Proč je vysoký krevní cukr nebezpečný? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč je vysoký krevní cukr nebezpečný?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Co nahradit za cukrDalší informace |
Vyradim psenicnou mouku a bily cukrDalší informace |
levný cukrchtěl bych se zeptat, jak ušetřit na ceně za cukr? potřebuji ho větší množství i když ho hned nespotřebuji, jsem schopný ho vzít více a uskladnit. při dnešní ceně cca 20 Kč za kilo, je to šílené, klidně koupím i pytle cukru. prosím, kdo bych mohl levně nakoupit, děkujiDalší informace |
Znáte tento tekutý cukr?Máte s ním zkušenosti? a href"http://www.maxima-trade.cz/aktualita/Tekuty-cukr-se-stevii-95" rel"nofollow" http://www.maxima-trade.cz/ hellip /a Není škodlivý jako jiná um.sladidla?Další informace |
Je krupice cukr nebo mouka?S cukrem v běžném slova smyslu nemá nic společného. Je to hrubě mleté obilí, z kterého si ale můžeme uvařit kaši, kterou si můžeme osladit.Další informace |
Jako se prodává cukr moučka, dá se někde sehnat i sůl moučka?Jako solnej prášek?Další informace |
Může být vrah Otýlie Vranské ještě pořád nebezpečný?Podle měasi ne. Důvod? O.V. byla zavražděna ve svých 22 letech v roce 1933. Počítejme, že vrahovi bylo také tak, ne-li starší. Nyní máme rok 2018 a pokud by vrahovi bylo také 22 let, dnes by mu bylo 107 let. Silně pochybuji, že by ji zabil někdo mladší (i kdyby 18, 17), ale mladší určitě ne. To spíš starší a ten už by 100% nežil.Další informace |
Je facebook nebezpečný?Ne. Nebezpecne je chovani uzivatelu. A to bez ohledu na to, kam udaje ukladaji.Další informace |
Jak moc nebezpečný je AdwCleaner?Další informace |
Ahoj mám koupenou sušenou sirovátku a glukopur (hroznový cukr),Jak to mám smíchat (poměr)aby ztoho byl gainer.Dík.No, syrovatka ma cca. 13% bilkovin a 75% sacharidu.Takze velkej proteinovej napoj to neni. Cim vic pridas glukopuru budes zvedat mnozstvi sacharidu proti proteinu, ale gainer tim zcela nahradit nelze.debata o susene syrovatce treba zde: a href"http://forum.posilovani.net/index.php?actionvthread forum2 topic3408" rel"nofollow" http://forum.posilovani.net/ hellip /aDalší informace |
U jakého lékaře byl moderátor Vořísek, když mu zjistili, že jeho tělu vadí lepek a cukr a zhubnul 9 kilo změnou stravy?Že prý se mu hromadila v těle voda, takže ta tloušťka nebyla způsobena tukem, ale otoky. Myslím, že mám podobný problém a chtěla bych s tím zajít za lékařem.Doplňuji:Konkrétního doktora nemyslím a děkuju za odpověď.Další informace |
Proc je v soucastne dobe,kdy zijeme ve znacne znecistenem ovzdusi,koureni zvlaste nebezpecny zlozvyk.Protože - právě kvůli tomu, co píšeš - jen naprostý hlupák ještě přispívá svou troškou do rakvičky...Další informace |
Je v prodeji hroznový cukr s vitamínem A?Nemohu ho nikde najít.Další informace |
Jaký je nezdravější umělý cukr v tabletkách?Zdravý asi nebude nic moc žádný. Doporučeno v lékárně mi bylo sladidlo Dia Sweet s chromem, který obsahuje sukralózu aj. vyrábí ho a href"http://www.vitar.cz" rel"nofollow" www.vitar.cz /aDalší informace |
Dobrý den. Může diabetik třtinový cukr? DěkujiNeměl by žádný cukr, ať je z čehokoliv.(Jsem diabetik)To jennysh:Nikde jsem se v odkazu dedočetl, že je to pro diabetiky vhodné a zdravé!Další informace |
Co je v potravinách více škodlivé, řepný cukr nebo škroby?Je třeba vědět, že není cukr jako cukr. Cukrů je vícero druhů a jejich působení na tělo je rozdílné.Jsou:1. cukry jednoduché (monosacharidy) - ovocné - vstřebávají se rychle.2. cukry dvojité (disacharidy) - řepný cukr. Vyprovokuje činnost slinivky, ta vylučuje víc inzulínu. To vede pak vede ke zvyšování dávek cukru.3. cukry složité (polysachardy - např. škrob, vláknina. Ze škrobu vzniká přírodní cukr, který se vstřebává asi 6 hodin a je zdrojem energie.Takže škodlivější je řepný cukr.Další informace |
Co je to hemofil, jak se léčí a jak moc je nebezpečný?co je to je to hemofil a jak se léčí a jak je nebezpečnýDalší informace |
Co dělat a čím to je, když se přeorientuje krevní tlak?Jednou za čas mě popadávaly poklesy tlaku, z normálního na celkem dost nízký, zvracel jsem, motala se mi hlava, někdy jsem si musel sednout na chodník, protože jsem nemohl ani jít, a dneska mě to popadlo znovu, tlak v očních jamkách, pocit na zvracení, silná bolest hlavy ale když jsem si měřil, tak místo nízkého jsem měl hodně vysoký (asi 150 mm Hg), čím to je?Za tu dobu jsem ani o moc neztloustl ani nezhubl, nekouřím a piju příležitostně párkrát do roka v pravidelných intervalech a podobném množství.Další informace |
Co delat kdyz mam vysoky krevni tlak a casto je mi mdloNavštívit lékaře a nezahrávat si s tím,vlastní zkušenost.Hypertenze vysoký krevní tlakOnemocnění se projevuje zvýšeným arteriálním tlakem nad 140/90 mm Hg (závislost na pohlaví a věku) Pokud se tento stav neléčí, má to za následek zvýšené riziko onemocnění srdce a cév nebo i smrti na srdeční infarkt či mozkovou mrtvici. a href"http://nemoci.doktorka.cz/vysoky-krevni-tlak/" rel"nofollow" http://nemoci.doktorka.cz/ hellip /aDalší informace |
Co mají rádi moli? Vodu, cukr nebo citrón?Abych to nějak vysvětlil, nedávno sem otevřel skříň kde schovávám oblečení na zimu, a vyletělo z ní hejno roztomilých, lehce retardovaných motýlků. Koupil jsem si tedy v krámě mololapku a pověsil ji na lustr. Za tejden se nepřilepil ani jeden. No a někdy ve středu ráno sem si dělal šťávu s citrónem, dal sem si to do půlitru, pak sem si došel do schránky pro poštu a když sem se ve čtvrtek večer vrátil, tak v limonádě plavalo asi 20 mrtvejch molů. Co jim teda tak moc chutná, že byli ochotný udělat to, čeho by se ani Velký Kole neodvážil? Cukr, voda nebo citrón?PS: Myslím že už se mi tohle v minulosti párkrát stalo, akorát sem si toho prve nejspíš nevšim zavčas... Zřejmě odtud se vzalo to úsloví cítit motýlky v břiše .Další informace |
|