Používáte doma při vaření batáty? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Používáte doma při vaření batáty?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Používáte při nákupu místo slova dva (dvě) výraz pár?Další informace |
Vaření v kamionu na 2kg bombě nebo kartušíchDalší informace |
Kdo už doma používáte výhradně a všude LED nebo diodové žárovky?Další informace |
Znáte nějaké neobvyklé jídlo nebo neobvyklý postup vaření?Už se vám někdy stalo, že vám někdo nevěřil, že může být nějaké jídlo, o kterém jste mu povídali, chutné? Nebo nevěřil, že jde udělat nějakým nezvyklým postupem? Mně ano. A nemám moc ráda, když mi někdo nevěří a kouká na mě jako na blázna.Třeba tvarohový koláč, kde se nedělá těsto, ale jen se na plátky másla nasype směs mouky, cukru a prášku do pečiva, to mi dost lidí nevěří, dokud si to sami nevyzkouší. Já tomu teda taky nevěřila, to se přiznám.Nebo maso potřené bílým jogurtem s kari kořením a osmažené, nad tím se pár lidí už ošklíblo a přitom je to táák dobrý. Znáte ještě něco dalšího takového? :)Další informace |
Vaření v konvektomatech a parních hrncích.Má někdo zkušenosti s vařením v parních hrncích-konvektomatech ? Mám na mysli třeba Clatronic HLD 3322 Rohnson R 298 nebo Hyundai MPF 926 Dík za radu .Další informace |
Vaření bramborJdou nějakým způsobem uvařit v mikrovlnce brambory?A jak?Díky za radu.Další informace |
Uškodí hovězímu guláši delší vaření?Třeba 2,5 hodiny.Další informace |
Tak kdyz jsme u kategorie jidlo a vareni,nemohu se zeptat na nic jineho,nez,co mate nejradeji?řízek-jakýkoliv teplý ,studený , prasátkový drůbeží , přírodní, prostě řízekDalší informace |
Pokud doma pijete vínko, jaké používáte sklenky?Na stopce? 2 dcl a naléváte po okraj? 4 dcl a naléváte do cca poloviny? Nebo do sklínky po svíčce nebo hořčici?Další informace |
Je vhodné k vaření používat teploun vodu, která protekla elektrickým bojlerem na ohřev vody?Osobně s teplou vodou zacházím podle toho jak je označena. TUV - teplá UŽITKOVÁ voda. Kotle zpravidla nejsou certifikovány na využití pro pitnou vodu - někde může být použit materiál ze kterého se do vody bude uvolňovat něco co bys pít nechtěl. Navíc se v bojleru hromadí usazeniny, které se mohou uvolňovat. A na nich se může líbit různým breberkám.Další informace |
Je pravdou,že brambory mrznou při -1°C. Při +1°C už sládnou. Při +8°C začínají klíčit a při +15°C rychle vadnou a hnijí?Není pravdou, ale je pravda, že je na jedné stránce je uvedené totéž, co uvádíte. Chlad bramborám nevadí, ublížit jim může mráz.Při mínus jednom stupni Celsia mrznou, při jednom stupni nad nulou sládnou.Ideální je teplota kolem pěsti stupňů Celsia, teplý sklep, který je třeba občas vyvětrat.Víc než osm stupňů nad nulou může způsobovat jejich klíčení, při ještě větší teplotě začínají rychle vadnout a hnít. a href"http://www.spirit.cz/index.php?optioncom_content viewarticle id3314:jak-spravn-uchovat-brambory" rel"nofollow" http://www.spirit.cz/ hellip /a Doplňuji:Ještě jeden odkaz na Receptář prima nápadů a href"http://www.telereceptar.cz/jak-skladovat-brambory-s434CZ" rel"nofollow" http://www.telereceptar.cz/ hellip /a Optimální teplota během skladování je v rozmezí 3-5 st. C , maximálně však do 7 st. C. V teplejším prostředí by brambory začaly klíčit a při více než 15 st. C rychle vadnou a hnijí. Pokud je sklep teplejší , vyplatí se časté větrání. Ani přílišné chladno nedělá uskladněným hlízám dobře. Při teplotě pod nulou začínají hlízy namrzat. Při plus 1 st. C sládnou. více diskuseDalší informace |
Jak umýt pečlivě prkénka na vaření?Umytí prkénka na vaření, aby nebyla cítit.Další informace |
Jak rozvařit čokoládu na vaření?Nejlépe ve vodní lázni - dát do plechového hrnku + tuk, nebo máslo a ponořit do větší nádoby s horkou vodou a za stálého zahřívání míchat do rozpuštění.Snazší je dát rozlámanou čokoládu + ten tuk do sklenice, nebo hrnku a v mikrovlnce nechat cca 1 minutu a pak chvíli nechat dojít.Další informace |
Jak přeložit tyto režimy hrnce na vaření?Co znamenají tyto režimy hrnce na vaření? PLAIN RICE, RINSE-FREE RICE, GERMINATED BROWN RICE, PORRIDGE, MIXED RICE. Hledám nějaký rozumný překlad, ne google. DěkujiDalší informace |
Jak moc nabyde při vaření celá pohánka - jako rýže, víc? Chutí se dá k něčemu přirovnat?Jsem ji ještě nejedl,chci vyzkoušet..Doplňuji:Prosím, ne recepty, umím je najít -) Spíše vlastní praktickou zkušenostDalší informace |
mám notebook windows 7,doma mi bezdrátový internet nefunguje(u známych mi jde) a přes kabel(doma) to funguje.Co s tím?Používám Wifi,doma mám jen krabičku a venku antenu.Další informace |
I při prvních třech dnech nemoci může přijít kontrola ? socialka nebo zamestnavatel? Vzdyt jsou doma stejne zdarma :DDoplňuji:no a ta neschopenka musi byt i kdyz jsem doma treba jen 2-3 dny?Další informace |
Vaření vody v pet lahviJak je možné že můžu klidně uvařit vodu v pet lahvi a ta se nerozteče? (úkol na fyziku)Další informace |
Máte svůj oblíbený hrnec na vaření?Je večer, úterý a mám pro vás odpočinkovou otázku která mě zajímá abych se zlepšil.Ale můj oblíbený hrnec je 25 cm průměr a 9 výška a má poklici.A kdyby se vám nechtělo odpovídat na tuhle otázku tak přidám kolik je 4x80. Pokaždé mě to vypadne z hlavy a já si myslím že je to víc.Další informace |
Kutilové a bastlíři, používáte při pájení kalafunu, nebo nějaké p. pasty či kapaliny?Záleží na materiálu co pájím.Další informace |
|