Pokud patří balkon do společných prostor domu, znamená to, že teoreticky mám právo na vstup na kterýkoliv balkón v domě? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Pokud patří balkon do společných prostor domu, znamená to, že teoreticky mám právo na vstup na kterýkoliv balkón v domě?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Jaká je sankce za provoz auta bez TK? Ptám se pouze teoreticky, kámoš říkal, ža asi 5000Kč a 2 body...?Další informace |
Cítili jste dnes v domě plyn? Co mám dělat, když v jednom domě plyn byl cítit ve sklepě?Další informace |
Mohl by teoreticky motorový vůz 810 jet po normálněrozchodných tratích Shinkansenu?Další informace |
Pokud patří balkon do společných prostor domu, znamená to, že teoreticky mám právo na vstup na kterýkoliv balkón v domě?Další informace |
Pokud pijete doma občas víno a pokud máte k vínu rádi sýr, který patří mezi oblíbený?Císařský - prvně jsem ho ochutnala a kozí.A roquefort/nivu!!!Další informace |
Každý má právo na slabou chvilku, jakýsi okamžik slabosti. Má také právo na silnou chvilku? Nebo se nijak neprojevuje?1. Neplatí třeba pro silnou chvilku, že jisté je jen jediné, totiž že jisté není nic. Lao-c2. „Když máte slabou chvilku, nedělejte radikální závěry, jelikož často nebývají správné. Jan Lukáš3. „Přece žádný liják netrvá dlouho. Absolutní dokonalost se zdá rušivá. Lao-cDalší informace |
Jak se slučuje právo na ochranu osobních údajů a právo někoho legitimovat v případě prodeje alkoholu mladistvým?P.S. Jako dítěti mi nechtěli v době žní prodat ani sirkyDalší informace |
Má právo ten,kdo dostal od KPPP výzvu k podání vysvětlení, právo nahlížet do dokumentace před tímto vysvětlením?Dle ustanovení § 60zák.č.200/1990 je předvolání k podání nezbytného vysvětlení k prověření došlého oznámení o přestupku od PČR.Lze nahlížet do dokumentace a případně před zahájením jednání o přestupku doložit důkazy?Další informace |
Má manžel právo na půl domu v tomto případě?Pokud manželka žije v jiném městě s někým jiným a po dvou letech žití v jiném městě koupí dům,ale má v kupní smlouvě napsáno,že dům je jejím vylučnym majetkem hrazen vyhradne z jejich prostředků,a manžel je vedlejší učastník,a podepsala to jak manželka,tak manžel,může si manžel v případě rozvodu půlku domu nárokovat?má šanci uspět,když souhlasil s a podepsal,co je v kupni smlouvě?a v pripade exekuce,ktera mu hrozí,jak to exekutoři budou brát?dalsi věc je,ze ta manželka tam nechala udelat upravy za 200tisic,ktere hradil její přítel,s kterym žije.staci prokazat,ze ona prijem nemá,uveri soud,ze to slo skutecne z prostředku pritele,kdyz věci kupovane jsou na její jmeno?její muž odmita podepsat nesporný rozvod,chce,at rozhodne soud-má na mysli majetek.on svůj prije má-duchod 10tisic a ještě pracuje,jenze splácí dluhy.Další informace |
Nebyl by to teoreticky paradox sledovat, pokud by ve třetí světové válce Židé vyhlazovali Němce a Evropě to nevadilo?Bylo by to občanské právo Židů?Další informace |