• Používáte nějaké exotické nebo zvláštní koření na přípravu pokrmů? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Používáte nějaké exotické nebo zvláštní koření na přípravu pokrmů?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Používáte nějaké exotické nebo zvláštní koření na přípravu pokrmů?

  • V čem skladujete koření



    Další informace


    Mám humor na rozdávání! Chcete někdo trošku toho vzácného koření?



    Další informace


    Lze hodnotit těšení se na důchod jako přípravu na sebevraždu?



    Další informace


  • Jak postupovat a co je potřeba k vypálení jablkovice?Nemám na mysli vypálení,ale samotnou přípravu-od sběru.Díky.



    Další informace


  • Je nějaký zvláštní důvod k tomu, aby lahve od Vincentky byly nevratné?



    Další informace


  • Marně na voyo.cz hledám pořad Koření, bylo před dvěma týdny a bylo to o řasách pěstovaných na střechách hotelů..



    Další informace


  • Čerstvé nebo sušené koření?

    Které koření (bylinky) je lepší mít doma a přidávat do pokrmů čerstvé a které je lepší si jednoduše koupit sušené v pytlíku?

    Další informace


    Je sůl koření?

    Doktor mi přikázal přestat jíst kořeněná jídla. Já ale miluju silně posolená jídla a nerada bych se jich vzdávala. Počítá se sůl mezi koření? Můžu dál silně solit i když mám zakázané koření?

    Další informace


    Jaké koření použít místo kerblíku?

    Chystám se péct jehněčí a v receptu je kerblík,který nemám.Poradíte?Děkuji.

    Další informace


    Jak připravit daňčí hřbet?Mám ho vykostit,naložit,jaké koření?Prosím o nějaký dobrý osvědčený recept.Děkuji.

    Vykostit nemusíte, ale můžete, také podle toho co z něj chcete dělat. Recepty jako na srnčí či jinou zvěřinu. Já upřednostňuji, naložit s kořenovou zeleninou, podobně jako na svíčkovou. Koření podle chuti a zvyku, na zvěřině by nemělo chybět trošku jalovce, bobkový list, můžete přidat i nějakou bylinku. Potom pozvolna péct za stálého podlévání i se zeleninou. Přeji mnoho zdaru.

    Další informace