• Proč ještě neumíme dělat z trávy maso? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč ještě neumíme dělat z trávy maso?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč ještě neumíme dělat z trávy maso?

  • Nemáte nějaké nápady na třídní skupinovou fotku???



    Další informace


    Huleni travy vs červené oči



    Další informace


  • Jaký je rozdíl mezi sekáním a sečením trávy?



    Další informace


  • Zmrazené drůbeží maso - bude po 1 roce v mrazáku ještě jedlé? rozmrazeno po celou dobu nebylo.

    Maso bylo koupeno čerstvé a ihned zamrazeno. Pak se na ně trochu zapomnělo, teď vypadá krásně, ale přece jen rok je rok. Podotýkám, že rozmrazeno za celou dobu nebylo.Hlavně prosím nepište, že jedlé ano, ale jenom jednou! :-)Doplňuji:Doplněno:Zmrazeno v normální Whirpoolce staré asi 8 let. Jaká je teplota v mrazáku bohužel nevím.

    Další informace


    Zamýšleli jste se někdy nad tím, proč tak při pečení voní maso, cukroví apod.?

    Co vůni způsobuje?

    Další informace


    Sušené hovězí maso-plátky. Před časem jsem zakoupila na benzínce jakési indiánské sušené maso.

    Moc mi to chutnalo,ale od té doby jsem tudy neměla cestu a marně se po podobném produktu pídím v běžných prodejnách.Nevíte kde se dá zakoupit? Podotýkám,že se nejednalo o něco podobného jako je sušená šunka.Předem děkuji za tipy.....:D

    Další informace


    Proč je maso v konzervách růžové?

    Vrtá mi hlavou, proč je ve všech průmyslově vyráběných konzervách včetně paštik maso růžové, když po žádné domácí úpravě růžové není. Předpokládám, že to má na svědomí nějaká chemikálie, ale nevím jaká, ani to, zda je ta růžová barva vedlejším účinkem, nebo se to tak dělá schválně. Díky!

    Další informace


    Když nechám syrové kuřecí maso v sáčku v mrazáku přibližně pár týdnů, neztratí se tím nějaké ty výživové hodnoty?

    Dobrý den.Měl bych na vás otázku.Když nechám syrové kuřecí maso v sáčku v mrazáku přibližně pár týdnů, neztratí se tím nějaké ty výživové hodnoty např.bílkoviny,sacharidy atd...?

    Další informace


    Kam se podělo maso?

    Pokud se dneska všechno šidí a třeba v párkách už není ani maso (je tam pouze kůže, kosti a ocásky prasátek), kde to dobré maso končí?Není to třeba dnes už odpad? Vedlejší produkt?

    Další informace


    Jsem vegetarián od letošního června. Moje okolí mě stále přemlouvá, ať zase začnu jíst maso, ale já se bez masa obejdu.

    Rodina by chtěla, abych jedla aspoň kuřecí, já si ale nejsem jistá, jestli se mám zase vrátit do starých kolejí .

    Další informace


    Je 5 měsíců zmražené rybí maso zdravotně nezávadné?

    Zdravím, v prosinci jsme doma zamrazili kousky kapra a dostali jsme na něj chuť. Bude v pořádku ne, když je hluboce zmražené? :-)

    Další informace


    Jakou vodou (vývarem) se má podlévat maso při vaření nebo pečení? Horkou nebo studenou? A proč?

    Já podlévám teda horkou,ale profesionální kuchaři říkají studenou.A jak to děláte vy?Včera jsem dělala kančí guláš a přečetla si to tady - viz komentáře k receptu dole - a href"http://www.toprecepty.cz/recept/37481-kanci-gulas-iii/" rel"nofollow" http://www.toprecepty.cz/ hellip /a Ale když podlévám pivem nebo vínem,tak to samozřejmě neohřívám!

    Další informace


    Jake maso jite nejradsi? *ThePastrana

    Ja osobne jim rizky jenom kureci, ale steaky jedine veprove.:)(Omlouvam se za hacky a carky ale jsem mimo CR a jinak to nejde :D)Doplňuji:hanulka11: Taky moc nemusim hovezi. :)

    Další informace


    Jak a čím doplnit bílkoviny, když nejím maso a ryby?

    Jsem 160 cm vysoká, je mi 40 a vážím kolem 90 kg, hubnu, špatně cvičím, posiluju, snažím se, asi zbytečně, když nejím jak mám? 6 jídel denně v malých dávkách. Zelenina, ovoce, česnek, cibule, vše syrové. A ovesné vločky. Je to v pohodě?

    Další informace


    Dobrý den muže se uzené maso zavaři?

    Zavařovali jsem domácí uzené, klobásy. Vynikající bylo zavařené syrové vepřové maso.Jenže vhodnější je dát do sklenic vykostěnou krkovici nebo kotletu, kýta je trochu sušší.Pokud chcete vyzkoušet, vkládám odkaz, kde najdete podrobný postup. a href"http://recepty.ekucharka.cz/diskuze/tema/id/1648" rel"nofollow" http://recepty.ekucharka.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Co myslíte, jak dlouho jí člověk maso?

    Kteří příslušnící Homo... si pochutnávali na mase? Svědčí o tom nálezy nástrojů a stopy po porcování masa.Doplňuji:Vědci soudí, že maso měli již jíst australopitékové, tj. před 3,4 miliony let.

    Další informace


  • Kdo má povinnost uklidit na sídlišti uklidit rozbitou sklenici z chodníku a trávy?

    Město ani obsluha místní restauraceosezení s tím nic nedělá! Je pak jen otázkou času, kdy si někdo zraní nohu nebo rozřeže plášť u kola.

    Další informace


    Dobrý den, prosím o radu. Zakládáme občanské sdr. a neumíme ze zákona vyčíst povinné určení orgánů a jejich činnosti.

    To si sami určíme, jak který orgán bude rozhodovat? Děkuji dobré duši, která napoví:). Kateřina

    Další informace


  • Je pravda, že muž by měl jíst každý den maso a žena ne?

    Nebo je to blbost? Jen jsem to slyšela.Samozřejmě to nebylo myšleno tak, že by žena neměla jíst maso vůbec, ale, že by ho neměla jíst každý den.

    Další informace


    Co mohlo ovlinit mou tak trochu sado-maso povahu?

    Ráda si představuji, jak nějaký hezký chlap zabodne do jiného chlapa nůž a s chladnokrevným klidem se dívá, jak oběť trpí a umírá. No tak je tohle normální????? :OOO Ráda čtu knížky, kde jsou psychicky narušení lidé u psychiatra. Jak to, že jsem taková? Je mi sotva 16...

    Další informace