převoc jednotek ve fyzikálně chemických vzorcích přesněji u objemu - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: převoc jednotek ve fyzikálně chemických vzorcích přesněji u objemu. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Věříte reklamám? Pokud ano, jaké přesněji?Další informace |
Proč jde v cheatovacim programu Cheat engine do hry pridat jen 2 147 000 000 jednotek?Další informace |
RD vymezení bytových jednotekDalší informace |
Bytovy dum bez bytovych jednotek?Další informace |
Název samplu resamplu v uvedených vzorcích muziky?Další informace |
Která HERNÍ myš je podle vás nejlepší? přesněji pro 15leté?Další informace |
Co se stane, bude-li konvenční raketou zasaženo skladiště chemických zbraní?(jako trest za jejich použití) a href"https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/online-americka-armada-na-rozkaz-trumpa-bombarduje-syrsky-re/r~d50a91a63cbc11e8bacfac1f6b220ee8/" rel"nofollow" https://zpravy.aktualne.cz/ hellip /aDalší informace |
Z čeho se skládá dezertní příbor ? A jak vypadá rybí příbor ? Přesněji vidlička ?Dezertní příbor tvoří pouze vidlička. Používá se na nejrůznější druhy koláčů a dortů, na dezerty. Obvykle má tři hroty, jeden může být rozšířený a slouží k ukrojení a následnému nabrání pokrmu. Přední část dezertní vidličky je menší a užší než je tomu u běžné vidličky.Rybí příbor tvoří širší vidlička a tupý nůž s hranou zalomenou do mírné špičky. Tímto nožem se křehké rybí maso nekrájí, ale pouze lehce odlupuje od kostí.Další informace |
Program na výpočet objemuDalší informace |
Za jakých podmínek je třeba 100% hlasů k hlasování na domovní schůzi majitelů bytových jednotek?Mám otázku: Za jakých podmínek je třeba 100% hlasů k hlasování (tj. všichni). Otázka 2.: Patří balkon vlastníkoví bytu? Děkuji za odpovědi.Další informace |
Vzduch má počáteční objem v1 a p1 a teplotu 20(stupnu celsia).Jestlize ho stacime na 1/4 objemu zvysi se jeho tlak**6x Jaká je jeho teplota po stlačení ?Další informace |
Kolik kuliček se vejde do krychle o objemu 1 m3?Zdravím všechny matikáře. Potřeboval bych poradit s následující úlohou - mám zadání, mám řešení, ale potřebuji postup, jak se dopočítám k tomu výsledku. Poradíte mi? Předem děkuji.Zadání: Máme hlasovací urnu, jejíž vnitřek je krychle o objemu 1 m3. Hlasování probíhá vhozením černé nebo bílé kuličky o průměru 1 cm do hlasovací urny. Předpokládejme, že kuličky jsou uvnitř zarovnávány co nejvýhodnějším způsobem . Kolik se maximálně vejde kuliček do urny?Výsledek má být 1 396 070 kuliček. Poradíte mi, jak se k tomu výsledku dopočítám?Další informace |
Je možné vypočítat zvětšení objemu vody, když se v ní rozpustí např. cukr?Stačila by mi odpověď ano/ne hlavně,aby byla správná.Další informace |
Jakým směrem je střed naší galaxie? Přesněji myslím rektascenzi.Na netu jsou dvě hodnoty 17h a nebo 0°, s nimi se na internetu setkávám neustále. Jsem zmaten, nevím kterou mám brát jako správnou... Poradíte mi?Další informace |
Jaké fyzikálně chemické děje se dějí v pečivu (rohlík), když se nechá v igelitovém pytlíku, že změkne a je z něj guma?Chléb, pokud je správně vyroben a dostatečně propečen je v podstatě poměrně trvanlivá potravina. Avšak během jeho uchovávání dochází ve střídě k řadě fyzikálně-chemických změn, které souhrnně nazýváme stárnutím chleba. Jedná se zejména o tzv. „retrogradaci škrobu“, při které škrob postupně přechází z gelovité struktury zpět do struktury krystalické, ve které se původně nacházel v mouce. Celý proces je doprovázen postupnou ztrátou elastičnosti střídy a nárůstem její drobivosti. Při tomto procesu se z chleba uvolňuje voda – chléb vysychá. Nejrychleji tento nežádoucí proces probíhá při teplotě 0 až 10 °C, proto chléb nikdy neskladujeme v ledničce. S rostoucí teplotou se proces retrogradace škrobu zpomaluje, při teplotě 50 °C se již prakticky zastavuje, zároveň s tím se však výrazně zvyšuje nebezpečí plesnivění výrobku. V praxi je doporučováno skladovat chléb při teplotě 20-25 °C, zabalený do čisté utěrky a následně vložený do vhodné nádoby (tzv. chlebovky).Další informace |
Hustota ethanolu je 789kg/m3. Urči hmotnost ethanolu o objemu 1L.Fyzika 7.ročníkProsím o postup výpočtuDalší informace |
Neví někdo přesněji, jak dlouho nehchat ležet na slunci třezalku v oleji, když vyrábím janův olej?návody na toto se hodně liší, na internetu popisují dobu od tří do sedmi týdnů, což mi přijde jako hodně veliká tolerance ..znáte přesnější?Doplňuji:Samba: hezky červené :o ..a která červená se mně má líbit, aby to bylo správně macerované?Další informace |
Nejsou někde na internetu ,,poučky na převody jednotek?Zítra píšeme test na převody jednotek, naposledy jsme to brali v 6. třídě a já si to už moc nepamatuju, a dívala sem se do sešitu z 6. třídy a myslím že ty převody tam mám blbě, není na internetu nějaká stránka kde jsou napsány všechny převody jednotek? například 1 metr100cm atd?Já hledala ale nenašla.... DěkujiDoplňuji:kapitán: Jistě, takže podle Vás lžu? Tak to teda děkuji...... hledala jsem ale špatně -.- do vyhledávaču jsem zadala převody, tudíž mě vyšlo špatný stránky než jsem chtěla, jinač všem ostatním děkuji :)Další informace |
Máte tu někdo zkušenost s foťáky od Sony ? Přesněji kompakty s výměným objektivem.Jsem Canonista, ale fotím také na film s láskou Zenitem, přemýšlím nad tím že si koupím Sony Alpha A7 II..Zapůjčil mi ho známý a byl jsem fascinován barvama, které nenabízí ani Canon a ani Nikon, navíc, pro mě, člověka který hodně trpí na vzhled je minimalistiké provedení třešničkou na dortu, jaké jsou vaše zkušenosti s foťáky od Sony ?Další informace |
Tipy na příklady o objemu válcedostanu je?Další informace |
|