• právo zaměstnance v část.inv.důchodu - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: právo zaměstnance v část.inv.důchodu. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - právo zaměstnance v část.inv.důchodu

  • Nahlaseni nemoci zamestnance



    Další informace


  • Co je to aktivní volební právo a pasivní volební právo ?



    Další informace


  • Spoření se stát. podporou pro inv. důchodce?



    Další informace


    Kde najdu kalkulačku na výpočet exekuce z důchodu? Kolik zůstane po srážce z důchodu 10000Kč nepředn.pohledávka,sám.

    a href"http://www.vyplata.cz/vypocty/vyse-nezabavitelne-castky-ze-mzdy-11.php?stayformtrue" rel"nofollow" http://www.vyplata.cz/ hellip /a

    Další informace


    Jak budu krácena na starobním důchodu při odchodu v listopadu 2011 oproti odchodu o rok dřív v r.2010?

    odcházím do strobního důchodu v listopadu 2011 a doslechla jsem se, že se budou důchody krátit asi o 1000,-těm kteříbudou odcházet r. 2011 oproti těm, kteří odešli a odejdou v r.2010? jak budu tratná oproti tomu ,kdybych odešla o rok dříve tj.v listopadu 2010?

    Další informace


    Jaké výhody a nevýhody má mandátní smlouva pro zaměstnance? Musím na základ mandátní smlouvy si sama platit sociální ...

    Jaké výhody a nevýhody má mandátní smlouva pro zaměstnance. Může být uzavřena i mezi podnikatelem a fyzickou osobou?Po uzavření mandátní smlouvy si musí zaměstnanec sám platit sociální a zdravotni pojištění? Mám jet jako delegát do Turecka a cestovní kancelář se mnou chce uzavřít mandátní smlouvu.Nevím co by to pro mne jako zaměstnance mělo znamenat, protože jsem si zjistila že mandátní smlouva se může uzavřít pouze mezi podnikateli. Děkuji za odpověď

    Další informace


    Mám venkovský obchod a chci otevřít ještě jeden na 4 hod denně.Nechci zaměstnance ,může tam prodávat brigádník na DPP?

    Určitě může, nic tomu nebrání. Ovšem dohoda má svá omezení, pokud je nepřekročíte, nic tomu nestojí v cestě.

    Další informace


  • Má právo mě někdo fotit bez mého souhlasu? a pokud ano má právo mou fotku zveřejňovat na internetu bez mého souhlasu??

    Ne. Viz nový OZ: § 12 (1) Písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkající se fyzické osoby nebo jejích projevů osobní povahy smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením. Zdroj: a href"http://zakony.centrum.cz/obcansky-zakonik/cast-1-hlava-2" rel"nofollow" http://zakony.centrum.cz/ hellip /a

    Další informace


    Jak dlouho trvá obnovení sirotčího důchodu na SŠ?

    Zdravím,po ukončení mého studia ve čtvrtém ročníku mi byl pozastaven sirotčí důchod. Na škole jsem neprospěl, takže jsem předkládal potvrzení o studiu 20 dní před její obvyklou výplatou. Dnes (4tého), kdy mi vždy důchod chodil, tak nepřišel. Ví někdo jak dlouho se obnovení ověřuje?Děkuji

    Další informace


    Ručení zaměstnavatele za věci zaměstnance, pokud je musí odkládat na vrátnici

    Ve firmách, kde musíte na vrátnici odevzdávat vše co máte u sebe, včetně mobilů, klíčů, ...Ručí třeba zaměstnavatel za mobil nebo řekne: Mobil si nemáte do práce nosit, protože jej k výkonu práce nepotřebujete a je to věc obvykle do práce nenošená. A tvrzení, že hned po práci musím zavolat dceři zda se v pořádku vrátila ze školy zaměstnavatele nezajímá.

    Další informace