• převoc jednotek ve fyzikálně chemických vzorcích přesněji u objemu - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: převoc jednotek ve fyzikálně chemických vzorcích přesněji u objemu. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - převoc jednotek ve fyzikálně chemických vzorcích přesněji u objemu

  • Věříte reklamám? Pokud ano, jaké přesněji?



    Další informace


    Proč jde v cheatovacim programu Cheat engine do hry pridat jen 2 147 000 000 jednotek?



    Další informace


  • RD vymezení bytových jednotek



    Další informace


    Bytovy dum bez bytovych jednotek?



    Další informace


  • Název samplu resamplu v uvedených vzorcích muziky?



    Další informace


    Která HERNÍ myš je podle vás nejlepší? přesněji pro 15leté?



    Další informace


  • Co se stane, bude-li konvenční raketou zasaženo skladiště chemických zbraní?

    (jako trest za jejich použití) a href"https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/online-americka-armada-na-rozkaz-trumpa-bombarduje-syrsky-re/r~d50a91a63cbc11e8bacfac1f6b220ee8/" rel"nofollow" https://zpravy.aktualne.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Z čeho se skládá dezertní příbor ? A jak vypadá rybí příbor ? Přesněji vidlička ?

    Dezertní příbor tvoří pouze vidlička. Používá se na nejrůznější druhy koláčů a dortů, na dezerty. Obvykle má tři hroty, jeden může být rozšířený a slouží k ukrojení a následnému nabrání pokrmu. Přední část dezertní vidličky je menší a užší než je tomu u běžné vidličky.Rybí příbor tvoří širší vidlička a tupý nůž s hranou zalomenou do mírné špičky. Tímto nožem se křehké rybí maso nekrájí, ale pouze lehce odlupuje od kostí.

    Další informace


  • Program na výpočet objemu



    Další informace


  • Za jakých podmínek je třeba 100% hlasů k hlasování na domovní schůzi majitelů bytových jednotek?

    Mám otázku: Za jakých podmínek je třeba 100% hlasů k hlasování (tj. všichni). Otázka 2.: Patří balkon vlastníkoví bytu? Děkuji za odpovědi.

    Další informace


  • Vzduch má počáteční objem v1 a p1 a teplotu 20(stupnu celsia).Jestlize ho stacime na 1/4 objemu zvysi se jeho tlak*

    *6x Jaká je jeho teplota po stlačení ?

    Další informace


    Kolik kuliček se vejde do krychle o objemu 1 m3?

    Zdravím všechny matikáře. Potřeboval bych poradit s následující úlohou - mám zadání, mám řešení, ale potřebuji postup, jak se dopočítám k tomu výsledku. Poradíte mi? Předem děkuji.Zadání: Máme hlasovací urnu, jejíž vnitřek je krychle o objemu 1 m3. Hlasování probíhá vhozením černé nebo bílé kuličky o průměru 1 cm do hlasovací urny. Předpokládejme, že kuličky jsou uvnitř zarovnávány co nejvýhodnějším způsobem . Kolik se maximálně vejde kuliček do urny?Výsledek má být 1 396 070 kuliček. Poradíte mi, jak se k tomu výsledku dopočítám?

    Další informace


    Je možné vypočítat zvětšení objemu vody, když se v ní rozpustí např. cukr?

    Stačila by mi odpověď ano/ne hlavně,aby byla správná.

    Další informace


    Jakým směrem je střed naší galaxie? Přesněji myslím rektascenzi.

    Na netu jsou dvě hodnoty 17h a nebo 0°, s nimi se na internetu setkávám neustále. Jsem zmaten, nevím kterou mám brát jako správnou... Poradíte mi?

    Další informace


    Jaké fyzikálně chemické děje se dějí v pečivu (rohlík), když se nechá v igelitovém pytlíku, že změkne a je z něj guma?

    Chléb, pokud je správně vyroben a dostatečně propečen je v podstatě poměrně trvanlivá potravina. Avšak během jeho uchovávání dochází ve střídě k řadě fyzikálně-chemických změn, které souhrnně nazýváme stárnutím chleba. Jedná se zejména o tzv. „retrogradaci škrobu“, při které škrob postupně přechází z gelovité struktury zpět do struktury krystalické, ve které se původně nacházel v mouce. Celý proces je doprovázen postupnou ztrátou elastičnosti střídy a nárůstem její drobivosti. Při tomto procesu se z chleba uvolňuje voda – chléb vysychá. Nejrychleji tento nežádoucí proces probíhá při teplotě 0 až 10 °C, proto chléb nikdy neskladujeme v ledničce. S rostoucí teplotou se proces retrogradace škrobu zpomaluje, při teplotě 50 °C se již prakticky zastavuje, zároveň s tím se však výrazně zvyšuje nebezpečí plesnivění výrobku. V praxi je doporučováno skladovat chléb při teplotě 20-25 °C, zabalený do čisté utěrky a následně vložený do vhodné nádoby (tzv. chlebovky).

    Další informace


    Hustota ethanolu je 789kg/m3. Urči hmotnost ethanolu o objemu 1L.

    Fyzika 7.ročníkProsím o postup výpočtu

    Další informace


  • Neví někdo přesněji, jak dlouho nehchat ležet na slunci třezalku v oleji, když vyrábím janův olej?

    návody na toto se hodně liší, na internetu popisují dobu od tří do sedmi týdnů, což mi přijde jako hodně veliká tolerance ..znáte přesnější?Doplňuji:Samba: hezky červené :o ..a která červená se mně má líbit, aby to bylo správně macerované?

    Další informace


    Nejsou někde na internetu ,,poučky na převody jednotek?

    Zítra píšeme test na převody jednotek, naposledy jsme to brali v 6. třídě a já si to už moc nepamatuju, a dívala sem se do sešitu z 6. třídy a myslím že ty převody tam mám blbě, není na internetu nějaká stránka kde jsou napsány všechny převody jednotek? například 1 metr100cm atd?Já hledala ale nenašla.... DěkujiDoplňuji:kapitán: Jistě, takže podle Vás lžu? Tak to teda děkuji...... hledala jsem ale špatně -.- do vyhledávaču jsem zadala převody, tudíž mě vyšlo špatný stránky než jsem chtěla, jinač všem ostatním děkuji :)

    Další informace


    Máte tu někdo zkušenost s foťáky od Sony ? Přesněji kompakty s výměným objektivem.

    Jsem Canonista, ale fotím také na film s láskou Zenitem, přemýšlím nad tím že si koupím Sony Alpha A7 II..Zapůjčil mi ho známý a byl jsem fascinován barvama, které nenabízí ani Canon a ani Nikon, navíc, pro mě, člověka který hodně trpí na vzhled je minimalistiké provedení třešničkou na dortu, jaké jsou vaše zkušenosti s foťáky od Sony ?

    Další informace


  • Tipy na příklady o objemu válce

    dostanu je?

    Další informace