• Proč kuchaři v televizi furt řikaj, že by restaurace v Česku měly vařit český jídla? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč kuchaři v televizi furt řikaj, že by restaurace v Česku měly vařit český jídla?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč kuchaři v televizi furt řikaj, že by restaurace v Česku měly vařit český jídla?

  • Žabař měl ve středověku na starost pochytat přemnožené žáby z jezírek veličenstva a přinést jo kuchaři, ale vždy selhal?



    Další informace


    proč lidi furt blbě čumí?



    Další informace


    Proč komunisté tolik brojili proti tzv. reakci, ale nevadilo jim, že stíhačky jejich států měly reakční motory?



    Další informace


    Poraďte mi prosím co mám zítra vařit?



    Další informace


    Jsou muži lepší kuchaři než ženy? Nebo své umění umí lépe prodat, i když neřeší, kolik nádobí použijí a kdo je uklidí?



    Další informace


  • Proc jsou zahustenim moukou jidla chutnejsi?

    Uz dlouho me zajima, ze kdyz delam cocku, mrkev nebo spenat a nezahustim to moukou (nemyslim jisku) neni to tak dobre jako prave s ni. Mate nejakou teorii?Doplňuji:Je fakt, ze jakmile jsem zjistila jak se omacky vari, tak jsem je prestala delat...kdyz delam mrkev, cocku a spenat a i kdyz vyvarim zbytecnou vodu, nechutna me to :-(

    Další informace


    Neumím vařit. Je to velký problém?

    Nazvala bych se dospívající holkou. A mnoho lidí mi říká, že bych se měla naučit vařit, že na to si nejvíce chlapa udržím. Nevím přesně, jak na tom s vařením jsem (ale ne moc dobře), jelikož jsem to nemohla pořádně otestovat. Stále si říkám, jak začnu pomalu vařit a furt nic. Ale místo vaření umím dokonale uklízet, jsem zodpovědná, samostatná a myslí, že ve světě se rozhodně neztratím. Chtěla bych od vás slyšet (číst), zda je vaření takový problém. Myslím ale, že mě to nikdy bavit nebude.

    Další informace


    Můžu dát vařit zmražené maso?

    Mám kuřecí maso na vývar, potřebuji ho udělat rychle pro psa, včera zvracel a vývar mu vždy pomůže, ale zapoměla jsem ho večer vytáhnout z mrazáku:-(Stane se tommu něco, když to dám zmrzlé do hrnce z vodou a uvařím?Všem předem děkuji za odpovědi:-)

    Další informace


    Je Coca Cola chutově plnohodnotnej nápoj? Uznávaj ho známí kuchaři jako třeba Jamie Oliver nebo Pohlreich?

    Prodávaj jí v luxusních restauracích? Podle mě je třeba energy drink Monster dost dobrej ale samozřejmě se nemůže srovnávat třeba s dobrou whiskey. Chutnaj tyhle nápoje vám?

    Další informace


    Jak vařit kynuté knedlíky v konvektomatu (recept)

    Těsto zpracujeme běžným způsobem. Vytvarujeme knedlíky, váhu přizpůsobíme svým potřebám. Knedlíky naskládáme na tukem vymazané vložky na knedlíky, nebo děrované gastronádoby hl. 40 mm. Maximální množství je 5 ks po 0,5 kg na jednom plechu. Necháme rozehřát konvektomat a knedlíky vložíme tak, aby nad plechem byla mezera (každý druhý zásuv). Nastavíme parní provoz na teplotu 95 - 99°C a čas 25 - 30 minut. Uvařené knedlíky vytáhneme, potíráme vodou a nemusíme je propichovat.

    Další informace


    Co zitra varit



    Další informace


    Co vse a jak se da varit v mikrovlnce ? Kamaradky dcera se stehuje do bytu a tam bude mit 6 tydnu jen mikrovlnku. :-(

    Daji se v ni udelat i vajicka na tvrdo. ? :-) -iv-Doplňuji::-o Ja sama cumim ! Ja sama 20 let myslela , ze je jen na ohrivani jidla ! :-) Diky. Zkusim sama ty brambory. :-) -iv-

    Další informace


    Co bude dnes vařit?

    Potřebuji inspiraci neboť mě už nic nenapadá.Doplňuji:Tak už mám hlad a bude řízek s bramborovou kaší.Díky za inspirace.

    Další informace


  • Existuje klička pro nevyučeného kuchaře, který chce vařit v restauraci?

    Dobrý den, otevírám si novou restauraci v centru Liberce. Živnostenský list, finanční úřad, magistrát - to vše mám zařízené. Rád bych si tam ze začátku vařil sám, jedná se převážně o teplou kuchyni. Mám jediný problém, nejsem vyučený kuchař a na rekvalifikační kurzy už není čas. Dozvěděl jsem se o příbuzné zodpovědné osobě, která by měla zodpovídat za nevyučeného kuchaře v podniku. Nevíte o tom někdo víc, prosím? Nebo neznáte nějakou jinou kličku?? Děkuji za odpověď

    Další informace


  • Proč se přírodní látky vařením ničí a přitom při výrobě pampeliškového medu se ten musí vařit?

    Mnoho látek, vitamínů a dalších se nemá vařit. I v poznámce na pampeliškový med je napsáno: Med by se neměl nikdy zahřívat nad 45 °C, ztratí tak cenné látky. Pozor tedy při slazení teplého čaje nebo mléka medem! Jenže v receptu je naopak napsáno: .....vaříme 15 minut. , .....vaříme ještě asi 1,5 hodiny, až se med začne táhnout. Takže otázka zní:To se prvotním vařením cenné látky nezničí a následně pokud med dám do horkého čaje, tak je zničím?

    Další informace


  • Když existuje zlatá hokejka, tak proč ne i zlatá mičuda? Měly by se k tomu dát i zlaté kopačky, aby se nezlámaly prsty?

    Zlatý míč, který existuje, ti nestačí?

    Další informace


  • Proč se k ohřívání jídla používají zrovna mikrovlny?

    Proč se nepoužívá nějaké jiné záření?

    Další informace


    Furt machrujou co maj za satelity a jiné šmírovací systémy, proč je nepoužijí?

    Tak mě nějak napadlo např. při zřícení toho francouzského letadla nebo u jiných zmizení, proč nepoužijou ty svoje špionážní satelity?Ukazujou, jak si pomalu prohlížej holky nahoře bez na pláži a pokud jde o něco takového jako záchrana tak je nepoužijí.A co takhle zpětné obrázky? Jdou nebo nejdou? Nebo se data nikde neukládají a tak se zpětně podívat nelze?

    Další informace


  • Můžu se zeptat co budete zejtra vařit?

    Můžu se vůbec ptát ? To poznám za chviličku žejo?:DDD

    Další informace


  • Proč nemá slepičí vajíčko skořápku, ale jen blánu, chybí ji něco? Skořápky dáváme do jídla suché a drcené

    Doplňuji:slepičky jsou mladé na jaře kupované, začalo snášení v květnu začátkem

    Další informace