Pri podepsani rezervacni smlouvy ci kupni primo na prohlidce muzu do 30 dnu odstoupit? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Pri podepsani rezervacni smlouvy ci kupni primo na prohlidce muzu do 30 dnu odstoupit?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Uzamykají se doplněné otázky 10 dnů od jejich doplnění nebo 10 dnů od jejich položení?Další informace |
Poradíte, jak vyřešit problém s autem - viz popis?Další informace |
Nemam elektronickou letenku, můžu na odbavovací přepážce říct jen rezervační kód?Další informace |
Neměla by Smlouva o smlouvě budoucí již obsahovat text Kupní smlouvy?Další informace |
Jak odstoupit od smlouvy.?Další informace |
Co je to parita kupní síly? Děkuju moc :)Další informace |
Potřeboval bych vědět, od kdy platí uzavření kupní smlouvy po internetu?Jestli v den objednání zboží nebo v den potvrzení a odeslaní..?Díky.Další informace |
Pokud mi realitní kancelář zaslala rezervační smlouvu na e-mail na hlavičkovém papíru s razítkem a podpisem,chce ji jen podepsat a zaslat zpět. No a samozřejmě složit rezervační poplatek na jakýsi účet, tak je tato smlouva platná, není potřeba aby se všichni zúčasnění sešli? A není potřeba aby smlouvu podepsaly i spolumajitelky? Zatím jsem viděla jen jednu, s makléřem jen telefonovala. Co když nemovitost majitelky prodají samotné bez RK. Zdá se mi to dost podivné. Mám strach, abych nepřišla o tu zálohu. Máte někdo zkušenost, nebo víte jak to přesně je?Doplňuji:Díky, no nakonec jsem volala právníkovi a ten řekl, ať trvám na osobním kontaktu, jak s makléřem, tak s majitelkami. No a tam to všichni podepíšeme najednou,,,Další informace |
Odstoupeni od smlouvy s operatorem pri sjednani v beznem obchode do 14 dnu od sjednani?Dobry den,rada bych se zeptala k odstoupeni od smlouvy s o2.Byl tady sice podobny dotaz,ale v predchozim dotazu byla smlouva sjednana na ulici (ad § 57 obcansky z.).Muj pripad je,kdy byla smlouva sjednana v beznem obchode o2,nicmene to je pred 3mi dny.Plati v tomto pripade ze doplatim rozdil ceny telefonu (bezna cena - zaplacena cena) a do 7 dnu mohu odstoupit od smlouvy bez udani duvodu nebo je to jiz slozitejsi...viz obchodni zakonik §57 ...To neplatí ohledně smluv, u nichž si spotřebitel výslovně sjednal návštěvu dodavatele za účelem objednávky... (Vseobecne podminky na webu o2 nemohu najit a predem jsem rozhodne informovana nebyla jak postupovat v pripade, ze..) predem dekuji za odpovedi.Doplňuji:ok,to jsem asi tusila nicmene ve smlouve jsou pouze udaje adresa,vyuctovani sluzeb atd pouze v zaverecnem ustanoveni je, ze jsem seznamena se Vseobecnymi podminkami a Provoznimi podminkami.Ty jsem ale ke smlouve nedostala, na webu o2 jsem je nedohledala....ale chapu, ze jsem smlouvu podpisem odouhlasila... Jen nerozumim tomu,napr v pojistovnictvi lze od poj.smlouvy do 2 mesicu odstoupit..ze by neco podobneho nebylo mozne v tomto pripade...Další informace |
Když už tu byla otázka s EU je možné o nich odstoupit?Pozice Československa v roce 1938/1939 - republika s pátou kolonou pěti milionů Sudeťáků obklopena státy neskrývajícími nepřátelské úmysly a usilijícími anektovat rozsáhlá území a Slovensko směřující k vyhlášení samostatnosti.Současná situace České republiky - člen NATO, součást EU se sousedy neprojevujícími nepřátelství a s přístupem do všech států matičky Evropy. Žijeme téměř sedmdesát let v míru!Proto říkám, že:a/ děkuji za každé současné nové ránob/ nemám vůbec rád lidi, kteří si nevidí na špičku nosu.Další informace |