Při vaření guláše jsem to přehnal s pepřem.Jak mohu snížit pálivost guláše ? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Při vaření guláše jsem to přehnal s pepřem.Jak mohu snížit pálivost guláše ?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Kdepak už se dneska přehnal déšť a kroupy?Další informace |
Vaření na plynu vs čmouhyDalší informace |
Plyn-versus -indukce -vareniDalší informace |
Jak snížit objem odebíraného tepla v panelovém domě?Další informace |
Jak snížit napětí ???Další informace |
vareni cervenych fazoliDalší informace |
Vaření nepytlíkové rýžeJak se musí správně uvařit sypaná rýže? Existuje nějaký poměr rýže a vody aby se pak nemusela scedit?Další informace |
Používáte někdo k vaření rezistentní škrob? Nevíte kde ho v Plzni koupit?Nepoužívám, ale našel jsem rez. škrob Hi-maze, který se prodává především v lékárnách a obchodech se zdravou výživou. V Plzni určitě najdeš.Rezistentní škrob Hi-maze, srovnání cen: a href"http://www.srovnanicen.cz/q/Hi-maize%20Rezistentni%20skrob/" rel"nofollow" http://www.srovnanicen.cz/ hellip /aDalší informace |
Poraďte mi co udělat aby se těstoviny lasagne nepřilepily při vaření.Přidávám do vody olej a nepomáhá to.Velký hrnec, opravdu hodně vody, vkládat do vroucí vody, al dente uvařené ihned propláchnout a rozložit. Nedávat na sebe! A hlavně - kvalitní těstoviny.:-)Také si můžeš koupit lasagne, které se nemusí předvařovat. Vkládají se rovnou suché do zapékací nádoby (dole musí být omáčka) a prokládají se směsí. Omáčky ale musí být víc a musí být řidší, protože se počítá s tím, že suché těstoviny hodně tekutiny absorbují.Btw - nevařila jsi náhodou ty, které se vařit nemusí? (možná je máš, ani o tom nevíš) To bych se pak nedivila, kdyby se ti slepily....:-(Doplňuji:Braník: Asi jsi mě správně nepochopil:-) Vím, že al dente jsou těstoviny uvařené na skus , ale to už dneska snad vi kdekdo:-))) Neměla jsem na mysli, že jsou uvařené hned , ale teprve jakmile(!) jsou uvařené do této podoby, hned je má slít a nečekat, až příliš změknou. Tedy nerozvařit! Evidentně došlo k nějakému šumu:-)Další informace |
Kdo přeloží šifru: 7-14-21 (vaření-pečení)?7cukr-14máslo-21moukaje to poměr v pečení cukrovíDalší informace |
Je vhodné mateřské mléko na vaření?Napadla mě pro někoho možná šílená věc. Zajímá mě, jestli je mateřské mléko vhodné na vaření podobně jako kravské. Např. pokud má matka přebytek mléka, tak by ho mohla teoreticky použít třeba na palačinkové těsto a podobné pokrmy.Další informace |
Jaký/který varný typ brambor je nejlepší pro vaření ve slupce?Typ A - jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha - mají hlízy po varu pevné, tuhé, lojovaté - nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.Často se můžete setkat s označením přechodných typů - A-B nebo B-C, neboť hranice není striktně vymezena.Můžete se podívá na typy a odrůdy brambor. a href"http://www.zahradkari.cz/odborne/kalendariumodrobne/brambory%20podle%20varnych%20typu.htm" rel"nofollow" http://www.zahradkari.cz/ hellip /a K diskuzi.Napsala jsem vám, že varný typ A jsou brambory salátové. Záleží na tom, jak jsou brambory v prodejně popsané. Pokud vám chutná i slupka, tak klidně.Podívejte se na obrázky, kde uvidíte, jak se brambory prodávají a jaký mají štítek.Další informace |
Jak srazit ostrost guláše ?udělal jsem příliš ostrý gulášDalší informace |
Jak snížit chuť k jídlu?Ke konci zimy se často zaměňuje nedostatek vitamínů za chuť k jídlu, která nutně vede ke zvýšení hmotnosti :-). Zkus se nejdřív nacpat vitamíny, zejména vitamínem C, ale pokud je důvod jiný, tak nacpat žaludek vlákninou a něčím méně kalorickým. Já ti sice radím, ale včera jsem si koupila 6 čokolád a vitamíny žádné. Zatím se vymlouvám na velkou zimu, ale s tím dlouho nevydržím.Další informace |
Jak přeložit tyto režimy hrnce na vaření?Co znamenají tyto režimy hrnce na vaření? PLAIN RICE, RINSE-FREE RICE, GERMINATED BROWN RICE, PORRIDGE, MIXED RICE. Hledám nějaký rozumný překlad, ne google. DěkujiDalší informace |
Dává se do svíčkové smetana na vaření nebo smetana ke šlehání? Díky :)Chutnější je omáčka se šlehačkou, jenže je tučnější. Samozřejmě, že se dá použít i smetana na vaření.Další informace |
Co mám považovat za aquafabu? Pěnu, kterou z cizrny sbírám, vodu z vaření nebo snad obojí dohromady?Přebytečná voda z máčení přes noc byla žlutá, ale předpokládám, že tohle je ještě ,,nic a tak jsem to vylila (dále propláchla a nalila novou vodu).Aquafabu chci pak použít na sníh do palačinek. Ale vařím cizrnu poprvé, je to pro mě setkání s neznámou, tak se raději hloupě ptám. A příště už budu šéfkuchař! :DDalší informace |
Hosting - jak snížit Limit CPU:Využitý procesorový čas:Další informace |
Domácí práce - vaření, praní..Co vysloveně, i když musíte, vás nebaví?nesnáším žehlení,tak to odkládám,a pak je toho tolik že žehlím několik hodinDalší informace |
skola vareniAhoj, je mi 21, mam maturitu, ted jsem na vysoke skole obor aplikovana informatika. Vzdycky me lakalo byt kucharem, ale nevim jakou skolu, nebo kurz zvolit. Jit znova na nejaky ucnak to mi prijde uz pozde. Takze me zajima jestli az me vyhodi ze skoly by bylo lepsi zacit ucnak, najit praci+dalkove neco, nebo jen nejake kurzy? :DDalší informace |
|