Proč kuchaři v televizi furt řikaj, že by restaurace v Česku měly vařit český jídla? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč kuchaři v televizi furt řikaj, že by restaurace v Česku měly vařit český jídla?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Žabař měl ve středověku na starost pochytat přemnožené žáby z jezírek veličenstva a přinést jo kuchaři, ale vždy selhal?Další informace |
proč lidi furt blbě čumí?Další informace |
Proč komunisté tolik brojili proti tzv. reakci, ale nevadilo jim, že stíhačky jejich států měly reakční motory?Další informace |
Poraďte mi prosím co mám zítra vařit?Další informace |
Jsou muži lepší kuchaři než ženy? Nebo své umění umí lépe prodat, i když neřeší, kolik nádobí použijí a kdo je uklidí?Další informace |
Proc jsou zahustenim moukou jidla chutnejsi?Uz dlouho me zajima, ze kdyz delam cocku, mrkev nebo spenat a nezahustim to moukou (nemyslim jisku) neni to tak dobre jako prave s ni. Mate nejakou teorii?Doplňuji:Je fakt, ze jakmile jsem zjistila jak se omacky vari, tak jsem je prestala delat...kdyz delam mrkev, cocku a spenat a i kdyz vyvarim zbytecnou vodu, nechutna me to :-(Další informace |
Neumím vařit. Je to velký problém?Nazvala bych se dospívající holkou. A mnoho lidí mi říká, že bych se měla naučit vařit, že na to si nejvíce chlapa udržím. Nevím přesně, jak na tom s vařením jsem (ale ne moc dobře), jelikož jsem to nemohla pořádně otestovat. Stále si říkám, jak začnu pomalu vařit a furt nic. Ale místo vaření umím dokonale uklízet, jsem zodpovědná, samostatná a myslí, že ve světě se rozhodně neztratím. Chtěla bych od vás slyšet (číst), zda je vaření takový problém. Myslím ale, že mě to nikdy bavit nebude.Další informace |
Můžu dát vařit zmražené maso?Mám kuřecí maso na vývar, potřebuji ho udělat rychle pro psa, včera zvracel a vývar mu vždy pomůže, ale zapoměla jsem ho večer vytáhnout z mrazáku:-(Stane se tommu něco, když to dám zmrzlé do hrnce z vodou a uvařím?Všem předem děkuji za odpovědi:-)Další informace |
Je Coca Cola chutově plnohodnotnej nápoj? Uznávaj ho známí kuchaři jako třeba Jamie Oliver nebo Pohlreich?Prodávaj jí v luxusních restauracích? Podle mě je třeba energy drink Monster dost dobrej ale samozřejmě se nemůže srovnávat třeba s dobrou whiskey. Chutnaj tyhle nápoje vám?Další informace |
Jak vařit kynuté knedlíky v konvektomatu (recept)Těsto zpracujeme běžným způsobem. Vytvarujeme knedlíky, váhu přizpůsobíme svým potřebám. Knedlíky naskládáme na tukem vymazané vložky na knedlíky, nebo děrované gastronádoby hl. 40 mm. Maximální množství je 5 ks po 0,5 kg na jednom plechu. Necháme rozehřát konvektomat a knedlíky vložíme tak, aby nad plechem byla mezera (každý druhý zásuv). Nastavíme parní provoz na teplotu 95 - 99°C a čas 25 - 30 minut. Uvařené knedlíky vytáhneme, potíráme vodou a nemusíme je propichovat.Další informace |
Co zitra varitDalší informace |
Co vse a jak se da varit v mikrovlnce ? Kamaradky dcera se stehuje do bytu a tam bude mit 6 tydnu jen mikrovlnku. :-(Daji se v ni udelat i vajicka na tvrdo. ? :-) -iv-Doplňuji::-o Ja sama cumim ! Ja sama 20 let myslela , ze je jen na ohrivani jidla ! :-) Diky. Zkusim sama ty brambory. :-) -iv-Další informace |
Co bude dnes vařit?Potřebuji inspiraci neboť mě už nic nenapadá.Doplňuji:Tak už mám hlad a bude řízek s bramborovou kaší.Díky za inspirace.Další informace |
Existuje klička pro nevyučeného kuchaře, který chce vařit v restauraci?Dobrý den, otevírám si novou restauraci v centru Liberce. Živnostenský list, finanční úřad, magistrát - to vše mám zařízené. Rád bych si tam ze začátku vařil sám, jedná se převážně o teplou kuchyni. Mám jediný problém, nejsem vyučený kuchař a na rekvalifikační kurzy už není čas. Dozvěděl jsem se o příbuzné zodpovědné osobě, která by měla zodpovídat za nevyučeného kuchaře v podniku. Nevíte o tom někdo víc, prosím? Nebo neznáte nějakou jinou kličku?? Děkuji za odpověďDalší informace |
Proč se přírodní látky vařením ničí a přitom při výrobě pampeliškového medu se ten musí vařit?Mnoho látek, vitamínů a dalších se nemá vařit. I v poznámce na pampeliškový med je napsáno: Med by se neměl nikdy zahřívat nad 45 °C, ztratí tak cenné látky. Pozor tedy při slazení teplého čaje nebo mléka medem! Jenže v receptu je naopak napsáno: .....vaříme 15 minut. , .....vaříme ještě asi 1,5 hodiny, až se med začne táhnout. Takže otázka zní:To se prvotním vařením cenné látky nezničí a následně pokud med dám do horkého čaje, tak je zničím?Další informace |
Když existuje zlatá hokejka, tak proč ne i zlatá mičuda? Měly by se k tomu dát i zlaté kopačky, aby se nezlámaly prsty?Zlatý míč, který existuje, ti nestačí?Další informace |
Proč se k ohřívání jídla používají zrovna mikrovlny?Proč se nepoužívá nějaké jiné záření?Další informace |
Furt machrujou co maj za satelity a jiné šmírovací systémy, proč je nepoužijí?Tak mě nějak napadlo např. při zřícení toho francouzského letadla nebo u jiných zmizení, proč nepoužijou ty svoje špionážní satelity?Ukazujou, jak si pomalu prohlížej holky nahoře bez na pláži a pokud jde o něco takového jako záchrana tak je nepoužijí.A co takhle zpětné obrázky? Jdou nebo nejdou? Nebo se data nikde neukládají a tak se zpětně podívat nelze?Další informace |
Můžu se zeptat co budete zejtra vařit?Můžu se vůbec ptát ? To poznám za chviličku žejo?:DDDDalší informace |
Proč nemá slepičí vajíčko skořápku, ale jen blánu, chybí ji něco? Skořápky dáváme do jídla suché a drcenéDoplňuji:slepičky jsou mladé na jaře kupované, začalo snášení v květnu začátkemDalší informace |
|