně odpracovat následných 6 měsíců...(§ 49/1 zákona o zaměstnanosti - viz zdroj)

    Další informace


    Nárok na podporu v nezaměstnanosti, když jsem se včas nepřihlásila na ÚP?

    Zdravím vás. Nemůžu se nikde dočíst, jak je to s nárokem na podporu v nezaměstnanosti.Za poslední 2 roky jsem odpracovala 17 měsíců, podala jsem výpověď a hlavní pracovní poměr skončil k 31.10. Ještě předtím jsem ale odjela na 2 měsíce do zahraničí (čerpala jsem dovolenou), takže jsem se nepřihlásila do 3 dnů na pracovní úřad.Jdu se přihlásit příští týden, ale chci být připravena. Mám nárok na podporu, i když jsem se nenahlásila do 3 pracovních dnů? V jaké výši a jak dlouho?Jen pro info, zdravotní si platím sama (za ty dva měsíce, co jsem byla na líbánkách), sociální nehodlám platit.Prosím, budu ráda, když napíšete jen vy, kdo víte jistě. Mám s Odpovědi.cz zkušenost, že píšou lidi co si myslí a to je docela k ničemu. Děkuji :-)

    Další informace