• Při jaké teplotě tuhne mléko s čokoládou? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Při jaké teplotě tuhne mléko s čokoládou?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Při jaké teplotě tuhne mléko s čokoládou?

  • Pijete rádi mléko? Já ano, zrovna si dávám sklenici :P



    Další informace


    Kráva pije vodu a je z ní mléko, zmije pije vodu a je z ní jed! Co u člověka? Jen z čistého pramene plyne čistá voda?



    Další informace


    Krabicové mléko vs průjem



    Další informace


  • Zbytek vaječného likéru skladovaný měsíc při pokojové teplotě vyhodit?

    Když je tam akohol tak proč by měl být závadný zdravotně? Na obale není nic o teplotě uchovávání.

    Další informace


    Při jaké teplotě se sráží bílkoviny?

    Doplňuji:konkrétně ve vajíčku

    Další informace


    Může se zkazit nakládaný sýr zrající při pokojové teplotě?

    Ve většině receptů se uvádí nechat zrát 3 dny v pokojové teplotě, pak teprve uložit do lednice. Není mi jasné, jak je možné, že se sýr tímto nezkazí...A jestli musí být sklenice plná oleje až po okraj, můžu naplnit jen půlku nebo je to jedno? Díky

    Další informace


    Jak dlouho mám vařit mléko na puding?

    Jakmile začne vařit, přilít zbytek s rozmíchaným pudingem a za stálého míchání vařit ještě cca 2 minuty.

    Další informace


    Dá se někde koupit prasečí mléko?

    když se dá koupit kravský, koňský a kozí...

    Další informace


    Co je na tom pravdy, že za bouřky se dříve mléko v sáčku tzv. zdrclo?

    Vzpomínám si, že když matka přinesla mléko v sáčku (bývaly modré a červené) a hned je nepřevařila, na druhý den se mléko zdrclo. V obchodech nebývaly kvalitní mrazáky, takže mléko se uskladňovalo v bednách při vyšší teplotě než dnes. Zřejmě tomu tak bylo i při bouřkách. Nevím proč.

    Další informace


  • Nevíte, kdy a kde se začalo vyrábět krabicové mléko?

    Krabicové mléko a nápoje se v posledních letech staly natolik běžné, že je těžké si představit, že tomu tak před nějakými 10 nebo 20 lety.Muž, který je odpovědný za vznik těchto obalů se jmenoval John Van Wormer, který vlastnil hračkárnu v Toledu v Ohiu v USA. Na myšlenku plnit mléko do papírových obalů přišek jednoho rána, když se mu podařilo rozbít láhev mléka a rozlít mléko po podlaze.Na svůj výrobek obdržel patent roku 1915. Obal nazval Pure-Pak , což mělo symbolizovat, že obal je na jedno použití.To nejtěžší však teprve Wormera čekalo: navrhnout stroj, který by byl schopen jím navržené obaly vyrábět. Tento vývoj a zkoušení mu zabralo 10 let.Ale ani pak ještě neměl vyhráno, neboť lahvové mléko bylo v oblibě. Teprve postupně vítězily papírové obaly. A tak v 50. letech minulého století už Van Wormerova společnost vyráběla řádově 20 milionů obalů denně.

    Další informace


    Která dvě města jsou neodmyslitelně spjata s čokoládou?

    U nás bych řekl Praha - Modřany,čokoládovna Orion

    Další informace


  • Win7_64_Explorer tuhne



    Další informace


  • Pokud budu fotit mléko s bleskem, zkysne mi? :D

    Nebo s tím nemá blesk u foťáku nic společného?

    Další informace


  • Jaké kojenecké mléko je nejkvalitnější?

    Poradí někdo, jaké kojenecké mléko je nejkvalitnější? Kamarádka přestává s kojením a potřebovala by poradit.

    Další informace


  • Pri akej teplote vzduchu ide para z úst?

    Vdechovaný ! vzduch se průchodem nosních dutin nasytí vodními parami téměř na 100 %. TDoplňuji:Pokračuji, nějakým nechtěným způsobem jsem si odpověď odeslal.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Takže vydechovaný vzduch je nasycen vodními parami téměř na 100 % při tělesné teplotě. Ke kondenzaci ( vytváření par ) dochází tedy vždy při výdechu při teplotách nižších než je tělesná teplota!!!! Pára ovšem při vyšších teplotách není vidět protože kondenzuje jen malé množství vody a a pára se okamžitě ředí ve vzduchu. Vidět je pouze při nižších teplotách kdy dojde ke kondenzaci většího množství vodních par a není vítr, tedy nestačí se vytvořené páry naředit okolním vzduchem.Třeba v uzavřené chladné místnosti uvídíte páru při výdechu dříve než při stejné teplotě venku , kde je proudění vzduchu.

    Další informace


  • Jak velké teplo musíme dodat 0,5kg ledu o teplotě 0°C,aby se zmenil ve vodu teze teploty?

    Musíme dodat 1/2 měrného skupenského tepla tání ledu.Měrné teplo skupenského tání ledu je 334 000 J/kgTakže na 0,5 kg ledu spotřebujeme 167 000 J

    Další informace


  • Je již nevhodné spát v místnosti při teplotě 30 stupňů a výše?

    Při pokojové teplotě 30 stupňů a výše je již nevhodné tam spát?

    Další informace


  • spotřeba lednice v závyslosti na teplotě?



    Další informace


    Muze se vykastrovane kocce udelat mleko..

    ..pokud k ni date narozene kotatko od jine kocky.

    Další informace


    Jak moc vadí kočkám sojové mléko, které neobsahuje laktózu a je bezlepkové?

    Přečetla jsem si jeden článek v Modrém kocouřovi na Diskusním fóruv něm se píše, že ani, tak moc nevadí, ale přesto, bych potřebovalaradu od Vás, kdo máte kočičku, víte nemám možnost svého kocourkamoc kontrolovat, jak chodí na záchod, jestli po něm nemá průjem to majípo kravském: a href"http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t2566 sid9814476a272d465a757c93e7a8369e4e" rel"nofollow" http://www.modrykocour.cz/ hellip /a a href"http://www.bezlepkovaprodejna.cz/fotky11028/fotom/gen__vyr_416zajic-sojovy-sacek.jpg" rel"nofollow" http://www.bezlepkovaprodejna. cz/ hellip /a Děkuji Vám Všem za odpovědi

    Další informace