• Proč mi vepřové maso nezměkne? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč mi vepřové maso nezměkne?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč mi vepřové maso nezměkne?

  • Jaké maso je podle vás nejchutnější? A proč?



    Další informace


  • Kde v ČR sehnat pštrosí maso?



    Další informace


  • Co je to za jídlo? Švestky + hovězí maso? Z Belgie?



    Další informace


  • Proč je v Africe hladomor, když všude pobíhá maso?

    Zebra,tygr,lev,hroch,atd.

    Další informace


    Které maso máte nejraději - vaříte? Mleté, hovězí, vepřové, uzené, jehněčí, zvěřinu?

    Nebo si davate, kure, krutu, kralika, slepici, husu nebo jeste neco jineho?Ja jim vse,krome mleteho a kdyz uz musim mlete tak umlit doma.

    Další informace


    Krůtí maso

    Je krůtí maso dietní? Jak nejlépe krůtí stehna připravit?

    Další informace


    Koupil jsem si balené maso nařezané na řízky. Po oddělení jednoho kusu má maso uprostřed namodralou část. Jíst?

    Nařezané kousky masa ležely na sobě, tak se od sebe otlačily. Pokud maso nepáchne, nemá prošlou lhůtu pro spotřebu, tak ho můžeš klidně tepelně upravit. :-))

    Další informace


    Když peču maso, jakou má mít barvu, když pečení končí?

    Mám v troubě vepřové koleno, peče se už dvě hodiny (na cca 160°) a uvnitř je růžové...Doplňuji:Každý recept to, jak koukám, píše jinak. Ten můj , který jsem vygooglil, říkal půl hodiny na 200° a hodinu a půl na 160.Díky, nechám ho tam dýl.

    Další informace


    Je to dobrý nápad uzene maso zasterilizovat?

    Zitra budeme udit masíčko,manžel si vymyslel že ho zkusíme dát do sklenic a zasterilizovat...postup mám nastudovaný,ale nevím jestli to bude chutné a zda se to da použivat i jinak než po studenu(k připravě vařených jidel.)Udíme podruhé a prvni várku jsme dávali do mrážaku a pak běžně používali k přípravě obědu atd.Díky za radu a hlavně jak to uzené po sterilizaci chutná. Mija.

    Další informace


    Jakou nejradši používáte marinádu na maso?

    Chápu že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko chuťově vylepšit.Já osobně používám na běžné řízky klasiku - česnek,cibule,olej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení dávám trošku drceného sušeného česneku.Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :DCo vy marinujete masíčko?

    Další informace


    Jak nejlépe připravit kuřecí maso?

    Zajímalo by mě jak udělat to nejlepší kuřecí maso.. Zprudka opéct nebo zlehka? Nakládat nenakládat do něčeho? Na čem ho udělat?

    Další informace


    Jak na opravdu měkké vepřové maso? (řízky)

    Matně pamatuju na měkkounké vepřové řízky maminky i babičky, opravdu se rozpadaly na jazyku. S přítelem stále nemůžeme přijít na to kouzlo, ač snahy byly. Maso poctivě klepeme, krájíme proti vláknům, řízky smažíme velmi zvolna, pomalu. Netušíte ale někdo, jak dojít k takové měkkosti, aby se opravdu rozpadaly ? Napadlo mě je v něčem naložit, maso obvykle po jednom dni, co je naložené krásně změkne, ale mám radši klasické planější řízky.Nemáte někdo, prosím, své fígle?Díky za rady, AnuketDoplňuji:beer: O troubě jsem slyšela, ale spíše v tom, že zprudka osmahnu na pánvi (jen do jemného zezlátnutí strouhanky) a pak vložím na cca půlhodinku do čistého pekáčku a za 15 minut řízky obrátím. Zkusím to také, ale co si budeme povídat, je to čas navíc, když je rodina hladová. :-)Určitě zkusím váš recept, jen otázečka - kolik škrobu dáváte?

    Další informace


    Doporučíte nám tu maso z býka?

    Evropského původu? Ne. Nejlepší je z mladého býka, odchovaného přirozeným způsobem na pastvinách, třeba z Argentiny. Lepší restaurace jiné neberou.

    Další informace


    Co říkáte na téměř syrové maso?

    Zdravé?Doplňuji:Myslím třeba tatarák, nebo podobně :)

    Další informace


  • Jak mám úplně přestat jíst maso?

    Z duchovních důvodů nechci jíst maso, cítím ,že mě ruší ,nemohu se pořádně ponořit do jemnýho a tekoucího stavu, ale jak to mám udělat,abych nebyl pak tak strašně zesláblý? Co mám jíst místo toho nebo co s tim?Dekuji.

    Další informace


  • Nevíte prosím někdo,kde se dají koupit v Brně nebo okolí vepřové uši?Steinhauser je už neprodává. Děkuji moc!

    Doplňuji:Kdepak pro psa, to mají všude. Chci to pro sebe, syrové nebo uzené, je to jedno. Zkrátka od řezníka, bývalo to za pár kaček a teď to právě prodávají porážky jen jako pro psy, víc na tom vydělávají a já jsem hlady :-DAle díky za snahu!

    Další informace


  • Proč jí člověk maso, když je to čistý býložravec?

    Masožravcům ani všežravcům se NIJAK nepodobá, maso jí narozdíl od masožravců pouze zpracované a nebýt jeho vysoké inteligence nikdy by si kořist neulovil ani nenaporcoval...Doplňuji:Mrkněte se na tohle... a href"http://maso.skrabalek.cz/" rel"nofollow" http://maso.skrabalek.cz/ /a

    Další informace


  • Jak se jmenuje povídka od Stephena Kinga, o trosečníkovi, který uvízl na ostrově a pojídal své vlastní maso?

    Myslím, že jsem to kdysi četl a myslím, že se to jmenuje Typ pro přežití a je to třeba zde: a href"http://www.databazeknih.cz/knihy/the-best-horror-povidky-iii-60086" rel"nofollow" http://www.databazeknih.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Jím jenom bílé maso může to být příčina anemie??

    Jím už od dětství jen bíle maso,zeleninu a ovoce denně,nikdy jsem problém s anemií může to být příčina??

    Další informace


    Je pravda, že muž by měl jíst každý den maso a žena ne?

    Nebo je to blbost? Jen jsem to slyšela.Samozřejmě to nebylo myšleno tak, že by žena neměla jíst maso vůbec, ale, že by ho neměla jíst každý den.

    Další informace